1e0n Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Primjećujem da mi je dosta teže voziti po kiši s xenonima. Čak mi počinje smetati svjetlo od auta iza mene koji mi ulazi u moj snop. Je li moguće da toliko deradiraju originalne xenon žarulje? Auto je iz 2009. Hoće li se zamjenom to riješiti? Neda mi se kupovati nove da bih eksperimentirao. Ima li netko iskustva da mu se stanje pobolšalo zamjenom žarulja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 clio 2005g svetle isto ko i prvi dan, nikakvog gubitka intenziteta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 sigurno ces to rijesit novim zaruljama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Obrati se Jensu pa vidi hoće ti slati poštom ili ako dolaziš u Zg nek ti provjeri, može i farove srediti a i ima žarulje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Primjećujem da mi je dosta teže voziti po kiši s xenonima. Čak mi počinje smetati svjetlo od auta iza mene koji mi ulazi u moj snop. Je li moguće da toliko deradiraju originalne xenon žarulje? Auto je iz 2009.Hoće li se zamjenom to riješiti? Neda mi se kupovati nove da bih eksperimentirao. Ima li netko iskustva da mu se stanje pobolšalo zamjenom žarulja? Moze biti i do lece ako se radi o xenon faru. Ili da se far zamutio, ali se ne vidi golim okom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Moze biti i do lece ako se radi o xenon faru. Ili da se far zamutio, ali se ne vidi golim okom. Može biti do leća, meni na leonu je xenon svjetlio fakat loše.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Zamijeni žarulje...99% da je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Jesu žarulje promijenile ton prema rozom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Zamijeni žarulje...99% da je to stavio si prevelik postotak, može biti da je ipak do leća... Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 Farovi su top. Imaju još onaj premaz koji izgleda kao nafta. Gore je i gtechnq nano premaz. Probat ću se fokusirat na leću kada bude ljepše vrijeme pa da vidim je li dobila neku "patinu". Inače žarulje nisu promijenile boju. Sada dobio cijenu - Osram Cool Blue cca 600kn x 2. A lol...1200kn za lampice...haujesnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Pa javi se jensu. Obadvije ima za 600 kn-750 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 svjetla su ti otisla :lol: ali ozbiljno, ogledala unutar leca izgube sjaj/boju koje zarulje imas? bar se toga nade za bagatelu na ebaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 D1s osram NBU tko ima za najbolju cijenu? Origigi naravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 (edited) Ebay.de Lichtex prodavac 83€ s ukljucenom dostavom u hrv Pardon 113€, 83€ su d2s Edited February 1, 2017 by MarioST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 99€ su tu u DE preko granice po dućanima. Malo vise su u HR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now