Lonewolf Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Trenutno sam presusio s lovom pa bi izbjegao mestra ako ne trebam,a i dosad sam svaki kvar uspjesno sam rijesio...ovo mi je nepoznanica skuter je NRG 50 2004god,vodeno hladjenje,karburator Radio je normalno donedavno,a onda je poceo malo slabije vuci prvih par min dok se ne zagrije,nakon toga ok Prije nekih tjedan dana se dogodilo da je stao usred voznje,samo naglo izguvio gas,usporio i stao,nije imao snage da anlasuje,a kurbla je bila tvrda za popizdit prvih par puta,nakon toga je kurblalo normalno,i kad se motor ohladio nakon desetak min upalio je normalno To se ponovilo jos par puta,s tim da sada ne mogu napravit ni 500m prije nego se ugasi i kurbla zaglavi,kao da zapece sve unutra Znaci sad mogu zakurblat,prvih par puta je tvrda full al razradi se,i kad je hladan upali...nakon nekog vremena stane i zapece opet Svjecica je nova,iskru baca normalno,filter cist,karburator ociscen,sto moze zaglavljivat usred voznje,sto provjeriti? Da je klip zapekao,ne bi mogao normalno raditi tu i tamo? Rolice? Nemam ideje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 ili nema ulja ili ti je fali benzina tj. preslaba smjesa ali prije bi rekao da nema ulja tj. da je pumpa otišla , ako je svjecica smečkasta ili siva , onda nema ulja , ako je bijela , nema benzina skini tanko crijevo sa karba i upali motor , ulje mora na trzaje izlaziti van Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone4u Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 IMA tekucine za hladenje ? Mozda Je puknuo mikroremen I nema hladenja/podmazivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 vidi remen od pumpe da nije pukao, i sajlu od pumpe ulja ako radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 Budem provjerio pumpu ulja sutra...ulja ima u motoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Prije je do vode nego do ulja. Da se ne podmazuje motor vec bi nesto protuklo unutra... ...ja sam jedan 2t vanbrodski motor od 5ks s problematicnim impelerom valjda vec 10 puta "odcvikavao" i jos uvijek radi. Da se nije podmazivao - ne bi mu bilo spasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 ako je pukao mali remen onda ostane i bez hladjenja i podmazivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Nije pukao al je rastegnut do daske,bice malo hvata malo ne...tako da cu njega izmjenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 teško da toliko preskace jer bi se raspao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 A da probas zamijesati dvotaktol direktno u tank? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 Nastelao pumpu od ulja,odspojio crijevo sa katalizatora,bilo je skroz suho i pustio motor da radi malo dok nije ulje pocelo izlazit na crijevo,spojio natrag na karb i sad radi ko sat,i ne gasi se Ali zato je poceo dizat temp u nebesa nakon desetak min -.- A posto je ulje i voda na istom remenu a pocelo oboje zajebavat u isto vrijeme,vjerujem da je remen krivac Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.Anthony Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Promijeni remen...mislim da nije pretjerano skup... Skurit ces i klip i cilindar pa ce ti skuter ic sve slabije dok nezariba.. na tim masinama sve ovisi o tom remenu malom i pumpi vode...ulja... Meni je iskocio taj remen pa sam morao stavljat vanjsku el pumpu vode jer se vrtio na 16k rpm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 http://www.maxiscoot.com/oil-pump-belt-piaggio-nrg-runner-original-oe-pia286162-3.html 7 eura, ne bi trebalo biti puno skuplje kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 Ma i da je 200kn,dosao je red za zamjenu moram ga zamjenit Ne mislim stedit na dijelovima,samo sam htio ustedit na placanju 5 "mestara" sto bi dali svoje dijagnoze,i izmjenili 5 dijelova dok ne bi nasli pravog krivca jer to tako ide kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 to je piađio, najlakse rjesenje ti je litro benzine i zapaliti ga :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now