_DEX_ Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Poslao sam im poruku danas, ne rade sa Xtrons, ja sam mislio da ga ti Dex imas? Nije moj Xtrons. Iskreno ne znam koja je moj marka. Ne pise nista gore. Znam samo da radi bez greske. Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Nije moj Xtrons. Iskreno ne znam koja je moj marka. Ne pise nista gore. Znam samo da radi bez greske. Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Tko ti je ugradjivao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Tko ti je ugradjivao?Decki iz Aftermarketa. Sent from my RNE-L01 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Decki iz Aftermarketa. Sent from my RNE-L01 using TapatalkThx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Nije moj Xtrons. Iskreno ne znam koja je moj marka. Ne pise nista gore. Znam samo da radi bez greske. Sent from my RNE-L01 using Tapatalk I koliko se sjecam super svira i pase u auto..Sent from my SM-A520F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 I koliko se sjecam super svira i pase u auto..Sent from my SM-A520F using TapatalkYap. Zaboravio sam da si ti cuo kak svira i radio malo po njemu. Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Tip iz Aftermarketa mi je rekao da androidi ne kuže/ne mogu kontrolirati DCC, to mi je bilo čudno. Poslao upit u Xtrons, i isto su mi odgovorili.Kaj nije to cudno, obzirom da preko android HU mozes gledati razne pizdarije, da nisu smislili da mozes pokllikat jednu od 4 opcije DCC-a? Bas sam se bio nabrijao da cu si to uzet al ocigledno necu jer ne zelim izgubiti DCC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Da, bas steta i skroz cudno za tipski radio. Meni odsad u svaki auto ide android radio jer sam se naucio i prejebena mi je stvar. Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Pozdrav. Kupio sam kineski andoid radio RK 7156g. Imam problem s fm radio prijemom. Naime, signal mi se gubi tijekom voznje. Je li netko imao slican problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 svima je to problem.. navodno se rješava sa pojačivaćem signala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Ja zbilja nisam imao taj problem. Jako rijetko slusam radio, ali je svejedno radilo svaki put kad sam ga upalio. Nikad na putu nisam koristio radio, samo u gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 meni je ponekad malo slabiji signal ali još nisam pojačalo na zadnjoj šajbi spojio da se pali s radiom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Nabavio sam pojacivac ali nije pomogo. Problem je sto je signal ok kad auto stoji, a u voznji se smanji pa se ponovno pojaca i tako stalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) Ako koga zanima naletio sam na akciju na eonon.com Naručio sebi jedan, 174 eura izašlo 4gb, octa core obd2 i kamera gratis https://www.eonon.com/Eonon-Android-Car-Stereos-Prime-Day-Deals-2019.aspx Nadam se samo da nije kakva prevara Ovo sam uzeo, zadnji bio https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/2-Din-GPS-Navigation/Android-8-4G-RAM-Octa-core-32G-ROM-Spli-Screen-DSP-features-with-fully-digital-processing-chip-from-ADI.html Edited July 12, 2019 by Rockatansky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Tip iz Aftermarketa mi je rekao da androidi ne kuže/ne mogu kontrolirati DCC, to mi je bilo čudno. Poslao upit u Xtrons, i isto su mi odgovorili.Kaj nije to cudno, obzirom da preko android HU mozes gledati razne pizdarije, da nisu smislili da mozes pokllikat jednu od 4 opcije DCC-a? Bas sam se bio nabrijao da cu si to uzet al ocigledno necu jer ne zelim izgubiti DCC.Sto je DCC? Ja sam potrosio za Audija vise na custom kablove, nego na sam radio. Ali zato SVE radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 https://www.volkswagen.co.uk/technology/braking-and-stability-systems/dcc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 52 minutes ago, Xman said: https://www.volkswagen.co.uk/technology/braking-and-stability-systems/dcc ispljuni eure za FL 9.2 radio i bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 ispljuni eure za FL 9.2 radio i bok Da ti kompić nije neozbiljan, vec i bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Tip iz Aftermarketa mi je rekao da androidi ne kuže/ne mogu kontrolirati DCC, to mi je bilo čudno. Poslao upit u Xtrons, i isto su mi odgovorili.Kaj nije to cudno, obzirom da preko android HU mozes gledati razne pizdarije, da nisu smislili da mozes pokllikat jednu od 4 opcije DCC-a? Bas sam se bio nabrijao da cu si to uzet al ocigledno necu jer ne zelim izgubiti DCC.Naravno da ne mogu kontrolirati. Gledaj za kineE koji imaju kao dual display shemu, pa ti ostaje original prikaz ekrana s jedne strane, a s druge android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 17 hours ago, Xman said: 20 hours ago, Dario said: ispljuni eure za FL 9.2 radio i bok Da ti kompić nije neozbiljan, vec i bi. cash and carry. to tvoje orginal mogu bacit u smece Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Kupia sam kineza, pa moze neka preporuka za video player i eventualno nekakav dobar custom rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Provjeri na xda dal za tvoj hw ima Malays rom. Player? Pa jubito. Net je flat, mobitel kao modem i rokaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Ma gadi mi se jubito od reklama, nemogu jebeno to smislit, svako 3 pisma ajmo reklame... imam deezer da mi se vrti muzika koju ocu... al eo skinija sam jer me puklo 50 ak spotova i sad bi neki normalan player a ne ovaj njihov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ne znam jel vec bilo..ali dal netko ima problema prilikom spajanja HU na wifi mrezu preko hotspota na ajfonu? Naime, svaki put kada pokusavam spojiti HU px5 chip na android 8.0 sa hotspot-om na ajfonu, javlja mi “wifi authentification problem” odnosno ne zeli se spojiti iphone hotspot. Nakon nekoliko pali-gasi wifi i hotspota se uredno spoji i onda radi normalno internet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 isto i na momocito android "ne voli" iphoneov hotspotSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now