hrga Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Jebu me brave na Altei..vozacka i suvozacka vrata. Najprije suvozacka...svaki 10..20..50 put..znaci bez pravila na daljinsko nece otvorit. Sad ta radi normalno a vozacka ne otvara.Kak s vozacke strane mogu i kljucem.otkljucat..gurnem kljuc pa otvorim. Vjerujem bez dijagnostike nista iak pitanje hoce li i vcds ista pokazat. Jel imao tko isto iskustvo...vjerujem da nisam jedini nego je to normalno kod vag grupacije sam svi sute i nece priznat Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Evo ja cu priznat hehe.. namjenjao sam se tih brava na 2 passata 3bg sto sam imao, uzas. Prednje, zadnje, ista stvar. Ne znam koja ti je generacija Altea, odnosno da li oni imaju istu boljku, ali inace se moze to rastavit i polemit, odu oni spojevi i/ili mikroprekidaci sto kostaju nesto sitno.. Probao 2 puta i shvatio da to nije za mene haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Ja nigdje nisam uspo nac mikro prekidac koji bi mogo zamjenit oem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Nova brava je oko 250 kn u Siluxu... Ja sam nedavno na Toledu mijenjao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Sta se kupuje...kompletna il.... Grant za 1P nije tak jeftina ko za tvog toleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Sta se kupuje...kompletna il....Grant za 1P nije tak jeftina ko za tvog toleda Da, unutrasnja brava, cca. 500 kn: http://grapa.bazarek.pl/opis/8696934/lewy-zamek-drzwi-przod-vw-eos-2006-2010-1p1837015.html Ali prvo provjeri jesu ti baterije u daljinskom dobre, ne bi bio prvi koji se toga nije sjetio Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Baterije?? Pa onda nebi otkljucalo ni ostala vrata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Baterije??Pa onda nebi otkljucalo ni ostala vrata? Nema veze, ako su pri kraju zna stekati, isto kao na daljinskom od tv-a Baterija ti je nekih 20 kn, promijenis kod bilo kojeg urara Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Pocet cemo s time Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Meni na Yetiu nece vozaceva vrata daljinski da otkljuca. Sve ostalo otkljucava ovo nece. Osim toga, kad su vrata otvorena ne svijetli signalizacija na tabli ... Isto brava? Di je najjeftinije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 probaj prvo malo wd-a na konktor od brave, ja sam sebi tako rijesio Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Meni na Yetiu nece vozaceva vrata daljinski da otkljuca. Sve ostalo otkljucava ovo nece. Osim toga, kad su vrata otvorena ne svijetli signalizacija na tabli ... Isto brava? Di je najjeftinije? Meni je na A6 C5 na suvozackim vratima radilo otkljucavajne/zakljucavanje, ali nije palio svijetlo i nije pokazivalo na tabli kad sam ih otvorio. Isto je bila brava. Nisam stigao popravit jer mi se to dogodilo 2 dana prije prodaje auta, ali brava je cca 350 kn bila kad sam pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Pocet cemo s time Imas rezervni kljuc, mozda da s time ipak prvim krenes... Ne kosta nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 Imam... al nije daljinac neg najobicniji .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 te brave su potrosna roba na vagenima :lol: bas mijenjam na jednoj ibizi, obe desne crkle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 te brave su potrosna roba na vagenima :lol:bas mijenjam na jednoj ibizi, obe desne crkle Bas, ja na Passat-u i Leonu bi mogo te brave ubrojati pod redovni servis :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 te brave su potrosna roba na vagenima :lol:bas mijenjam na jednoj ibizi, obe desne crkle A serete klamfe....na vw grupi da je nesto poput brave potrosn roba? Na uber autu....da sam bar uzeo vw ...a ne kopiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 A serete klamfe....na vw grupi da je nesto poput brave potrosn roba? Na uber autu....da sam bar uzeo vw ...a ne kopiju Velis pa da bar i platis original cijenu, a ne zamjensku Da te utjesim, i meni je na "kopiji" na gepeku otisla. A u lijevu nemrem kljuc gurnut al to nije isti kvar. Zivio koncern Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Meni je na Toledu to sa unutrasnjom bravom bilo prvi put u 15 godina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Meni na Yetiu nece vozaceva vrata daljinski da otkljuca. Sve ostalo otkljucava ovo nece. Osim toga, kad su vrata otvorena ne svijetli signalizacija na tabli ... Isto brava? Di je najjeftinije? Bile zice na spoju vrata pokidane, sve uredno sredeno, sve ispravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 pukle same ili netko pokidao? relativno novo auto pa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Same, nikad auto nije sudjelovao u nekom sudaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now