Jump to content

Recommended Posts

Posted
  SvenDaMan said:
na koliko ti šalta u 6tu? meni na laganom gasu već iznad 60kmh. a v6 tdi je mrtav do 2500 al ide do 4500 isto... dok ovi 2.0 tdi idu od 1300 do 3800 dalje je glupost

Kakvo netocno generaliziranje da 2.0 vuce do 3800.

• Replies 55
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
  Xman said:
Kakvo netocno generaliziranje da 2.0 vuce do 3800.

Mozda misli na 140 ks verziju.

Edited by _DEX_
Posted
  _DEX_ said:
Meni je to najgori dio automatskog mjenjaca. Nemas prenesenu snagu motora. Znaci imao sam Audi A6 2,5 TDI 180 ks, a rastavio ga je Audi A6 1,9 TDI 115 ks jer se ovaj automatik razvrtavao, a ne prenosi snagu koju ustvari ima. I ja zbilja ne znam koja grubost na CR motoru? Ok za stare PD motore, ali ovaj noviji CR je fakat miran i tih.

Pa taj 2.5tdi je zesce govno, nejde nista bolje ni s rucnim mjenacem. Tek cipan dode negdje na nivo 1.9 130 stock :)

A sto se mjenjaca tice onaj cvt nebi neprijatelju preporucio.

Za ove v8 zabrijatore preporucam da probaju neki 7g tronic uparen sa nekim 3.0d+ motorom

Posted
  killercivic said:
Pa taj 2.5tdi je zesce govno, nejde nista bolje ni s rucnim mjenacem. Tek cipan dode negdje na nivo 1.9 130 stock :)

Za ove v8 zabrijatore preporucam da probaju neki 7g tronic uparen sa nekim 3.0d+ motorom

Pricali smo o obicnom automatik/tiptronic mjenjacu. Onaj CVT ni najgorem neprijatelju nebi preporucio i sa njim ide verzija sa 163 ks jer ne podnosi vise snage. Makar se i ovako raspada.

Posted
  killercivic said:

Ovo sa 3.0d moze za svaki dan svakako, al sto se tice zvucne kulise i gušta po meni nema boljeg nego v8 + automatik..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...