Jump to content

egr delete pitanje


Recommended Posts

eda28aab14c66bb459ab35c8b4137feb.jpg

 

Počeo dosta slinit pa sam ga htio zatvorit.Naravno fizičko zatvaranje i odma baca check engine lampicu pa sam pitao kolegu firea i veli da može softverski zatvorit pa me zanima moram li ja poslije toga opet stavit blendu neku ili ne?

Link to comment
Share on other sites

Jel moguće da auto ide slabije s blindiranim i isključenim egr? Ili je do praznog kučišta dpf-a gdje se vrtloži sad? Mislim ne vozim više taj auto pa mi nije presudno ali zanima me dal je mogao i bolje ići.

Link to comment
Share on other sites

dpf delete preveliko kučište ostalo? Pokazao je pun k više ks sve u svemu ali osjetno živahniji je bio na gas dok su dpf i egr bili fizički gore samo deaktivirani jedan dan. Nažalost nisam mjerio prije fizičkog skidanja. Čak sam vraćanjem serijskog zadnjeg lonca umjesto samo cijevi dobio 4ks, izgleda da mu je definitivno previše otvoren bio ispuh sve skupa.

Edited by BM0021
Link to comment
Share on other sites

Odrađen, prvi dan je bio remap i soft isklj. egr i dpf, tu je auto išao najjače ali nije mjeren, onda drugi dan fizički izvađeno i blindirano, auto izmjeren na pun k više od serijskog (50ak ks +) ali na osjet ide slabije nego prvi dan dok je sve bilo gore a i momenta ima više od serijskog ali ne toliko koliko bi trebao imati i to za 100Nm manje, ne neka sitna razlika.

 

Kažem, ne vozim ga više ja nego djelatnica na terenu pa nije previše bitno ali čini mi se da mu ne paše šuplji dpf, trebalo bi proračunati malo i staviti cijev ako blindirani egr nema loš efekt, nema šta drugo onda biti.

 

edit: kad mi je i žena rekla ne ide ti auto ko jučer bez da sam spominjao svoje zapažanje onda mora da je jbačka razlika stvarno :lol:

Edited by BM0021
Link to comment
Share on other sites

Nije auto vise kod mene tak da ne mislim nis poduzimati, cisto da u teoriji razjasnim kaj je. Mapa je genericka, istovremeno je stavljana mapa i iskljicivano ovo, valjda je uzeto u obzir da je dpf del. Kazem da je kod mene auto rjesavao bi, ovak me zanima samo u teoriji da ne ponovim gresku ako je bila.

Link to comment
Share on other sites

u principu je svaki motor prica za sebe i svaki treba custom remap, pogotovo kad se rade mehanicke promjene

 

imas par tunera u zg i uzoj okolici pa napravi kako se spada za iste novce (ili manje, neznam koliko te ispalo), a istovremeno izvuces max iz motora u granicama sigurnosti

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...