hrga Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Da li ga je netko koristio Jedan majstor mi kaze da je dobar... drugi kaze da ga ne stavljam jel mi moze kiler grijanja zastopat? https://products.liqui-moly.com/additives/radiator-stop-leak.html
_DEX_ Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) Vlasnik prije mene je na Meganeu coupeu zakrpao sa time kiler i nakon ganjanja mi je temperatura malo isla gore (nije se dizala dalje nego nakon ganjanja je bila malo vise, pa se onda postepeno spustila). Nakon sto sam promijenio kiler, sve je bilo normalno i nakon divljanja temperatura se nije dizala. Ja sam vise za promjenu kilera. Nije da su kileri tak skupi. Moguce da to malo smanji protok. Edited September 12, 2017 by _DEX_
hrga Posted September 12, 2017 Author Posted September 12, 2017 Ne curi mi kiler nego neka cjevcica koja ulazi u kiler..na njoj se vidi trag antifriza nije da curi...al nakon par mjeseci padne nivo vode u posudi ccca 2cm Kaze majstor da ona nije skupa al da mora pun klinac skidat da bi dosao do nje pa da stavim ovo
Tomica93 Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Radije zamjeni tu cjevcicu+1Sent from my iPhone using Tapatalk
Raptor6767 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 15 hours ago, hrga said: Da li ga je netko koristio Jedan majstor mi kaze da je dobar... drugi kaze da ga ne stavljam jel mi moze kiler grijanja zastopat? https://products.liqui-moly.com/additives/radiator-stop-leak.html Naprodavali se brdo tih kiler dihtera, sad imamo od Sonaxa. Ili će zabrtviti ili ne. Nikakvih drugih negativnih nuspojava nije bilo od strane kupaca. 1
vjeko Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Meni je napravio sranje na cliu kiler diht od sonaxa. Negdje je nekaj zastopal i auto se pregrijaval. Takvog sam ga prodali dalje.
2fast Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Ako postoji mehaničko rješenje za taj problem, zamjena gumice ili čega već, kakva onda aditiv? Pogotovo ako auto misliš i dalje imati u svom vlasništvu i koristiti. 1
hrga Posted September 13, 2017 Author Posted September 13, 2017 pa zato i pitam... nisam nikad tak nesto stavljao....a nisam tolko ni oko auta doma kao vi raceri i tuneri
Raptor6767 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 (edited) Te kiler dihtere preporučam(o) isključivo kao prva pomoć. Odnosno, kad ekipi pušta unutarnji kiler grijanja koji košta i čija montaža košta - kao potencijalno/privremeno/jeftino rješenje. Evo, KIA Sephia, unutarnji kiler grijanja oko 1800kn jer zamjenski trenutno nije dostupan, a aditiv 35kn. Naravno, plus ruke koje nisu ispod par stotina kuna jer se miče armatura cijela često na vozilima. Edited September 13, 2017 by Raptor6767
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now