dcrnic Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Nakon sto postova... napokon pravo pitanje... Kakve siceve trazis? trkace - skoljke ili cestovne "skoljkaste" siceve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Mislim da recaro pole position ima homologaciju za cesta buduci da je dolazio u Audi TT -u , Porscheu i mislim nekom bmw-u serijski , dok sparco i ostali su trkaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Kolega pogledaj si na enay.de ili ebay kleinanzeigen i dofuram ti ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Nakon sto postova... napokon pravo pitanje... Kakve siceve trazis? trkace - skoljke ili cestovne "skoljkaste" siceve? Pitao sam to odmah na pocetku, ali nisam dobio odgovor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 http://www.sportseats4u.co.uk/brand/recaro-seats/recaro-sportline-bucket-seats/cat_349.html ja sam uzimao preko njih dobio bez poreza cijenu jako su korektni shipping uzmi preko ecoparcel.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Kolega pogledaj si na enay.de ili ebay kleinanzeigen i dofuram ti ja Koliko si udaljen od ovih: Sportsitzhandel, Ingo Kaufmann Ingo Kaufmann St. Nikolausstr.4 83064 Raubling Deutschland Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Pitao sam to odmah na pocetku, ali nisam dobio odgovor... Gledam Pole Position od RECARO i slično tome. Znači sjedalo koje ide na 3 točke pojas (za sada) i da je upotrebljivo za vikend / track day auto uz zadržavanje što više neke standardne upotrebljivosti. Htio bih da se suzovačevo može po potrebi preklopiti... itd... Koliko vidim RECARO nema tu opciju kod svojih nosača, Sparco navodno ima... Gledao sam i COBRA, Corbeau modele... Teško je izabrati kad kod nas nemaš shop gdje ima toga na lageru da vidiš uživo i isprobaš sjesti da vidiš što najbolje odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Gledam Pole Position od RECARO i slično tome.Znači sjedalo koje ide na 3 točke pojas (za sada) i da je upotrebljivo za vikend / track day auto uz zadržavanje što više neke standardne upotrebljivosti. Htio bih da se suzovačevo može po potrebi preklopiti... itd... Koliko vidim RECARO nema tu opciju kod svojih nosača, Sparco navodno ima... Gledao sam i COBRA, Corbeau modele... Teško je izabrati kad kod nas nemaš shop gdje ima toga na lageru da vidiš uživo i isprobaš sjesti da vidiš što najbolje odgovara. Recaro Pole Position je super sic... Gledas obicni ili koza? Javi ako nadjes negdi dobru cijenu, ja isto sve nesto gledam sta bi uzea Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 (edited) Uzeo bih onu opciju Artista/Nardo crna. Cijene su više manje svugdje iste... nema nešto ekstra povoljno. Drže cijenu dobro. btw: ovaj mi se čini da ima najbolje ponude. http://www.ebay.de/itm/Reacro-Pole-Position-2-Sitze-ABE-sofort-lieferbar-/111705605705?hash=item1a022c4649 Edited February 6, 2016 by 2fast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Uzeo bih onu opciju Artista/Nardo crna. Cijene su više manje svugdje iste... nema nešto ekstra povoljno. Drže cijenu dobro. btw: ovaj mi se čini da ima najbolje ponude. http://www.ebay.de/itm/Reacro-Pole-Position-2-Sitze-ABE-sofort-lieferbar-/111705605705?hash=item1a022c4649 Ne mogu po slikama skuziz za taj artista / nardo, kakav je to materijal? Nisam ih bas ni vidia u ponudi. Javi ako uzmes, materijal me najvise zanima kako izgleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Ja ih imam vec 5 godina i odlicni su... izgledaju isto kao prvog dana kad sam ih kupio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Ja ih imam vec 5 godina i odlicni su... izgledaju isto kao prvog dana kad sam ih kupio... Cjelih 4 soma si napravio u tih 5 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Da ne otvaram novu temu. Frend trazi nosace i slidere za recaro cs za imprezu wrx 2004. Di trazit itd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Ja ih imam vec 5 godina i odlicni su... izgledaju isto kao prvog dana kad sam ih kupio... Koji materijal ti imas na svojima? Koza, velur ovaj ili nesto trece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 preporučam alcantru u kombinaciji sa umjetnom kožom po boku... ovaj artista/nardo nije bas jako izdržljiv (obični štof kao na najjeftinijim izvedbama interijera)....bilo je čak i nekih reklamacija Kako je Pero napisao, i kolko ja znam nema druge školjke sa cestovnom homologacijom..... Što se preklapanja tiče, vidio sam neke mehanizme (Sparco, OMP...) i činili su mi se vrlo sklepanim... ne bi to stavio na svoj auto - radije bi sam nešto napravio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Koliko si udaljen od ovih: Sportsitzhandel, Ingo Kaufmann Ingo Kaufmann St. Nikolausstr.4 83064 Raubling Deutschland Oni su ti na granici austrija i njemacka Ja sam ti u stuttgartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Gledam Pole Position od RECARO i slično tome.Znači sjedalo koje ide na 3 točke pojas (za sada) i da je upotrebljivo za vikend / track day auto uz zadržavanje što više neke standardne upotrebljivosti. Htio bih da se suzovačevo može po potrebi preklopiti... itd... Koliko vidim RECARO nema tu opciju kod svojih nosača, Sparco navodno ima... Gledao sam i COBRA, Corbeau modele... Teško je izabrati kad kod nas nemaš shop gdje ima toga na lageru da vidiš uživo i isprobaš sjesti da vidiš što najbolje odgovara. Imao sam u autu jedno vrijeme Recaro Pole Position i klasican pojas u 3 tocke + H pojas u 4 tocke... To je klasicna skoljka, malo je teze za uci i izaci i za pravu voznju su potrebni H pojasevi u 4 tocke... Slazem se sa Risbom, obicna tkanina nije bas izdrzljiva, najbolja je alcantra u kombinaciji sa umjetnom kozom na boku... Ili kupis taj sa obicnom tkaninom jer je dosta jeftiniji, pa ga pretapeciras... Sto se tice samog sjedala definitivno nije za auto koji vozis svakodnevno... Kakva su ti sjedala bila u EVO X? Ako bi tako nesto onda gledaj Recaro Sportster CS, to je meni vrhunsko sjedalo... Nosaca ima raznih, ne moraju biti original od Recara, trazi pod seat rails... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Jesi uopce pitao za Sabelt? Mozda mozes dobit na svoju jeftinije posto se ugraduju u Abartha?? Moja su manje skoljkasta, a solidno drze i jako su udobna za tu vrstu siceva. Ovi su mozda malo manje udobni, ali bolje drze. Vjerojatno ih ima i u slobodnoj prodaji image hosting free image hosting over 5mb upload pictures Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Imao sam prije recaro skoljku s plastičnim leđima i sad imam recaro speed i mogu definitivno rec da za nekakve duze ture je školjka puno ugodnija bila meni osobno jer jednostavno se ne umaraš u voznji toliko. Sto sam ja primjetio kod recara je da modeli koji se kupe u trgovini nisu trajni kao modeli koji su serijski u nekim autima dolazili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Cjelih 4 soma si napravio u tih 5 godina ���������� Hahah nije jos sam ih u S3 imao a to mi je bio auto za svaki dan... imam kozu/alkantaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now