cyberphere Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a jel baš mora bit Čarli ili je ok i Pur ili Likvi? Baš sam ja to htio pitati :rofl:
Outlaw Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Mora carli... Pur, Likvi i ostalo je za sude :doh:
Mattas Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja sam ga jednom oprao sa Head & Shouldresom i stvarno nema više peruti:cheer:
Lil'M Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 E a ak perem sa šamponima za ispucane vrhove hoće hrđa proći?? :lol:
cyberphere Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ja svog perem samo sa axe-om tako da pice padaju I jel djeluje ovo? :rofl: :rofl: :rofl:
hrga Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ja s purom prao nekada.... ne pazinskom....pametnjakovici...
GT Boca Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ja tek prije mjesec dana otkrio čarli tj. likvi jer nisam imao više autošampona.... i mogu reći jedino da auto izgleda puno bolje nego kad ga operem nekim skupim autošamponom........ a sadjel štetno ili ne bmk kad ga netreba polirat pošto nakon pranja likvijem izgleda ko da je iz dućana.....:naughty::naughty::naughty:
Fran_Zgb Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ja uvijek umijesam malo carlija u sampon i vodu... najveca mi je razlika kad iznutra perem s carlijem, puno je bolje...
GT Boca Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a zato ti se jučer auto sjajil ko jajce jep.....:D:D al stvarno je razlika vidljiva....neznam za druge boje al meni se vidi velika razlika....
brba Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 I jel djeluje ovo? :rofl: :rofl: :rofl: jok :happy: marketinški trik MIJ :doh: cemo neki GB čarlija ?
megane Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 E a ak perem sa šamponima za ispucane vrhove hoće hrđa proći?? :lol: hoće :thumbsup: osim na opelima, njima ni solna kiselina nemre maknut oranž naslagu
brba Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 covjece, bio ja sad u konzumu i reko idem si kupit čarlija :lol: kad ono čarli classic, limun, balsam, spešl edišn neki , veci izbor nego sampona za auto, pitali smo tetu tamo al nije znala koji je najbolji za auto :rofl: pa je preporucila classic , cemo da vidimo kad prestane kiša :lol:
woo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 vi se sprdte, ja otkad znam za sebe maznem mami malo čarlija i to je to :lol: sebi ne kupujem šampon, nebum ni autu :lol:
matija0311 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 sebi ne kupujem šampon, nebum ni autu :lol: tebe ekipa osjeti kad dolaziš nhf
Lil'M Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 hoće :thumbsup: osim na opelima, njima ni solna kiselina nemre maknut oranž naslagu Šuuuuš ti tamo, jel koristiš za tu svoju perilicu Calgon i to?? :lol:
megane Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Šuuuuš ti tamo' date=' jel koristiš za tu svoju perilicu Calgon i to?? :lol:[/quote'] ne, al ti bi trebala, možda ti nebi procurio kiler od kamenca
Lil'M Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 (edited) ne, al ti bi trebala, možda ti nebi procurio kiler od kamenca Pfff nemaš pojma o čem pričaš... Hyundai majka, to su auti koji sami sebe servisiraju :lol: EDIT: priznajem, preloš komentar Edited March 2, 2009 by Lil'M
killuminati Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 vi koji perete čarlijem, preporučujem i žicu za pranje posuđa, odlična je za lak, nekad se mogu kupit i u setu, žica gratis..
GT Boca Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 vi koji perete čarlijem, preporučujem i žicu za pranje posuđa, odlična je za lak, nekad se mogu kupit i u setu, žica gratis.. a ima i ona žica koja već ima sredstva nekog za skidanje naslaga.....to je za opel dobro, malo namočiš i samo mažeš.....:rofl::rofl::rofl:
mrva Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 vi koji perete čarlijem, preporučujem i žicu za pranje posuđa, odlična je za lak, nekad se mogu kupit i u setu, žica gratis.. Muahahahhahha samo kaj je moja frendica fino prala auto tak sa čarlijem pa je krenula spužvu na taj žičani dio da skine fleku sa laka koja se zasušila
Deni Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 šta imate protiv čarlija i žičane spužve? pa mat efekt je saaaaakon! :rofl:
joke6 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ja ga prvo prođem cifom u gelu pa nda čarlijem i sjaji kooo... sjaji.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now