Rallye VR6 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 (edited) Koliko su kineski ''EBAY'' intercooleri manje efikasni od , recimo , garretta ili sl. Čitam po netu svašta, zanimaju me vaša iskustva. Frend mi ima ovo na prodaju i sad me zanima ako to vrijedi šta ili bolje iskrcat 3 više za neki markirani http://xs-power.com/intercooler-fmic-kits-6.htm Edited November 12, 2015 by Rallye VR6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 provjereno dobri i jeftini tube and fin intercooleri (vjerojatno isto kina) su ovi Boost products koji se prodaju u turbozentrumu.. http://www.turbozentrum.de/ladeluftsystem/ladeluftkuehler/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Koliko su kineski ''EBAY'' intercooleri manje efikasni od , recimo , garretta ili sl. Čitam po netu svašta, zanimaju me vaša iskustva. Frend mi ima ovo na prodaju i sad me zanima ako to vrijedi šta ili bolje iskrcat 3 više za neki markirani http://xs-power.com/intercooler-fmic-kits-6.htm uzmes najveci moguci kineski i uzivas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Ja sam mislio da je taj xs power propao Vecina toga je iz Kine, samo je pitanje kvalitete i kontrole kvalitete Isto ovisi da li zelis tube & fin ili bar & plate... Svaki ima svojih prednosti i mana... Ovo kaj je kolega gore stavio je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 bar and plate bi trebali biti efikasniji , ali i teži ispada da kineski bar and plate bi mogli biti od koristi. Treba mi za 550KS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 uzmes najveci moguci kineski i uzivas malo je problem sa prostorom ,a branik nema sanse sa pilim Imam chargecooler koji sam mislio stavljati , ali onda treba još popratnih stvari da bi sve radilo tako da se jos uvijek dvoumim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Uzmi nesto od kamionskog programa ili terenaca. Alu kadice u oem-u i vecinom su debeli i poveci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Kod ic vrijedi ona stara, velicina je bitna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Kod ic vrijedi ona stara, velicina je bitna. Ali i debljina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 A efikanost ništa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Ali i debljina Pa i ne baš. Ako je IC predebeo, postaje restrikcija za prolaz zraka kroz njega. Bolje tanji, a veće površine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 A efikanost ništa? Ako je mali, hvata malo zraka i ne pomaze efikasnost. Kolko cesto znali skidati skupe "visoko efikasne" ic, prodati na ebay nekom glupanu koji misli da to vrijedi, stavit veceg kineza i dobit bolje rezultate. Winwin, dobijes novce i konje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted November 13, 2015 Author Share Posted November 13, 2015 znaci dobra kina i to je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Sve je to kina, samo neki reklamiraju kao da nije i naplate 5puta vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario SB Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 recimo x-parts .....cca 120e onaj veliki 600x300 i onda performans verzija tog istog ali bojanog u mat crnu 250e Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 ja imam na audiju 600x400x100 i ne prelazi 40c zrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Pa i ne baš. Ako je IC predebeo, postaje restrikcija za prolaz zraka kroz njega. Bolje tanji, a veće površine. Znaci mali, ali tehnicar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 A jel ima ko informaciju od kuta uzeti kiler vode? isto može kinez biti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 A jel ima ko informaciju od kuta uzeti kiler vode? isto može kinez biti... Mocal, Setrab...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Sve je to kina, samo neki reklamiraju kao da nije i naplate 5puta vise. Ima firmi koje proizvode sami. Ima ih i u Europi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now