Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne, ali prijašnji vlasnik mi je frend.

da nije on pofarbo ? jesi ga pitao

jel kod zgrade mi stoji golf 6 gti ima "sivo apšisalo " tu plastiku ,a nije razbijen bio sigurno

Posted
Odi u Bauhaus, kupi onu Sonax crnu tekućinu za branike sa spužvicom na vrhu. Sive plastike od skutera je pretvorilo u crne i to već 5+ god. Sunce, miniwash,...nista ne skida jer to nije boja koja je na površini nego ju upije plastika i trajno postane takva.

409100_4_3_col16_big_portrait_padded.png

Pflegemittel-im-Test-474x316-1c1b011f2bef68c5.jpg

Uuu ovo meni treba za Sportcity, nisam znao da to postoji!

Posted
da nije on pofarbo ? jesi ga pitao

jel kod zgrade mi stoji golf 6 gti ima "sivo apšisalo " tu plastiku ,a nije razbijen bio sigurno

I moj DTM je došao sa sivim difuzorom pa smo to prelakirali u crno

Posted
Obuci sve u carbon i problem riješen ;)

"prerasao" sam sve na prošlom autu. Na ovome mi je mrsko 100kn potrositi za upgradeove. Stavio sam gore sve sto zelim.

I onda ti kazes...

dipat ga u carbon,izgledat ce ses...ako si zainteresiran javi se na pm..

:lol:

Posted

jebes ga...posto su ga sjebali u servisu,a oce crni te preko njih ih nemre dobit jer su to sve debili tamo...na kraju ce dat lakirat u crno,a ja sam reko u tom slucaju koji ce se dogoditi,da razmisli o dipanju u karbon...jer ce to jebenije izgledat od obicne crne boje...eto jel sad bolje napisano :lol:

Posted
nece mu to pomoci, jer plastika nije stara, jedino boja, i uvijek ce bit razlika

najednostavnije uzet i sivi cep

Varaš se, nema veze sa starošću plastike. Koliko puta premažeš sa time toliko postane tamnija. Lakiranje je najgora solucija po meni.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...