Gabre Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Sreca pa Tuco ne kupuje tebi auto Kodiaq sam vidio na slikama I videu samo I stvarno izgleda odlicno Mene je Atlas impresionirao uzivo. Atlas mi je prvi veliki SUV koji mi je jebeno složen. U trećem redu sjedim komotno, da nigdje ne tučem glavom/nogama, širok pun k, dobro opremljen. Mqb platforma (bar mislim da je, isto ko u Q7), odličan na crash testovima, pravi tenk. Mislim da je VW napravio odličan posao s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 9 minutes ago, Gabre said: Atlas mi je prvi veliki SUV koji mi je jebeno složen. U trećem redu sjedim komotno, da nigdje ne tučem glavom/nogama, širok pun k, dobro opremljen. Mqb platforma (bar mislim da je, isto ko u Q7), odličan na crash testovima, pravi tenk. Mislim da je VW napravio odličan posao s njim Q7 je PL73 platforma sa Bentaygom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Sad sam se sjetio,Citroen DS5 mozda?Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 DS5 je jebeno udoban, ali nema 4x4 i mislim da Tuco nece francuza.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Škoda Superb 2.0 TDI Sportline -190 KS -DSG -4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 28, 2017 Author Share Posted August 28, 2017 Pogon 4x4 nije uvjet..ja bi ga volio jer ipak moram radit čitavu godinu po snijegu i ledu i svakakvim cestama pa daje dozu sigurnosti ali nije uvjet. Francuze sam nekako "zaboravio" u cijeloj priči ali nikad se ne zna..sve ovisi o leasingu koji će mi limit odobriti. Najnoviji igrači su mi trenutno Volvo XC60, Volvo V40 i V60 CrossCountry dobio sam jaaaako dobru ponudu za te aute pa potraga traje i dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 imho onda dalje od volva xc60 ne trebaš tražiti....ovaj novi je baš bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Mislim da je AWD uvjet. Japanci nemaju nista (rav4,CR-V I CX-5 nikako nisu za duza putovanja), a francuze mislim da ni ne gledaNovi mondeo postoji 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Novi mondeo postoji 4x4Onda mrak. Ja bi onda i to uvrstio u odluku. Fakat odlicno izgleda u jakom paketu opreme.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 3 minutes ago, semper said: 18 hours ago, Kegalj said: Mislim da je AWD uvjet. Japanci nemaju nista (rav4,CR-V I CX-5 nikako nisu za duza putovanja), a francuze mislim da ni ne gleda Novi mondeo postoji 4x4 Gledao sam na Ford.hr. Kakva greska. Postoje birtije u srcu Like koje imaju bolju internet stranicu od "ozbiljnog" uvoznika Forda Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Onda mrak. Ja bi onda i to uvrstio u odluku. Fakat odlicno izgleda u jakom paketu opreme.Sent from my LG-H850 using TapatalkMondeo izvana izgleda super, ali je iznutra kaos od materijala i plastike. Ne da se usporediti ni sa jednim do sad navedenim autom. Pogotovo ne sa audijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 2 minutes ago, cyberphere said: 8 minutes ago, _DEX_ said: Onda mrak. Ja bi onda i to uvrstio u odluku. Fakat odlicno izgleda u jakom paketu opreme. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Mondeo izvana izgleda super, ali je iznutra kaos od materijala i plastike. Ne da se usporediti ni sa jednim do sad navedenim autom. Pogotovo ne sa audijem. Ovdje je osnovna Mazda 6 $4000 dolara skuplja od osnovnog Fusiona (mondeo). S razlogom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 19 minutes ago, cyberphere said: 25 minutes ago, _DEX_ said: Onda mrak. Ja bi onda i to uvrstio u odluku. Fakat odlicno izgleda u jakom paketu opreme. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Mondeo izvana izgleda super, ali je iznutra kaos od materijala i plastike. Ne da se usporediti ni sa jednim do sad navedenim autom. Pogotovo ne sa audijem. kao i novi ford focus...2017 godina...vece smece od auta u zivotu nisam imao...a nije da nema opreme...zavrsna obrada, plastike...ma, uzas uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 28, 2017 Author Share Posted August 28, 2017 3 hours ago, Danko said: imho onda dalje od volva xc60 ne trebaš tražiti....ovaj novi je baš bomba. Za stari model sam dobio dobru ponudu. Volvo Ocean Race model Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Mondeo izvana izgleda super, ali je iznutra kaos od materijala i plastike. Ne da se usporediti ni sa jednim do sad navedenim autom. Pogotovo ne sa audijem. Ovo sam ja skuzio na auto showu zadnjem. Imao sam prilike vozit predzadnje linije mondea i smaxa s fakat dobrim opremama i sad gledam ovo na auto showu i ja sam mislio da se netko zajebava. Stare linije imaju 3 puta bolju zavrsni obradu i matrijale. