Jump to content

Seat cupra vip business cup

Ziga

Recommended Posts

Najam Twinga za 20min je 120eur, transponder 15eur. Mogu Vam napravit 120 sa transponderom

Tih 20 minuta svih 7 Twinga na stazi, ili jedan po jedan? I da li sa drugima na stazi ili samo nas 7?

Ima li opcija nekakvog osiguranja, pa makar uz franšizu?

• Replies 256
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Nema tu coporative. Raj vam daje 7 automobila (ili koliko vas bude na kraju), sjeda svaki u svoga, ima svatko svoj transponder i biljezi mu se vrijeme, drugim rijecima svatko vozi svoju trku protiv stoperice.

Pa neces ti dobiti twigno i potpuno praznu stazu da samo ti vozis i lovis vremena dok drugih 6 gleda tebe solo po stazi...

A narocito ako se tek ucis ovi koji znaju ce te odmah ostaviti na miru pa vozis svoju trku ;)

btw dobivate super cijenu...ja sam vozio 31.07 4h endurance cup sa ovim autima...4 vozaca po autu i vozi se maximalno 45-50min po vozacu jer imas izmjene, gorivo, itd...2000€ je cijena za tu trku, dakle 500€ po vozacu za cca 50min max voznje...ok imas pravi race, izmjene itd...

Nema tu coporative. Raj vam daje 7 automobila (ili koliko vas bude na kraju), sjeda svaki u svoga, ima svatko svoj transponder i biljezi mu se vrijeme, drugim rijecima svatko vozi svoju trku protiv stoperice.

Pa neces ti dobiti twigno i potpuno praznu stazu da samo ti vozis i lovis vremena dok drugih 6 gleda tebe solo po stazi...

A narocito ako se tek ucis ovi koji znaju ce te odmah ostaviti na miru pa vozis svoju trku ;)

btw dobivate super cijenu...ja sam vozio 31.07 4h endurance cup sa ovim autima...4 vozaca po autu i vozi se maximalno 45-50min po vozacu jer imas izmjene, gorivo, itd...2000€ je cijena za tu trku, dakle 500€ po vozacu za cca 50min max voznje...ok imas pravi race, izmjene itd...

to je ok cijena za takvu trku

To sam mislio, ne start od jednom vec kak nam pase u datom terminu

loviti vrijeme mi je ok

po meni takvim stavom covjek moze sam neku pizdariju napravit

mojih jedinih 15 krugova na grobniku je završilo osmjehom jer nisam nikom smetal nit razbil auto

moja nakana je isključivo isprobat pokoju putanju, lupit par krugova i dobro se zabavit

mojih jedinih 15 krugova na grobniku je završilo osmjehom jer nisam nikom smetal nit razbil auto

moja nakana je isključivo isprobat pokoju putanju, lupit par krugova i dobro se zabavit

Disciplina ti se zove formula driver ;)

Gust za popizdit, najozbiljnije...pogotovo zadnja koja se vozi na Grobniku

Disciplina ti se zove formula driver ;)

Gust za popizdit, najozbiljnije...pogotovo zadnja koja se vozi na Grobniku

nisam u toku, a i ne zanima me natjecanje

prvo moram puno učit

kad neke osnove pohvatam onda idem sam protiv sebe, ostali nit me tangiraju nit imam vremena za to

Sta se tice steta, fransiz za Twinga je 1.000 eur. dakle, okrenes ga na krov, platis 1.000 eur. Shebes prednji blatobran, platis 60 eur itd

Ne startate svi odjednom, nije utrka. Izlazite na stazu u nekakvom redu, trazite cisti najbrzi krug koji mozda bude i posljednji u tih 20 minuta. Za Myhraweb challenge gleda se samo najbrzi krug

po meni takvim stavom covjek moze sam neku pizdariju napravit

Upravo ovo što si napisao mi je i cilj. Ne mislim se ganjat prvi put kad sjednem u auto i to prvi put na grobniku, niti mislim divljat il slično.

Za osiguranje pitam jer sam ziheraš po prirodi i ne otplaćuje mi se neki auto u slučaju nedajbože nekakve veće štete... Naravno da ne mislim divljat samo zato kaj je auto osiguran (jer mi se ne plaća ni ovih soma eura franšize), ali da postoji rizik da moram platiti 15 tisuća eura zato što sam možda pogriješio u zavoju ili me netko sjebo pa sam se prevrnuo... tada ne bi vozio.

Sta se tice steta, fransiz za Twinga je 1.000 eur. dakle, okrenes ga na krov, platis 1.000 eur. Shebes prednji blatobran, platis 60 eur itd

Ne startate svi odjednom, nije utrka. Izlazite na stazu u nekakvom redu, trazite cisti najbrzi krug koji mozda bude i posljednji u tih 20 minuta. Za Myhraweb challenge gleda se samo najbrzi krug

To osiguranje je uključeno u ovih 120 eur?

Ovo mi sve odgovara taman, tako da se dodajem na listu

Edited by msporis

dobro kaj jebete po tom osiguranju ne kuzim ? Pa ne vozis trku kroz ulicice zagreba punim gasom pa te jebe oce ti netko otvorit vrata mozda sa parkiranog auta

Ides na stazu siroku 10 metara . ak tu nisi u stanju sa tvingom i 50 konja ostat na stazi i vec se sam sa sobom treses ( sto ako ) nego vec gledas back up opcije sto ako zavrsim u bankini ili na krovu onda opce nemoj ni kretat na te evente.

razumio bi da ides rentat onaj R8 pa te jebe " sto ako "

Edited by SVEN

Ne vidim zašto ne bih uključio mozak i smanjio bilo kakav rizik na minimum prije same vožnje?

Ne shvaćam što tebe briga za moje osiguranje, nitko te ne sili niti da ga kupuješ (kad ne bi bilo uključeno u cijenu) niti da o njemu raspravljaš. Boli te kurac, imaš svoj đir. Pusti mene i moj :D

Sta treba od licenci / opreme za taj formula driver?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ove godine je mijenjan pravilnik, ne znam dal se jos uvijek moze voziti bez licence, najbolje da vidis na netu njihovom tocno u pravilniku.

Sta treba od licenci / opreme za taj formula driver?

Ništa ne treba, strpaju te kao talijane u promo, ali se izbacuju rezultati ukupno, ne boduješ se za Prvenstvo Hrvatske ali voziti možeš...

Naplate ti dodatno samo osiguranje mislim nekih 100 kn...

Ništa ne treba, strpaju te kao talijane u promo, ali se izbacuju rezultati ukupno, ne boduješ se za Prvenstvo Hrvatske ali voziti možeš...

Naplate ti dodatno samo osiguranje mislim nekih 100 kn...

Ako je tako, to bi moga doc vozit kad bude na Grobniku...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...