entuzijast Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Tko mi može napraviti boost leak test? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Koji fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted July 15, 2016 Author Share Posted July 15, 2016 75mm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Mislim da imamo mi boost leak ili cylinder leak? Da ne pomjesas slucajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted July 16, 2016 Author Share Posted July 16, 2016 Boost leak...Na subaru mi treba, ali odmah poslije MAF-a, treba stlačiti i ono glupo plastično crijevo prije turba....To je unutarnji fi 75mm, vanjski oko 80mm, ne znam točno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Treba ti samo mokra krpa i kompresor za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Boost leak...Na subaru mi treba, ali odmah poslije MAF-a, treba stlačiti i ono glupo plastično crijevo prije turba....To je unutarnji fi 75mm, vanjski oko 80mm, ne znam točno... Ne kuzim zasto mislis tlaciti crijevo prije maf-a. kad tu nema pritiska (ima ali s negativnim predznakom ) Boost leak se radi na tlacnom dijelu tj od izlaza iz turbine do ulaza u usisnu granu. (pod pretpostavkom da spoj grane i glave ne pusta). Btw, imam sve adaptere za boost leak ili ti , ....ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted July 16, 2016 Author Share Posted July 16, 2016 Zato što sumnjam da mi negdje vuče gdje nebi smio...Ako stlačim sve, onda ću vidjeti gdje je rupa, tako svejedno da li je taj dio pod tlakom ili ne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 inace, ako nekome treba DiY metoda, od odgovarajuceg promjera konzerve i ventila od gume sam ja napravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dac Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 U dosta cijevi pase orginal wd ili nekaj od sprejeva! Pospricaj sa sprejom po usisnoj cijevi koja ti sumnjiva sa cistacem kocnica i dignut ce ti okretaje ako vuce zrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted July 17, 2016 Author Share Posted July 17, 2016 Napravio sam svoj tester, plastični čep za kanalizacijsku cijev fi 75mm i ventil za auto gumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 ^^to je to! Jesi nasao problem, tj di pusta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 Jesam ..Pušta na glupom razdjelnom ventilu od sustava za benzinske pare..Sad gledam ukloniti taj ventil, kakva su iskustva sa silikonskim crijevima i benzinskim parama?...I gdje ima za kupiti onih šelni za mala crijeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now