danijel bedex Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Peugeot servis a u radioni pasat i ispred audi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Peugeot servis a u radioni pasat i ispred audi Pa kad se francuzi sad manje kvare od VAG koncerna, pa da nemoraju zatvorit servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Sa slike vidim da je Peugeot ispravan, a Passat i Audi pokvareni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Briancon jelda? Neznam zasto sam zapamtio taj servis Joooj kako sam ljut na frendove kaj me godinama gone u Ita i Aut na skijanje jer im se neda voziti a meni nema do Francuske! Kam ste isli Risoul, Vars ili? Ja rekao zeni da sljedece zime idemo u Vars pa makar i sami, pun mi k vise ljenih frendova Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Sa slike vidim da je Peugeot ispravan, a Passat i Audi pokvareni. Je, a djelovima ih sve opskrbljuje Fijaaaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Vidi ove iz vag koncerna nikom se nista ne kvari al svi znaju pola auta rastavit i kak se sta popravlja hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Vidi ove iz vag koncerna nikom se nista ne kvari al svi znaju pola auta rastavit i kak se sta popravlja hihi hahahahhaaaaa.. Na vagu kad se pokvari nekaj lako otkriješ što je problem, a recimo na nekim autima, da sad ne imenujem, kad se nešto pokvari, ni dr. Željko Marušić ne pomaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 hahahahhaaaaa.. Na vagu kad se pokvari nekaj lako otkriješ što je problem, a recimo na nekim autima, da sad ne imenujem, kad se nešto pokvari, ni dr. Željko Marušić ne pomaže. Mislio sam da je hladno za pecanje... kad ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Je, a djelovima ih sve opskrbljuje Fijaaaat To ti iz iskustva, pa sad kad znaš, ode Passat CC u oglasnik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Vec je otisao haha. Al karijera je pocela Fijatima Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Mislio sam da je hladno za pecanje... kad ono :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Vidi ove iz vag koncerna nikom se nista ne kvari al svi znaju pola auta rastavit i kak se sta popravlja hihi dobra :lol: meni interesantno kako se sranje desi kad si na putu,kad ga najmanje trebas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 pa ne bu se sranje dogodilo dok auto spava doma u garaži Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Bas je to peh...idem si za vikend prek granice .... i sve si mislim da bi bilo pametno uzet HAK europa karticu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Nije smrzlo, benzinac je.Mislim da mi je otisla pumpa goriva, da upali ovih 20 sec na drugu pumpu i kad ona prestane radit da se ugasi..kao na onom linku sta je stavia Insane.. Narucia sam ovde drugu pumpu pa cu je prominit, ako ne morat cu slepat do servisa.. pa imaš Audi mobilno jamstvo? pokriva troškove šlepanja do servisa + troškove smještaja ili prijevoza doma ako si u inozemstvu a i vidi koje osiguranje imaš i jesi li uz policu dobio opciju gratis šlepanja u slučaju kvara, većina ih uz policu osnovnog auto osiguranja nude šlepanje 1 godišnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 al ne u inozemstvu ....nego u HR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Ziher? Meni bmw mobilno pokriva cijelu europu... bas neki dan doslo hocu li produziti, 39chf godisnje :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Croatia osiguranje pokriva i u europi a audi mobilno jamstvo svakako pokriva cijelu europu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Koliko sam vidio kod mercedesa je "free" tj. moraš ga produžiti svake godine servisom kod ovlaštenog. Ne znam kako funkcionira, ali ne sumnjam da postoje mala slova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Ziher? Meni bmw mobilno pokriva cijelu europu... bas neki dan doslo hocu li produziti, 39chf godisnje Jesu lihvari U Audiu imas mobilno jamstvo besplatno samo je uvjet da radis servise u ovlastenome Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 "a i vidi koje osiguranje imaš i jesi li uz policu dobio opciju gratis šlepanja u slučaju kvara, većina ih uz policu osnovnog auto osiguranja nude šlepanje 1 godišnje" na ovo sam mislio ne na mobilno jamstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago_st Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Evo da javim da je ipak bilo do pumpe goriva. Uz to sam morao ostati tri dana duze. Iz audia su pumpu poslali u srijedu ujutro i trebala je doci u petak ujutro, ali je kamion zapeo radi loseg vremena i dosla je tek u utorak navecer. I imam odlican suvenir sa skijanja. pic upload Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 A hotel + 3 dana skijanja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 A eto ..ko sta sam ti i rekao...vjerovatno pumpa... No hvala bogu da si rjesio i sretno nam se vratio!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Bome fin racun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now