Jump to content

Mazda 3 Revolution blokra radar o.O


Recommended Posts

Situacija je sljedeća,

već u par navrata sam imao zadržavanje od strane policijskih službenika (u Sloveniji i kod nas) i optužen da imam antiradar.

(na pištolju kad pokušaju očitati brzinu izbacuje err i blocked).

Upaljen auto na mjestu, usmjeren radar, ista stvar. Htjeli odteglit auto na vještaćenje.. E sad...nije to problem, nek odpeljaju, nece nis nac, al sam bez auta, i to svaki put kad pokušavaju pucat radarskim pištoljem.

 

Ono što sam uspio saznat od Mazda servisa i informacija s neta - auto ima radarski sustav za tempomat, automatsko kočenje i održavanje udaljenosti i navodno to smeta mnogim radarima (kako su mi rekli, jedino multanova nije blokirana).

 

E sad...jebe se meni što oni nemogu očitat, auto je serijski, nema niš ugrađeno naknadno, ali me muči sto me stalno jebu s tim (i ak ostanem bez auta na vještaćenje npr, opk možda mogu tražit odštetu budući da neće ništa naći ali samo opet neko vrijeme bez auta), kako riješit problem?

Edited by Misek_Chipsy
Link to comment
Share on other sites

nek ti u Mazdi napišu službenu izjavu za to što su ti rekli pa probaj pokazat gosponu policajcu kad te zaustavi, možda ne bude tvrdoglav i pusti te

 

a za ovo drugo, ako uspiješ dobit odštetu, vozi se non stop i nek ti stalno uzimaju auto, skupit ćeš od toga para za neki drugi da imaš rezervu svaki put kad ga uzmu :lol:

 

 

edit: uf što dečki brzo pišu... :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nama je u postaju dosla obavijest da novi modeli mazda, lexus i infinity imaju te senzore i da na laseru starijeg tipa napose JAMMED al da se s time ne zamaramo. Neznam kak je u sloveniji. Jedino kaj te mogu zaustavit i pregledat auto.

 

Da, al konkretno u sloveniji su htjeli zvati šlepu i odvest auto na vještaćenje, i onda sam par dana bez auta (pustili me na kraju al svejedno, moglo bi bit problema jer sumnjam da ce svaki put tak napravit)

Link to comment
Share on other sites

nek ti u Mazdi napišu službenu izjavu za to što su ti rekli pa probaj pokazat gosponu policajcu kad te zaustavi, možda ne bude tvrdoglav i pusti te

 

 

Poznata stvar kod Mazde, ili trazi Mazdu sluzbenu izjavu ili iskopiraj par clanaka sa interneta o tome, pa im daj neka citaju :)

 

Dobra ideja, probat ću kontaktirat Mazdu da probam to dobit ovjereno od njih. Hvala

Link to comment
Share on other sites

Prvo je Volvo imao s time "problema", inace su 6ice bile prve s tim "problemom", a izgleda da ga sire dalje :D

 

2 dark: pa daj mu ti posalji taj dopis, nek si ga isprinta i gotovo...je da je sluzbeni dokument, ali izgleda da do nekih nije dosao....

 

A sto se tice slovenaca, reci im da su vec "n" ti po redu s istom pricom.... Auto ima bla bla bla i mogu se je.....

Link to comment
Share on other sites

Pa kolko sam shvatio, cijelo vrijeme ga ne mogu izmjeriti, bio tempomat aktiviran ili ne...

 

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

 

Ja na Accordu zgasim tempomat ACC...onda zgasim CMBS-kočenje za izbjegavanje sudara...i onda bi radar u biti trebao biti van funkcije...

Vjerujem da je i na Mazdi slično..

Edited by dar-mar
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...