Jump to content

Passat tdi 130 KS , brzina

Recommended Posts

Kupio nedavno doticni, 2001 godina, 6 brzina, ide ok, ali nece preko 190, ne moze dici okretaje.

Na 190 je na oko 3700 - 3800 i nece vise a trebao bi.

Zasto.

Pise 250000 km, inace vuce ok, doduse pojma nemam kako bi trebao ici jer nisam uspoređivao sa drugima.

Ne dimi, ne trosi ulje.

Mora ic vise.

Ovo je moj sa 1,9 TDI PD 115 ks 5 brzina getriba. A6 i Passat su ustvari skoro isti auti.

bfefd06f96edde60d032615ec34b949f.jpg

Dode i do 210 km/h (199 km/h po GPS-u) i ne ide ni km/h vise.

Ovo je slikano na onom malom dijelu obilaznice oko V. Gorice tako da mu ne treba 25 km za to. Tako da bi 130 ks sigurno trebao do 220 km/h doc.

Edited by _DEX_

Kupio nedavno doticni, 2001 godina, 6 brzina, ide ok, ali nece preko 190, ne moze dici okretaje.

Na 190 je na oko 3700 - 3800 i nece vise a trebao bi.

Zasto.

Pise 250000 km, inace vuce ok, doduse pojma nemam kako bi trebao ici jer nisam uspoređivao sa drugima.

Ne dimi, ne trosi ulje.

Ja imo na poslu takvog 2003. godina..išo po čuki 215 bez beda

Mozda jednostavno vise ne puse dovoljno. Kod mene je nova turbina stavljena na 222.000 km. Poznanik ima Passat sa 115 ks i od njega sam brzi nesto vise od duzine do 120-130 km/h.

I da, gore imam kat. Nista nije skidano.

Ne znam kolko su precizni ELM327 bluetooth adapteri, pa da preko moba pogledas kolko ti tlaka puse. Meni uredno ide do 1,5.

Edited by _DEX_

250 po satu, znači 450tkm realno

Za njegov ne znam, na mom je original km jer su prva dva vlasnika tatini poznanici. Prvi vlasnik iz Njemacke i njegov bratic tu u Hr (glasio na baku zbog jeftinije rege :D ).

Makar je i Kegaljev Passat 2003 navodno imao oko 300.000+ km i sa njim smo uredno punili 210-220 (1,9 TDI 130 ks automatic).

Edited by _DEX_

Km nema veze ako je dobar.

Meni se cini kao da je zastopano nesto, katalizator ili tak nesto jer super krene, od 1700, mozda i manje ali se izgubi iznad 3500, ide ali to nije to.

Motor je suh, malo slini na nekom ventilu na cijevi usisa sa lijeve strane motora gore na vrhu motora.

Edited by Kas

Km nema veze ako je dobar.

Meni se cini kao da je zastopano nesto, katalizator ili tak nesto jer super krene, od 1700, mozda i manje ali se izgubi iznad 3500, ide ali to nije to.

Moguce da je kat. Inace km je vezana sa zacepljenjem kata. :P

Odrezi sve, pa javi dojmove.

samo cijev stavi, kat prodaj ciganima

gle da je radio realno kolko dizeli rade, 30k godišnje *15 godina =450, čisto realna brojka, niko nije kupio dizla da se malo vozi

U Hr je prosjek 12-15.000 km godisnje. Ja se fakat vozim previse (ne poslovno nego privatno) i radim 30-35.000 km godisnje, pa mi se poznanici krizaju kaj se tolko vozim (ponavljam, privatna vozikanja koja nemaju veze sa poslom).

Edited by _DEX_

Tehnicki, buka?

Kako mogu vidjeti dali je zacepljen?

vozio takvog čipanog..išao 220 po satu bez beda.

kat daj izbit sače samo van a fizički ga ostavi gore ili ga daš na flanđu napravit pa ga stavljaj za tehnički iako ti u pravilu ne treba radi eko testa.Ja sam imao izbijenog na četvorki i nakon zatvaranja egr i rokanja kata auto je išao zbilja nešto bolje.Inače za katalizator bi trebao dobit cca 500 kn

Nego? Koji je razlog da ga moras imati na autu ako nije do ekotesta?

auto mi je uvijek prošao ekotest sa zacrnjenjima do 0.15 tako da kaj se tiće euro2 motora katalizator zbilja kurcu služi na ekotestu.mislim da on lovi čestice ali da ti treba za prolazak-garantirano ne,osim možda vizualna inspekcija,a to nemre vidjet jesu sače izbijene

Pričamo o dieselu

Edited by bojan25

auto mi je uvijek prošao ekotest sa zacrnjenjima do 0.15 tako da kaj se tiće euro2 motora katalizator zbilja kurcu služi na ekotestu.mislim da on lovi čestice ali da ti treba za prolazak-garantirano ne,osim možda vizualna inspekcija,a to nemre vidjet jesu sače izbijene

Pričamo o dieselu

bez EGR-a i izbijenim katalizatorom?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...