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 XC60 novi ako je u budzetu nemas kaj dalje traziti po meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 (edited) 52 minutes ago, m3 power said: Ovo sam ja skuzio na auto showu zadnjem. Imao sam prilike vozit predzadnje linije mondea i smaxa s fakat dobrim opremama i sad gledam ovo na auto showu i ja sam mislio da se netko zajebava. Stare linije imaju 3 puta bolju zavrsni obradu i matrijale. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Sve prethodne generacije Mondea su razvijene u Fordovom Europskom centru I za Europsko trziste. Ovaj novi je razvijen u Americi za globalno trziste. Cak se tu prodaje od modelske godine 2013. Prvi put sam se susreo s njim na predstavljanju Camry-a modelske godine 2015 kad su nam dofurali full nakrcanog 1.6 Eco Boost-a Titanium. Auto perla bijeli izvana, a okviri vrata, A,B I C nosaci obicni bijeli iznutra. Edited August 28, 2017 by Kegalj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 XC60 novi ako je u budzetu nemas kaj dalje traziti po meniUpravo tako. Pored xc nema sta traziti bili koji gore spomenuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Upravo tako. Pored xc nema sta traziti bili koji gore spomenutiE al nije novi nego stari na kojem se vec vide godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 1 minute ago, TomiTraktor said: E al nije novi nego stari na kojem se vec vide godine Novi je i meni super, a stari, onak, solidan, ali radje bi nesto drugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 E al nije novi nego stari na kojem se vec vide godineA jebat ga onda. Mislim, ni njemu nista ne fali, daleko od toga. Ali ovaj novi je jeben Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Stari mi je bio super dok nije izasao ovaj novi haha. Makar ako ide u nekoj top opremi nije ni to losa opcija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 29, 2017 Author Share Posted August 29, 2017 Bio sam danas gledati uživo Audi A4 Allroad, VW Passat Variant, VW Tiguan i VW Passat AllTrack Običan Passat karavan je bezveze..totalno bezličan auto, bez imalo karaktera..užasno dosadan auto. Tiguan je nešto bolji..nisam nikad imao SUV pa mi je fora taj povišeni položaj, sicevi su dobri u njemu, djeluju udobno..položaj sjedenja se čini udoban. Passat Alltrack..190ks, DSG..e to je već pomak naspram običnog Passata..malo kvalitetnija izrada, osjetno više opreme pa se nekako izgleda bolje. Prostora ima poprilično u njemu..sve u svemu dobar auto..ALI cijena je 396.000 kn a za te novce dobijem XC60 (stara linija) sa Ocean Race paketom opreme tako da otpada. Audi A4 Allroad koji mi je prvi pick od početka..nisam ljubitelj bijele ali u usporedbi sa Passatom; Audi je svemirski brod..puno atraktivniji auto, položaj sjedenja odličan, armatura na dodir djeluje puno kvalitetnije i dizajnerski je puno bolje napravljeno od Passata koji je sav "ćoškast" i ima na dodir poprilično jeftine plastične pretince. Audi nije nakrcan opremom..malo mi iskreno fali virtualni cockpit kojeg imam na TT-u ali jbg..ne mora ga svaki auto imat..preživjet ću..sicevi nisu jako profilirani i materijal djeluje jeftino ali osjećaj u Audiu je puno bolji nego u Passatu ili Tiguanu..nije bezveze Audi perjanica grupacije i bilo bi suludo da za osjetno manje novaca dobiješ bolji auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Bas cudno da Passat nije ovalav unutra...To bi bila druga prica.Znam da si rekao da mozes bez automatika al ja za tu namjenu i za tu klasu auta ne bi gledao manualca, to bi mi bio prvi i najvažniji uvjet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 29, 2017 Author Share Posted August 29, 2017 Čitav život vozim manualce pa nemam s njima problema. Ovo ljeto sam bio na moru sa Teslom Model S pa nisam znao kaj bi sam sa sobom..čačkam uho, kopam nos..fali mi mjenjač Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now