Jump to content

Premium auto centar - Varazdin

Sasaa

Recommended Posts

Ako je tebi "mudrijanje" kad je netko malo skeptican ako treba iskrcati 50-60 ili vise tisuca eura za rabljeni auto iz inozemstva koji nikad nisi vidio, upalio, čuo, dignuo, provozao...onda ili ležiš na novcima pa ti je to sića ili si naivac i slijepo vjerujes ljudima i svemu sta ti netko kaze. Nemam drugog objasnjenja...

Jebote...preko foruma (!!!!) vise ne mozes kupiti fakin' felge od 500 eura bez da ih dobro pogledas, zavrtis na balansirki itd...a sad odjednom nije bed dati 50-60 tisuca eura nepoznatom covjeku/firmi za rabljeni auto koji nikad nisi vidio. Svasta...

Bas to... Ja ne bi nikada na nevideno kupio rabljeni auto... Osim ako ne daju 6mj garanciju, na koju mozes racunati... :lol:

Vidi sa kijijem b - Borso ne znam kako se tocno zove salon... tu je na forumu bio Kiki, nisam siguran dali je jos uvijek... Nekima sa foruma je dovozio aute izvana...

• Replies 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Zanimljive ponude imaju uz auto

POKLON KUPCU POLICA OSIGURANJA AUTO ODGOVORNOSTI SA BONUSOM OD 50%

Izgleda da to s 50% popusta opet ide, ja dobio na 2 mjesta takvu ponudu, uz kasko, od toga jednu u auto salonu Toyote gdje je cura u petak uplatila novi auto.

Ja ne znam o cemu pricate?

Kupio sam tamo x5 2007

Ja vidim oglas i zovema krecem odmah vidjet auto, prodavac kaze nemojte kretat dok vam ne pošaljem slike svih oštecenja bla bla ... Vidis da su ljudi normalni

I nakraju je auto bio apoteka!!

Ja vas pitam jednostavno, koju cete vi to skrivenu manu otkriti ako pregledate auto?

Otkrit cete da ce lanac puknit na 160tkm ili sta to?

Ako neko kuzi da ga vozim kad kupujem auto da mi pregleda sve

A druga stvar mene kad tako neko maltretira preko oglasa, daj ovu sliku onu odmah odustanem jer nemam vremena za natezanja

Cek jel se ti zajebavas ili sta.

Pa kako ti preko slika mozes ustanoviti stanje auta starog 8-9 godina ili mladjeg.

Kako vidis dali je bio lakiran sa svih strana, kako znas kako se mjenjac ponasa, kako motor radi, vozi li auto ravno, kako ubrzava, dli ima kakvih zvukova pri vecim brzinama ili kako ovjes amortizira neravnine po cesti, stanje guma kocnica itd.

Sreca da vas ima takvih jer da nema ovi gore mogu zatvorit butigu:lol:

Edited by GonzoT5

Bas to... Ja ne bi nikada na nevideno kupio rabljeni auto... Osim ako ne daju 6mj garanciju, na koju mozes racunati... :lol:

Vidi sa kijijem b - Borso ne znam kako se tocno zove salon... tu je na forumu bio Kiki, nisam siguran dali je jos uvijek... Nekima sa foruma je dovozio aute izvana...

Garanciju na koju mozes RACUNATI dobijes samo kod ovlastenog kada kupis novi auto.

Uvjet je da servisiras kod ovlastenog.

Mada i tu zna biti natezanja.

Ove sve kvazi garancije lokalnih preprodavaca mozes macku o rep okacit.

Vi brkate babe i žabe, jedno je polovan auto i drugo je polovan auto, polovan je ovaj sa 7,8 godina isto kao i ovaj od dve godine pa nije bas isto pri kupovini. Naravno da ces ovog starijeg ic gledat i pribat itd, a starog do dve godine pod tvornickom garancijom sa 20,30 ili slicno tkm nemas bas sta ogledat previse ako je ekipa koja ga dovozi OK kao sto kazu ljudi evo da ovi jesu i to je to kaka filozofija...

IMO kupovanje novog auta je totalna budalastina, popusis na njemu ci si ga izvezo a uredno kupis godisnjaka pod garancijom i sve sa tipa do 20k km na sebi za i preko 100k kuna manje. Ok osim ako se neradi uzimanju ne firmu ovo ono kerefeke...

Edited by 444IN

Ja nisam rekao za auto star 7-8 god

Ja sam dosao i probo auto

Ja sam na primjeru svog auta rekao da su ljubazni susretljivi i korektni

Ali ovdje se prica o godisnjaku

Ne bitno koliko star, frend je kupio trknutog godisnjaka sa 114000tkm ako kuzis sta hocu reci.

Ja ne znam o cemu pricate?

Kupio sam tamo x5 2007

Ja vidim oglas i zovema krecem odmah vidjet auto, prodavac kaze nemojte kretat dok vam ne pošaljem slike svih oštecenja bla bla ... Vidis da su ljudi normalni

I nakraju je auto bio apoteka!!

Ja vas pitam jednostavno, koju cete vi to skrivenu manu otkriti ako pregledate auto?

Otkrit cete da ce lanac puknit na 160tkm ili sta to?

