Tuco Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Situacija je ovakva... vozim se s kolima..dođem na parking, zgasim auto i ostavim ga tak 8 sati...sjednem u auto nakon 8 sati idem ga upalit i prije nego ga upalim stisnem kočnicu (navika valjda) ali u zadnje vrijeme je tvrda za p******t..možda ako ima 1 cm hoda...sve se vrati u normalu kad proradi auto i servo Kaj bi to moglo bit??? Osjetim i u vožnji da mi slabije malo auto koči...ne vjerujem da su kočnice jer sam diskov mjenjao prije 2 godine a pločice prije 1 god a nije baš da koljem kočnice...normalna vožnja 95% vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 (edited) cek, samo na ugaseno auto ti je tvrda? to je recimo normalno, vjerovatno ti ispusti podtlak iz serva kocnice, pa ti je tvrda dok ne upalis auto e sad di pusta je pitanje :rofl: moze biti nepovratni ventil ili servo od kocnice da pusta cujes kakve sumove dok motor radi i stisces kocnicu? onako kao da pusta zrak? Edited February 12, 2009 by the-rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Pa normalno da je tvrda kadje zgasen auto pa ne radi servo, a ako auto radi i opet jako tvrda, onda ti je mozda palo crijevo koje se kopča na usisnu granu pa malo pogledaj..Koji auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 pa nije normalno da je tvrda, jer uvijek ostane podtlak u servu kocnice dok stoji preko noci, normalno ako servo ne pusta :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 Auto je Astra G I ovo nije normalno da je tako tvrda...recimo danas je bilo normalno...znam da postane tvrda ako se par puta pritisne dok auto stoji ali ovo mi se ne čini kao normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Pregledaj crijevo za podtlak koje ide na "servo bubanj" Na tom crjevu neki automobili imaju kojekakve priključke pa moguce je da je kakva cjevčica u banani. Al pretezno si te cjevčice ispred nepovratnog ventila tako da u djelu "servo bubnja" uvjek ostane podtlaka. Kod VW-ova je ta cjev znala pucati na samom ulazu u taj bubanj... jedva bi se primjetila tanka vena a pedala je bila normalna sve dok 2put zaredom nestisneš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Kočnica ne smije biti tvrda na prvi pritisak...Tek pumpanjem je normalno da se skrati hod i postane tvrda.... Pojačivač kočenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 vozim se s kolima..dođem na parking, zgasim auto i ostavim ga tak 8 sati...sjednem u auto nakon 8 sati idem ga upalit i prije nego ga upalim stisnem kočnicu (navika valjda) ali u zadnje vrijeme je tvrda za p******t..možda ako ima 1 cm hoda...sve se vrati u normalu kad proradi auto i servo servo ti radi, provjeri si nepovratni ventil za vakuum. Pregledaj crijevo za podtlak koje ide na "servo bubanj" Na tom crjevu neki automobili imaju kojekakve priključke pa moguce je da je kakva cjevčica u banani. što mu nebi onda auto trebao nemirno raditi, pošto crijevo za vakuum ide na granu iza klapne gasa? naravno, ako se radi o benzincu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Auto je Astra G .... eto, ja sam reko da je to normalno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 Dizel je Ljubičiću kosu ću ti počupat kad te ufatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 (edited) servo ti radi, provjeri si nepovratni ventil za vakuum. što mu nebi onda auto trebao nemirno raditi, pošto crijevo za vakuum ide na granu iza klapne gasa? naravno, ako se radi o benzincu Neznam kako je to u opla rjeseno... Nekima je taj vakum, preko vakum pumpe tak da nemoraju bit ti simptomi al stoji to sto si rekao ako je crijevo na usisnoj grani. Edited February 12, 2009 by WD40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 budem vidio sad preko vikenda ako stignem hvala na pomoći Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Kompresija ti slaba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 meni je tako od prvog dana na Mazdi, ali samo nakon duljeg stajanja, kad upalim auto sve se vrati u normalu istog trena, mislim da nema razloga za brigu/paniku.. zna jedino bit zajebano ako ti je auto na kosini, stisneš kuplung da upališ auto, on lagano krene naprijed ili nazad, a kočnica tvrda da popizdiš, pa naravno ništa osim ručne ne pomaže.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Situacija je ovakva... vozim se s kolima..dođem na parking, zgasim auto i ostavim ga tak 8 sati...sjednem u auto nakon 8 sati idem ga upalit i prije nego ga upalim stisnem kočnicu (navika valjda) ali u zadnje vrijeme je tvrda za p******t..možda ako ima 1 cm hoda...sve se vrati u normalu kad proradi auto i servo moj fiat ima isti problem ali tek kad auto stoji bar 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now