Jump to content

Preporuka Ford servis - ili nekoga tko radi u autohrvatska/ford/ovlasteni


Boky

Recommended Posts

A gdje si i zasto nezadovoljan?


Naprosto nisam zadovoljan s odnosom prema kupcima, a i od kada mi je naplaceno 500kn za punjenje klime koje poslje i dalje nije radila, dok nisam popravak odradio drugdje.

Jel mozda netko tu radi u grandauto na slavonskoj?
Nemogu vjerovat da bas nitko nema nesto za preporuciti
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Dugoročni najam golfa ratkapaša je 4.028kn, ovo je puno bolja opcija

 

Još su nam i penale stavili za raskid najma ali svejedno se isplati. A realno da vozim ja puno prije bi taj novi focus sa finom opremom nego najosnovniji golf 7.5 dizlo

Edited by BM0021
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Do sad sam godinama bio jako zadovoljan Lackovićem, ali mislim da su i oni skrenuli malo s puta. Cijene servisa bubaju bezveze, od oka. Doslovno moraš pitati za sve unaprijed na lipu koliko košta.

 

Radi se o Ford Fiesti 1.4 benz 2010 god, predzadnji servis sa svim njihovim 950KN,  zadnji servis u 12 mjesecu donio sam svoje ulje, račun 1100Kn. To je kao sa 10% popusta, a ništa nisu mijenjali osim filtera, redovni servis na 60tkm. Nema logike.

 

A da ne kažem da kotače s auta nisu ni skinuli da pogledaju kočnice, pritegnu ručnu, ništa. Valjda su ulje zamijenili........... ko zna. U 8 sati sam bio naručen, otišao sam do lokalne pekare i popio brzu kavu, u 9 sam došao nazad da vidim kako napreduje, a kad ono auto već vani gotov.

Pitam da mi podmažu križ volana, malo lupka kod motanja volana na mjestu, ne može se, zamjena je 2000Kn, a podmazivali su mi prije par godina i bilo je super.

 

To je moj zadnji posjet kod njih. Srećom jednog sam se Forda riješio, ostao je još samo ovaj mali.

 

Nikad to kod njih nije bilo ušminkano i reprezentativno, ali uvijek s osmjehom i odrađeno sve kako treba, po normalnoj cijeni. Do ovog zadnjeg puta....

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...