Ako neko kuzi da ga vozim kad kupujem auto da mi pregleda sve

Ok, radi sa svojim novcima što hoćeš i vjeruj na riječ svakome od koga budeš nešto kupovao. Šta drugo da ti kažem. Tamo nema u ponudi auta jeftinijeg od 30000 eura a prosjek je nekih 60-70 tisuća. Ja bi prije davanja tolikog novca želio upaliti auto, sjesti unutra, pogledati neke bitne stvari, pogledati jer bio rađen, odgovaraju li km općem stanju vozila i još X stvari koje ne mogu preko slika poslanih na mail ili whatzup. Uopće nije sad stvar o kojem se preprodavaču radi, ni 10000 eura se ne vadi na neviđeno a kamoli 60-70 tisuća...nikome, ni iz Vinkovaca ni iz Zagreba ni lokalnom šverceru. Ti si možda imao sreće...ali sve do jednog puta. Danas ekipa valja za 200 eura i to preko foruma koji su glasili kao pouzdana mjesta za kupiti/prodati nešto jer se ekipa manjeviše pozna.

Ja nisam rekao za auto star 7-8 god

Ja sam dosao i probo auto

Ja sam na primjeru svog auta rekao da su ljubazni susretljivi i korektni

Ali ovdje se prica o godisnjaku

Tvoj auto je bio tamo. Mi ovdje cijelo vrijeme pričamo o 85 vozila koja se nude a nisu tamo!!! Kako ćeš njih probati osim da ih platiš (ili kapariš) pa tek onda vidiš...pa šta bude da bude, možda dobro, možda sranje. Eno ti tamo dva komada BMW M4. Daj samo promisli, kakav ti taj auto može doći...? Može biti kao iz dućana a može doći groblje koje je negdje gadno grabilo pa popravljeno, može doći s ubijenim motorom itd itd...a to na slikama nećeš vidjeti nego tek kad bude kasno, na preuzimanju.

Edited by Coupe VD

Garanciju na koju mozes RACUNATI dobijes samo kod ovlastenog kada kupis novi auto.

Uvjet je da servisiras kod ovlastenog.

Mada i tu zna biti natezanja.

Ove sve kvazi garancije lokalnih preprodavaca mozes macku o rep okacit.

ma znam zato sam stavio smajlic, jer i te kod ovlastenog u hr su cisti smijeh... samo gledaju kako da te zavaljaju... sve je super kada ti prodaju auto, kad se vratis nazad da reklamiras nesto onda si im najveci neprijatelj...

Ovdje moras imati racune od ulja (mozes sam mjenjati)... I nema onih gluposti ako ugradis drugi radio, da ces izgubiti garanciju na amoritezere ili motor... :lol:

Ma vi pretjerujete, ja sam bio tamo i pricao , ljudi prodaju mjesecno 3-5 auta od 30-100 t€

Mislim da malo pretjerujete s pregledima i glumljenja rexa ili praskatona, govorim vam da na 1-2 god starom autu nemate sta vidjet, tj vi ne možete ništa vidjet

Bitno da nije razbijen i km skidani ovo drugo se lako pregleda bez samog auta a ovo za udaran je uvijek kocka i to mora bit pravi majstor da na prvu vidi jel razbijen i sl( ako je koji dio bojan kakve to veze ima)

Neke mozebitne mehanicke probleme nije lako predvidjeti..

Ali dobro vi znate svoje i super

Za ove ziherase najbolje kupit novi auto

Najbolje mi kad vidim excars garancija 6 mj

Hahaha

Da bas, 174 tis u godini dana

500km dnevno to mi se cini nemoguce! Mozda je imao 2 god i toliko km ali godinu i toliko bas i nije... A druga stvar pa eto vidite da ozbiljne firme tipa trcz se ne zajebavaju s time...

A te price su sad sta bi bilo kad bi bilo... Kilometri nisu skinuti i bespredmetno je dalje raspravljat

Da bas, 174 tis u godini dana

500km dnevno to mi se cini nemoguce! Mozda je imao 2 god i toliko km ali godinu i toliko bas i nije... A druga stvar pa eto vidite da ozbiljne firme tipa trcz se ne zajebavaju s time...

Da...bila je Mazda 6 sa toliko km nedavno u Trcz ponudi. Vjerujes svim trgovcima na rijec sve sta ti kazu...a kolegi koji ti kaze da je takva Mazda godisnjak bila u Trcz-a ne vjerujes.

Pa sta kad bi sad ti otiso u njemacku po svoj 550d i dovezo ga u hr i oni tamo skinili km ili je bojan branik? Sta bi onda?

Prica vam je suplja

Pa imas oči...pogledas neke stvari po kojima zakljucis da li je to auto za tebe ili ne. Bolje da gledas sam nego da netko drugi gleda za tebe. Uostalom - uvoze se samo najjeftiniji modeli jer autokuca mora zaraditi nesto a ako ces uvoziti solo mozda se odlucis za neki drugi. Imas neke dileme - odes u servis da ti provjere sve u i oko auta...a kad ti ga netko doveze onda ti je malo prekasno da ga idea gledati i provjeravati kad si ga vec kupio/kapario. Svidjelo ti se to sto vidis ili ne bas - isti ti qrac.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...