Xman Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Najbolje ti je dat felgu, tocno ti je izmjeri i nema lufta, ide na knap Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 I meni bas to nije jasno, i to na auto koji ide 350kmh, pa to su opterecenja ogromna na sve. I još na to gume dot 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Ja sam imo replike pa mi nisu trebali prsteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 29, 2016 Author Share Posted May 29, 2016 I još na to gume dot 2012. DOT 2015 molim lijepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 cek, ne mogu vjerovati da te neko cinkao odavde osiguranju? pa se onda pitaju ljudi zasto nisi na sr bio. ovo je gore nego reneu s renolom, samo jos fali da i audi dobije prijavu pa ti ukine garanciju. Sramota! nemoš više ništa pisati ni ovdje, ljubomora Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 cek, ne mogu vjerovati da te neko cinkao odavde osiguranju? pa se onda pitaju ljudi zasto nisi na sr bio. ovo je gore nego reneu s renolom, samo jos fali da i audi dobije prijavu pa ti ukine garanciju. Sramota! nemoš više ništa pisati ni ovdje, ljubomora O cemu ti pricas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 30, 2016 Author Share Posted May 30, 2016 ...ma, duga priča neću o tome na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 reci sad svima da vidimo s čim imamo posla, kaj sad jebete po tavanu.. LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 ...ma, duga priča neću o tome na forumu. Mozes mi na pm napisat slobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 kolko ovo ide daleko nakraju bus i fakat kupil auto :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Ne znam,ali ja jos nisam skuzio foru.. :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Ne znam,ali ja jos nisam skuzio foru.. :huh: +1 Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Fora je ocito da netko tko radi na osiguranju je rekao koji je bio slucaj i očito se neko kasko ne da vise naplatiti...nadam se da sam totalno u krivu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Kakva sad naplata kaska? Kako smo s trešnje volana došli do toga? Ovdje netko puno pije...možda i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Ja sam na teskim analgeticima, tako da imam opravdanje...:lol: Meni je to jedino logično, ne vidim drugi način kako te netko može sa osiguranja sjebat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 fora je da pljugate gluposti od prvog posta najveceg trolla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 31, 2016 Author Share Posted May 31, 2016 fora je da pljugate gluposti od prvog posta najveceg trolla. A tko si ti Miata guy, mi se znamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Sve neki jaki igrači ovdje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 franc iz proslog zivota :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Musko zenski odnos ili musko muski? Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now