plastikman Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Slažem se. Prije sam imao više kozmetike za auto nego kakav pičić šminke. Još kad se sjetim da sam četkicom za zube prao dijelove felgi LOL Radije vrijeme potrošim na sebe nego na auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Ja sam bio detailer kad nisam imao pametnijeg posla u životu i previše slobodnog vremena. Sad svoje vrijeme više cijenim od gubljenja sati i sati na ribanje auta. Operem ga kad je prljav i kraj. Slažem se.Prije sam imao više kozmetike za auto nego kakav pičić šminke. Još kad se sjetim da sam četkicom za zube prao dijelove felgi LOL Radije vrijeme potrošim na sebe nego na auto šta su nam godine napravile Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 šta su nam godine napravile Jebote ko da 60 godina imate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Frende ja kad uhvatim vremena motor za uši i odoh guštati. Davno me je prošlo trpanje novaca u auto i lickanje i pickanje. Auto mora biti ispravan i uredan...ionako to je superb isto kao ta tvoja a6 nit smrdi nit miriši Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 šta su nam godine napravile Ma nisu toliko ni godine koliko posao i druge obaveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Jebote ko da 60 godina imate. Meni još nije došlo ljeto trideseto Ma nisu toliko ni godine koliko posao i druge obaveze. to ti dođe sa godinama :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Meni još nije došlo ljeto trideseto Zato sam i komentirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Mene to nikad nije ni držalo :lol: Jednom tjedno ili po potrebi ako je prljav u samoposlužnu (bez spužve, krpe, rukavice i ostalih sranja) i jednom mjesečno u ručnu praonu pa nek oni koriste sve to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Samoposlužne mi služe samo za po zimi da splahnem auto 2-3kn ispiranje da se vidi koje je boje inaće odem na pranje i riješena stvar a ne se drkati po tim samoposlužnima:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Samoposlužne mi služe samo za po zimi da splahnem auto 2-3kn ispiranje da se vidi koje je boje inaće odem na pranje i riješena stvar a ne se drkati po tim samoposlužnima:doh: Lako je tebi kad ti frend ima praonu. Jos ziher i cugas tamo dok ti ga peru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Lako je tebi kad ti frend ima praonu. Jos ziher i cugas tamo dok ti ga peru. Dvije, ne jednu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Lako je tebi kad ti frend ima praonu. Jos ziher i cugas tamo dok ti ga peru. Smiju doći i ovi koji nisu frendovi ne grizu dečki https://www.facebook.com/carwash.jimmy.9?fref=ts ja sam zadovoljan kompletnim pranje nekad i pretjeruju sa glancanjem stakala kad ti se žuri al dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 (edited) Iako i dan danas volim ulickati auto jednostavno nemam vremena. Uglavnom se to svodi na miniwash, ili jos prokefam sa cetkom nanlraoni, ili cak i na cetke. Jebe mi se, moram ga polirat ionako. Iako moram priznat da nisam primijetio dodatne swirlove na laku od njih. Iznutra mi auto mora bit pic pic uvijek. A Vucko, ti nas zaista ides uvjeravati o pranju bez fizickog kontakta. Da je to moguce, da li zaista mislis da to ne bi prakticirali svi detaileri svijeta. Edited February 23, 2016 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Ma vidiš da je vučko najpametniji, njemu će plaćati autorska prava za bezkontatno pranje i svi detaileri svijeta će mu se diviti i klanjati :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Vucko pogledom voska auto...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Chuck Norris i Vučko jedini mogu auto savršeno oprat i bez spužve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Savrsenstvo je u ocima pojedinaca....tako netkome dovoljan miniwash nekima nije dovoljno ni 4 kante i 10 preparata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 tako je :thumbsup: da li i kad ruke pere onda samo stavi ruke pod vodu i zalije sapunom bez trljanja? ili se kupa isto tako samo pod tus stane i to je to? ili kada peres zaprljani pod samo prolijes vode po njemu? totalne nebuloze lik pise kao i inace Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 jel ti rekao i da se jebe samo u misionarskom polozaju, pa si ga slusao? to mi nije rekao al mi je rekao kaj se desi kad medvjed kresne bukvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Nabije vas vučko na kuki,pljusko vas ne bude,to ce dexov igrač odradit. Ono baš serete nekad apsolutno pretjerano. Znači sve neki fensi jebači i vrhunski auto stručnjaci. Pere auto jednom tjedno i tvrdi svima okolo kak se ne može auto oprat bez krpe,tri vrste spužve i bar dvije kante. Ja auto barem tri puta tjedno isperem,pranje-ispiranje i nekad vosak,ako primjetim da nije savršeno čisto sljedece put izvadim iz gepeka špricalicu mafrinu s dimerom koji se inače za pretpranje koristi na četkama večinom i prešpricam auto ,ostavim minutu i isperem, kompletan auto je odmašćen i čist,i gume su opet crne i felge čiste i nikakve potrebe za naukama...eventualno posušit auto nakon toga ito je to . Ukupno nekih 25kn tjedno na praoni ostavim i dalje cu one s spužvama i kantama na praonicama samoposlužnim smatrat idiotima i zgražat im se bez obzira koliko ih bilo na ovom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 to mi nije rekao al mi je rekao kaj se desi kad medvjed kresne bukvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Tako je i moja zena jebiga njoj su sve praonice iste pa ne kuzi da svaka radi po malo drugacijem principu. Vjerovatno tako i hrpa ostalih Ja sam danas otišao usisat auto nakon tko zna koliko godina. Ubacim jedan žeton (5kn), usisam cijeli auto + gepek a usisavač još radi. Ode žena i potroši 50kn žetona na pranje i usisavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Sorry, al to sigurno nije bukva... Kreso sam, pa znam. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 to mi nije rekao al mi je rekao kaj se desi kad medvjed kresne bukvu desi se Luky :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 ADRIATEH praona na skidanju s autoceste ZG - Bregana(izlaz Sv.Nedelja) ....pranje/četka/vosak/ispiranje....najbolja praona koju sam ikad isprobao... A ima i kemijsko na kovanice Vrlo dobro poznata praona tomitraktoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now