Dinoooz Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Ima li netko ovdje 1.8T na plin? Iskustva? Preporuke? Potrošnja? Rad sa drugom mapom? I kakve su uopće cijene za dobru instalaciju za taj motor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Kolega Logic iz Delnica ti ima Polo GTI 1,8 T sa plinom, pa njega kontaktiraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinoooz Posted August 27, 2016 Author Share Posted August 27, 2016 Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Ja sam ih odradio par komada nema tu neke preterane nauke..radi isto kao na benzin potrosnja zanemarivo veca al to je vise zato sto ljudi na plin voze brze jel je duplo jeftinije..moj prijedlog ti je Ac Stag s obd-om...jednostavan za koristenje dosta servisa se kuzi u njega u slucaju kvara itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Imam ja a4 b6 1.8t. Ima Landi Renzo plin i odlicno radi. Gotovo da nema razlike na plinu i benzinu jedino je potrosnja nekih 10-15% vise na plinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinoooz Posted August 27, 2016 Author Share Posted August 27, 2016 Znači s 10 litara plina po gradu bi se trebalo moći voziti ... Koje su cijene ugradnje okvirno sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatijaSB Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Imao A4 B5 quattro na plin.. Nikakvih problema. 10l mi bio prosjek Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Imam ti i ja Landi Renzo i radi bez problema vec godinama. Trpi puno i trosi nekih 10 % al to jer se vise manje brze vozis i nije te puno briga. Nekih 270 konja drzi bez problema bar meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 (edited) Imam i ja, Landi Renzo, oko 60 000km, preporuka Edited August 27, 2016 by Joo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikica10 Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Imam i ja passata 1.8 t 3b plin uglavnom vozis se a trosi manje nego dizel, pitanje jedno da ne otavaram drugu temu meni auto ide bolje na plin nego benz problem je ocito vezano za pumpu goriva ili nesto neznam sto pali normalno, koliko sam uspio skuzit na benzin kad ga drzim konstanto na 3tisuce 1min auto onda krene kako bi trebaokad ga poklopim odjedamput nejde tako i malo kao da zacuka uglavnom kao da je netko labano dignu rucnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Lako moguće da ti pumpa goriva šteka, a možda su ti i dizne prljave. Uobičajeno kod plinaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Injektori, najvjerojatnije. Otrome od nekorištenja. Meni su na Xsari benzinski skroz u qurcu. Prešao sam 100tkm na plin i sad prije zime mislim promjenit benzinske radi lakšeg paljenja ujutro, jer već cijelo ljeto palim na plin, ali sada čim je malo hladnije, već je malo teže. Čistio sam ih kod čovjeka koji može dati atest na rad i bilo je dobro prvih mjesec dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 pumpa goriva - pogotovo ako auto ima kilometara mislim da je tako na vise manje svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikica10 Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Hvala na odgovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now