Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mozes bez problema, ako je istih dimenzija kao taj koji je bio... Mozes i veci, ako nije problem s ugradnjom... Dobijes nesto vise vremena praznjenja (Ah)... Veca startna snaga ti ne treba jer je benzinac u pitanju...

Posted

alternator -  nema stete? 

citam po netu, od toga da je OK, da puni koliko potrosi, do onog da ne moze napunit, da ce krepat itd itd..

Posted

ma kakvi...

kao da staviš jaču bateriju u mobitel,

alternator mora jednom napuniti na vršni kapacitet i od onda samo održava kao i na postoječnom akumulatoru sa manje Ah

Nemaš tu beda, ja kad god sam mogao sam stavljao najveće(Ah) i najjače (startna struja - A) u svoje aute kada bi prdnuo aku.

• Like 1
Posted

^^pa vecina je kratke gradske voznje, u kombinaciji sa pojacalom i zvucnikom tako da mislim da je to gl krivac, nema se kada napunit. 

Jucer sam jos dobio savjet za podebljat kvadraturom masu i napajanje, alternator/sasija/getriba. 

Posted (edited)

stavi veći ako stane i ne brini. ako misliš da su relacije tolko kratke da alternator ne bi stigao napunit ono što anlaser potroši onda ne bi ni ovaj manji imao snage 

Edited by JosipZG
Posted
1 hour ago, Joo said:

^^pa vecina je kratke gradske voznje, u kombinaciji sa pojacalom i zvucnikom tako da mislim da je to gl krivac, nema se kada napunit. 

Jucer sam jos dobio savjet za podebljat kvadraturom masu i napajanje, alternator/sasija/getriba. 

pomoći će ako zamijeniš "The big three"

Posted (edited)

samo jedan dodatak oko akumulatora.

Meni je riknuo na Evoque-u i odem u Benussi, racun 5.400 kn :frusty:

Onda sam malo urlao po salonu.....oni ga skinuli, ponistili racun......a ja na Ribnjak po Vartu od 670 kn

Moj auto nema Start/stop, ako netko misli da je zbog toga

Edited by NOkru
  • Confused 1
Posted
27 minutes ago, NOkru said:

samo jedan dodatak oko akumulatora.

Meni je riknuo na Evoque-u i odem u Benussi, racun 5.400 kn :frusty:

Onda sam malo urlao po salonu.....oni ga skinuli, ponistili racun......a ja na Ribnjak po Vartu od 670 kn

Moj auto nema Start/stop, ako netko misli da je zbog toga

U top start?

5400 :D 

Kaj su ti to probali stavit unutra?

Optimu?

Posted (edited)
27 minutes ago, Noci_jr said:

U top start?

Optimu?

To su mi stavili u Benussi-u (novi zastupnik za RR),  a koji model, nemam pojma.

Sad je proslo vec godinu dana i sve je ok!

Edited by NOkru
Posted
5 hours ago, Noci_jr said:

U top start?

Optimu?

Ma i najskuplja Optima je oko 2000 kn, a to je valjda za brodove xD

Posted

Moze jos jedan primjer:  rezervni kljuc za moj Evoque, 4.200 kn (kutijica je 2.000 + kljuc 2.200) :lol:

Naravno, i dalje imam samo jedan kljuc :lol:

Posted
22 hours ago, hrga said:

Akumulator 5400kn????

Kaj taj ima dozivotnu garanciju?

1200chf za Rklasu 2006godiste u Mercedesu je bila ponuda... znas kak se kaze, hvala i doviđenja :D

Kupili vartu mislim za nekih 120€ drzi vec 2 god bez problema.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...