_DEX_ Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 ako nakon svakog parkiranja pod drvom čistiš lišće onda nema druge nego si sigurno bio u Audiju na školovanjima za servisera :lol: :doh: i naravno potpis na Francuza Cim je lisce na autu, pocistim sa te plasticne resetke lisce koje se skupilo. Alergican sam na to i moze se dogoditi ovo o cemu je otvoren ovaj topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 ti si lud :lol: ja jednog godisnje recimo rastavim te plastike i ocistim smece a dosta ovisi i od auta, na nekima se jako skuplja na nekima ode vecina smeca van Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Nakon sto ti se to dogodi na dva auta ne riskiras vise. I to mi je doslovno 20 sekundi posla. Nije da mi treba 20 minuta za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 20 sekundi + pranje ruku ili imaš neki set za čišćenje s rukavicama i prijenosnim miniwashem spreman u gepeku ? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Josipe, siši malog. Vidim da ti je dosadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 ako moraš čistiti lišće za upaliti auto onda mislim da nije problem u lišću, nego u autu. jebote, kakva se sve govna danas prodaju...i još pod "premium" :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) ako moraš čistiti lišće za upaliti auto onda mislim da nije problem u lišću, nego u autu. jebote, kakva se sve govna danas prodaju...i još pod "premium" :doh: Ti se bas trudis bit mutav ili sta? :huh: Svaki auto koji ce stajati pod drvom ili necim slicnim postoji mogucnost da se zastopaju ti kanali (bio taj auto premium ili ne). Ti se sad tome cudis ko pura dreku. Edited November 8, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 mom autu neće, a znao je stajati i po godinu i pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 mom autu neće, a znao je stajati i po godinu i pol Ma naravno, allmighty Nissan koji je imun na stvari na koji niti jedan drugi auto nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 ne Dex nego je taj Nissan auto koji su proizveli dok se još razmišljalo o nekim stvarima meni je još uvijek smješno da svaki put čistiš lišće :lol: a prije neg se tebi zaštopalo, nitko nije čistio 7 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 znaš ti gdje je ecu na sunnyjima koji su ga imali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 ne Dex nego je taj Nissan auto koji su proizveli dok se još razmišljalo o nekim stvarima meni je još uvijek smješno da svaki put čistiš lišće :lol: a prije neg se tebi zaštopalo, nitko nije čistio 7 godina Ma ne trebam ja to cistit. To je stvar mene sto sam bolestan na neke stvari. Nista drugo. - - - Updated - - - znaš ti gdje je ecu na sunnyjima koji su ga imali? Nije stvar ECU-a samo. Moze i tepih "samo" natopit. Nekome to ne smeta, ali meni da i to jako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 a dobro, meni neće ni tepih :lol: iako izgleda da se sprdam, ne sprdam se nego sam ozbiljan. nije stvar očistiti lišće tu i tamo, to je kao stvar osobne higijene....stvar je u tome da auto koji košta milijun kuna i trebao bi se ponašati jednako u svim mogućim uvijetima ima manu da (teoretski) nakon jačeg nevremena ne upali jer je bio parkiran ispod drva...ono... LOL na n-tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 Bio je 6mj vani ispod drveta... Iskreno, od 2006. vozim audie i nikad ni na jednom nisam ovakav problem. Kad sipam tekucinu za stakla ocistim ako ima prljavstine i to je to. Nisam ni znao da je ovo uobicajen problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Ne začepi lišće te rupice nego prljavština, ako imaš u blizinu vrbu i brezu svako malo uzmi minwash digni haubu i isperi te kanaliće i mirna Bosna. To što neki rade dramu oko gluposti mi je smiješno...i računajte da većinu vlasnika luksuznih auta boli kurac za lišće....kad se zamaže odveze ga u praonu a nakon 3-5 godina on odlazi dalje od ruke do ruke u većini slučajeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) e moj gmajna, stvarno si u kurcu što dramiš oko takvih gluposti trebao si ga stavit na vučnu službu -> praona -> druge ruke... a za sve one koji misle držati takve aute dulje vrijeme, obzirom na ovo ...Ne začepi lišće te rupice nego prljavština, ako imaš u blizinu vrbu i brezu svako malo uzmi minwash digni haubu i isperi te kanaliće i mirna Bosna.... evo knjižica za u pretinac zajedno s user's manualom Edited November 8, 2016 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 Novi komp (reparirani ili sta vec) 100tinjak eura iz njeme i ajmo dalje. I pukla jebena posuda od antifriza i curilo po abs modulu... i to moram sada novo sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) ako nakon svakog parkiranja pod drvom čistiš lišće onda nema druge nego si sigurno bio u Audiju na školovanjima za servisera :lol: :doh: i naravno potpis na Francuza kako mozes voziti a da te ne smeta lisce ispod brisaca i kad sjedas u auto. mene uhvati neka nervoza ako to ne ocistim prije nego sjednem. ali i ovo sto plastik kaze, sitna prljavstina ode dolje i nakupi se. Edited November 8, 2016 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Zato jer ekipa nema naviku stalno dizat haubu i tražit lišće i smeće. I nema bas naviku pazit gdje parkiraju. Meni to nije nis cudno, cudnije mi je da si proizvođač dozvoli takvu konstrukcijsku grešku da najbitniji elektronski dio u autu može završit u 10 litara vode Jel znas gdje se na Astri gtc nalazi ECU? To su napravili takav fail da je to nevjerovatno. Tko god da je dizajnirao ili sta vec mjesto za ECU je debos. A onaj tko je to odobrio je jos veci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 kakvi debili :lol: isto su meni na 106 modul klime stavili, imao sam problema s tim na oba 106 :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Jel vrijedi Audiu garancija ako ga se ispod drva parkira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Ako se dobro sjećam ujaku na Fikusu mk2 fl se rasklimala špricalica za stakla, podljevala se kiša ispod nje i taman stvarala lokvicu oko nekog modula zbog kojega onda auto nije palio, tak je nešto bilo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 meni je prijatelj pričao za kolegu s posla koji je imao takav problem sa špricaljkom, ali se ne sjećam koji je auto bio u pitanju. uglavnom promijenio je 2-3 bobine dok nisu skužili problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 bas iso podic plastiku na burazovoj setici..dobro je suho je Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Ovo je komp ispod vozacevog sjedala. On zeza E sada, ima netko taj dio? Znate nekoga tko mozda ima? Treba biti bas identican broj sa tim G na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now