doggy Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Zanima me kakva je situacija sa ugradnjom plina na motore sa direktnim ubrizgavanjem? Vidio sam neke reklame da postoje sistemi za Njemacke aute, no zanima me kakva je situacija u Hrvatskoj, kakve su cijene takvih sustava? Zanima me konkretno za Lexusov V6 motor 3GR-FSE ili 2GR-FSE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Šogor ima plin u Mazdi CX7 DISI (direktni + turbo) i radi savršeno. Razlika je što uz plin stalno uzima i cca 30% benzina ali i tako je vožnja povoljnija od CX7 diesela...a ide ko kuga turbak sa 260ks Mislim da je platio oko 10kKn u Cepelinu prije dvije godine...napravio 40-ak kkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Jesu ti disi svi isti ili ima jacih i slabijih verzija? Odmjeravao se prije koji dan xx puta od luckog do vrbovskog s nekom cx7 kaj je po regi izbacilo samo cx7 disi i odlazim mu lagano na svim startnim brzinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Brijem da je isti motor CX7, MPS3 i MPS6.. 2.3t DISI Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Sad bas malo vrtio filmice po jubitou, kaj je moguce da stock 3mps ima preko 30s 0-200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Nemam pojma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Ja sam svojedobno pitao za superba 3.6 v6 u zamatechu i dobio odjeb da se to nemre napravit kak treba i da oni to ne rade. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Ima firma u banja luci koja ugradjuje brc na fsi. Raspitivao sam se za q7 3.6fsi. Kaze funkcionira bez problema i da trosi samo 5% goriva. Gazda vozi panameru 3.6fsi sa plinom i kune se da radi savrseno. Mogu potraziti negdje kontakt, proslo je preko godinu dana od onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Pa u Hrvatskoj je već krenila ugradnja plina sa tekućim ubrizgavanjem koje je napravljeno baš za motore sa direktnim ubrizgavanjem. Tada ne troši ništa benzina i trebalo bi bit puno bolje riješenje od ovih starijih sistema. Do prije koju godinu je u nas bilo rijetkost ali kažu da ih danas ima u većem broju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Prodavala se octavia rs tfsi sa tim sistemom u Rijeci prije godinu dvije. Koliko sam skužio plin ide kroz injektor od goriva. Ali je ECU dosta kompliciraniji od normalnog LPG sustava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 ja uredno pitam ove sta su meni stavili plin. kad ce za TFSI, medjutim kazu jos uvijek prekomplicirano i preskupo.. Sad jel se njima to ne radi, ne znam.. Ali ja bi svakako TFSi sa plinom, pa ako ima kakvihnovih info, pisite slobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 2.0tfsi stvarno nema potrebe za plinom. Ali ovi 2.8fsi, 3.6fsi su stvoreni za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Pa kak clanovi foruma pricaju kak njima 2,0 TFSI trosi po 7,5 litara, ne vidim svrhu ugradnje skupog sistema plina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Pa ako voziš normalno onda ne treba fkt Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Meni je CC 1.8 TSI trošio oko 10 u uvijetima u kojima mi ovaj troši oko 7,5, ako uzmeš u obzir da je ono benzinac a ovo ultra moderni dizlo i nije baš takva razlika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 1.8tsi trenutno 9.4 prosjecna. Puno grada, tu i tamo se stisne...nesto otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 (edited) 1 hour ago, Joo said: ja uredno pitam ove sta su meni stavili plin. kad ce za TFSI, medjutim kazu jos uvijek prekomplicirano i preskupo.. Sad jel se njima to ne radi, ne znam.. Ali ja bi svakako TFSi sa plinom, pa ako ima kakvihnovih info, pisite slobodno Ako te interesira nešto evo ti link za koje su spominjali da vec imaju više instalacija na tfsi-u pa se možeš raspitat. http://autoplin-misic.hr/ Pre malo kilometara ja radim godišnje pa ne mislim ugradjivat. Edited May 30, 2017 by MKmarino Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Ako se ne varam i dobro sjecam. 3.6v6 ima meh pumpu goriva preko remena pa je i saranje neko s tom pumpom jer je nemres zaustavit da druka benzin. Bila je prica da plin ide preko injektora od benzina ali isto tako su imali problema u poljskoj i ceskoj jer je plin prljaviji od benzina pa su se dize stopale.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Zadnje sto sam prico s frendom iz poljske..razvijen je sistem od firme europegas (on je tamo u razvojnom timu)za fsi motore plug and play..s vec gotovim mapama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now