Dario Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Ne, ali prijašnji vlasnik mi je frend. da nije on pofarbo ? jesi ga pitao jel kod zgrade mi stoji golf 6 gti ima "sivo apšisalo " tu plastiku ,a nije razbijen bio sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Odi u Bauhaus, kupi onu Sonax crnu tekućinu za branike sa spužvicom na vrhu. Sive plastike od skutera je pretvorilo u crne i to već 5+ god. Sunce, miniwash,...nista ne skida jer to nije boja koja je na površini nego ju upije plastika i trajno postane takva. Uuu ovo meni treba za Sportcity, nisam znao da to postoji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 da nije on pofarbo ? jesi ga pitao jel kod zgrade mi stoji golf 6 gti ima "sivo apšisalo " tu plastiku ,a nije razbijen bio sigurno I moj DTM je došao sa sivim difuzorom pa smo to prelakirali u crno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 dipat ga u carbon,izgledat ce ses...ako si zainteresiran javi se na pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Obuci sve u carbon i problem riješen "prerasao" sam sve na prošlom autu. Na ovome mi je mrsko 100kn potrositi za upgradeove. Stavio sam gore sve sto zelim. I onda ti kazes... dipat ga u carbon,izgledat ce ses...ako si zainteresiran javi se na pm.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 jebes ga...posto su ga sjebali u servisu,a oce crni te preko njih ih nemre dobit jer su to sve debili tamo...na kraju ce dat lakirat u crno,a ja sam reko u tom slucaju koji ce se dogoditi,da razmisli o dipanju u karbon...jer ce to jebenije izgledat od obicne crne boje...eto jel sad bolje napisano :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 nece mu to pomoci, jer plastika nije stara, jedino boja, i uvijek ce bit razlika najednostavnije uzet i sivi cep Varaš se, nema veze sa starošću plastike. Koliko puta premažeš sa time toliko postane tamnija. Lakiranje je najgora solucija po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 A rasprave. Naruci i cep novi za 6kn i imas set sve novo i ne vidi se razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now