Jump to content

Recommended Posts

Posted

Počastio sam se s novim ATE pločicama na octaviji i nakon zamjene mi je malo drugčiji kuplung, kao da je zeru tvrđi i drugčije lovi.Napominjem da nisam dirao kočiono ulje neg samo pločice.Hoče li doč kako je bilo ili trebam odzračivat kaj?

Hvala

Posted

Normalno... nije kuplung na sajlu nego je hidraulicni potisni cilindar, a on koristi DOT ulje od kocnica... ostal je zrak u sistemu i mora se odzraciti i onda bude i kuplung normalan.

Posted
nikakve veze jedno sa drugim

Pa isto ulje je za kuplung i kocnice, kako mislis nema veze ako je ulje veza?

Bojan, treba odzracit i sve ce biti po starom. Ja sam mislio da u Neostaru rade neki malo bolji mehanicari koji to znaju. :lol:

Posted

da ma ne vjerujem da su dirali ulje ako su samo plocice mijenjali, nema logike

i da je zraka bi bila mekana pedala, ne tvrda

u svakom slucaju probaj staviti frisko ulje i odzraciti kvacilo

Posted

digla ti se razina ulja kad si stavio nove pločice/deblje...ispusti ulje stavi novo i ozrači dobro..i problem riješen..ako nemas di javi se mogu ti to rijesit.

Posted (edited)

Ne znam zasto je problem ulje zamjeniti!? Ak je do novaca 100kn je litra originala... stavis novo ulje, ozracis i miran si...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Scorpione
Posted
Pa isto ulje je za kuplung i kocnice, kako mislis nema veze ako je ulje veza?

Bojan, treba odzracit i sve ce biti po starom. Ja sam mislio da u Neostaru rade neki malo bolji mehanicari koji to znaju. :lol:

svaka linija je za sebe

Posted (edited)
Manje cuge, ne fali niti jedan post.

Edit: sad vidim. Fakat ispada ko da cugam :D

Pardon Pekx :D

Edited by _DEX_
Posted
bas gledam da li si corav ili pijan, jos imas i quote jedan :lol:

Kaj je najbolje danas mi je ocito takav dan. Nije prva stvar da sam mutav ispao :D

Back on topic: I ja mislim da bi promjena ulja i ozracivanje rijesilo problem.

Posted

svaka budala zna da kad ostane zraka u sistemu kocnica ili kumpluga onda papucica bude meksa i propada pod nogom a ne bude tvrda. tako da zamjenom ulja i ozracivanjem neces rijesiti problem, tu je problem nesto drugo....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...