Sasaa Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 5 hours ago, gandi said: Ima li tko iskustva sa Porsche Rijeka i njihovom lakirnicom? Zadnji put kad sam njima vozio auto trebalo je popraviti krov unutar jamstva, a nakon toga je trebalo popraviti i taj popravak. Doduše, to je bilo 2009-2010 pa bi volio znati dali se situacija štogod popravila jer bi sada trebao polakirati branik preko kaska, a osiguranje mi nudi njih ili Adria renfault. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk ti mozes gdje hoces popravljat svoj auto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) Kvalitetan auto limar u hr??..ne.radi se o karambolu.. Ukoliko je i odlican lakirer..tim bolje Edited April 6 by pacey Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 6 Share Posted April 6 Iskreno, ne znam što bih ti napisao... Upravo je i problem što nije karambol, barem lakši i po mogućnosti preko osiguranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 6 Share Posted April 6 34 minutes ago, dejanR said: Iskreno, ne znam što bih ti napisao... Upravo je i problem što nije karambol, barem lakši i po mogućnosti preko osiguranja. Plaćanje nije problema ukoliko je posao po p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 6 Share Posted April 6 Autoreparatura Pomper, Sračinec. Moj pajdo, ali nisam ziher da prije lipnja možeš doći na red... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 7 Share Posted April 7 On 25. 10. 2021. at 10:55, gandi said: Ima li tko iskustva sa Porsche Rijeka i njihovom lakirnicom? Zadnji put kad sam njima vozio auto trebalo je popraviti krov unutar jamstva, a nakon toga je trebalo popraviti i taj popravak. Doduše, to je bilo 2009-2010 pa bi volio znati dali se situacija štogod popravila jer bi sada trebao polakirati branik preko kaska, a osiguranje mi nudi njih ili Adria renfault. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Ja sam prije jedno 5 godina tamo nešto farbao i nitko mi nikada nije tako dobro napravio posao, baš sam bio zadovoljan.Ali po pričama mnogo ih je otišlo od tamo i kako je sada tamo pojma nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 10 Share Posted April 10 On 06. 04. 2023. at 20:43, dejanR said: Autoreparatura Pomper, Sračinec. Moj pajdo, ali nisam ziher da prije lipnja možeš doći na red... Hvala, Moze broj. Lipanj odgovara, auto nedam u jesen i da ga rade zimi :) Za sad mi se požgaj javio pozitivno da mi moze odradit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 20 Share Posted April 20 0915827415 Rajko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now