Jump to content

Koju gumu 195/50 r15

Recommended Posts

Imao sam njemacke, slovenske i kineske GY F1 i bome nisam primjetio neku razliku, a auto ima 400+ nm...

pa i sta moze biti previse razilicito, koriste istu smjesu... sta moze biti razlicito osim sto u kini radna snaga x puta jeftinija, nece mijenjati smjesu a ostaviti ime isto?? sta ne?

• Replies 77
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

kak sam i napisao, nikakvu. doduse nisam auto koristio za voznju po grobniku i sl. nego za svaki dan...

A jesi bio zadovoljan u globalu sa njima?

Obicno se svi zale za GY made in china, ali ako ima dobrih iskustava - s obzirom na cijenu mislim da cu je i ja staviti na ljetni setup.....

kak sam i napisao, nikakvu. doduse nisam auto koristio za voznju po grobniku i sl. nego za svaki dan...

normalno, govorimo o svakodnevnoj voznji...

ja sam htio kupiti i odustao sam jer su neki rekli da se osjeti razlika u kvaliteti gume...

ja se jos uvijek premisljam pa zato i pitam

A jesi bio zadovoljan u globalu sa njima?

Obicno se svi zale za GY made in china, ali ako ima dobrih iskustava - s obzirom na cijenu mislim da cu je i ja staviti na ljetni setup.....

u usporedbi sa onim sto sam imao na autu:

potenza Re040, mrvicu bolje drze ali se puno bolje i prije potrose

T1s one mi nikak nisu sjele, bjezao nos stalno itd, al su trajale nesto duze

i onda sam se vratio na F1 i one su mi nekak najbolje s omjerom cijena/trajanje/drzanje.

Velim potenza je bolje drzala, al toliko koliko je bolje drzala meni se ne isplati dat tolko love vise i mjenjat cesce

EDIT: i na leonu sam dobio sa autom CS2 koje su bile katastrofa, stavio F1 i vozi...

i ne pase svaka guma svakom autu, ibiza i leon su bili teski napred, tak da na nekom autu koji je laksi napred mozda nece k.valjat...

Edited by Kroky

imo i mirac na 206 u toj dimenziji, i kolko sam ja mogao primjetit odlicno drzi...

ja sam imao potenzu re720 u toj dim na pugu, i ok je guma, samo sto je nisam imao novu nego polovnu, pa nemogu nista extra rec, ali bila cisto ok guma

t1r sam imao kao 17" i guma je ok ali meni losija od yokohame parade...

sad sljedece neznam sta ce ic...i ja se razmisljam:lol::naughty:

Imao sam njemacke, slovenske i kineske GY F1 i bome nisam primjetio neku razliku, a auto ima 400+ nm...

onda sam ja jebene srece i kupio dvije lose :)

jer alfa 1.9 JTD ima nekih 100 i nekaj konja (pojima nemam koji je to motor), provrtava u prvoj i drugoj bez beda (naglo saltanje pogotovo)

@ Kosa - tam se nisam ulogirao dosta dugo i iskreno ne jebe me o cemu se pricalo :) .... ovo sam samo napisao svoje iskustvo o kupnji te dve gume :)

da ne otvaram novu temu, daj mi recite koja je najbolja od ove 4 u dimneziji 195/45/16....razlika u cijeni je zanemariva....uzeti u obzir i kisu i suho...

DUNLOP SP SPORT 9000 MFS TL

GOODYEAR EAGLE F1 GSD3

DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE TL

FULDA CARAT EXELERO XL

Toyo R888

Michelin N20

Ja sam bio i na Grobniku sa obje varijante :D OK, nisam nesto pretjerivao, ali nisam primjetio razliku...

da ne otvaram novu temu, daj mi recite koja je najbolja od ove 4 u dimneziji 195/45/16....razlika u cijeni je zanemariva....uzeti u obzir i kisu i suho...

GOODYEAR EAGLE F1 GSD3

DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE TL

FULDA CARAT EXELERO XL

GOODYEAR EAGLE F1 GSD3

Edited by ND4SPD

Ove priče da su kineske i njemačke F1 iste ne drže vodu...

Imao sam njemačke GY F1 dva seta, gume su bile predobre.

Nakon toga sam imao jedan set "kineskih" koje sam prodao nakon mjesec-dva i napravljenih možda 1.000 km.

Guma je plastično smeće i to se definitivno osjeti u vožnji u odnosu na njemačke GY F1.

Ako naletiš na original GY F1 definitivno ih se isplati uzet, meni do sada najbolja guma koju sam vozio.

T1R ti možda mogu složit kakvu bolju cijenu, moram vidit s dečkima iz djelova. OK guma, samo se nešto brže troši.

Ove priče da su kineske i njemačke F1 iste ne drže vodu...

Imao sam njemačke GY F1 dva seta, gume su bile predobre.

Nakon toga sam imao jedan set "kineskih" koje sam prodao nakon mjesec-dva i napravljenih možda 1.000 km.

Guma je plastično smeće i to se definitivno osjeti u vožnji u odnosu na njemačke GY F1.

Ako naletiš na original GY F1 definitivno ih se isplati uzet, meni do sada najbolja guma koju sam vozio.

Onda smo valjda ja i Kroky naletili na dobre, Kinezi su se najeli rize taj dan, pa su napravili bolju smjesu :)

A i ne znam gdje da se kupe GY F1 GSD3 made in germany, jer sam pitao na vise mjesta i svi kazu da se vise ne proizvode u njemackoj...

Koje gume uzet onda?

Živcira stalno "bacanje" zadnjeg kraja s Continentalom Contisport II...

promjenom stila voznje i/ili setupa ovjesa - s još jednim naglaskom na promjenu stila voznje - manje nervoze na volanu i gasu, puno vise njeznosti u promjenama smjera i tezine - ili pak korištenje baš tog bacakanja za turn in

Takav auto moze biti znatno znatno brzi od ovih undeesteer monstera

P.S. Moj to stalno radi zato sto je iza chelestone plastika a naprijeg ili GY F1 ili S3 po zimi pa ti govorim iz iskustva - na alu felgama su sve 4 iste pa je drugačije sasvim

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...