cyberphere Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ja danas kupio perwoll black magic. Sutra kad ga operem bit će će da buce crn ko noć. I kupio pastu za cipele da gume namažem :rofl: :rofl:
Deni Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ja danas kupio perwoll black magic. Sutra kad ga operem bit će će da buce crn ko noć. I kupio pastu za cipele da gume namažem :rofl: :rofl: vidiš! nisam se sjetio blek međika pa da popravim staru oplovu crnu boju!!! joj pa gdje mi pamet :rofl:
brba Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 isprobano danas stvarno nije los bolji od nekih šampona koje sam probao, jedina mana kaj se malo teze ispire jel se pjeni dosta, al uglavnom i dalje ce prat čarli
cyberphere Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja probao danas perwoll ali qrac. Nije ništa crnjiji :rofl: :rofl: Morat ću i ja probati sa tim čarlijem kad ga svi hvale :lol:
GT Boca Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ne čarli nego LIKVI NARANČA........:rofl::rofl::rofl::rofl:
bojan25 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 oprao auto čarlijem za probu...nije loše...ali zato čarli radi čuda s felgama... stavio bola boce čarlija u ogromnu plastičnu bačvu i bubnuo felgu nutra na 15 min...nakon kaj sam je zglancao pogledajte kak zgleda.. mislim da je za masnoću i ono crno od kočnica čarli maajka
Tuco Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 kad mi se da prat doma uredno perem sa Pur-om auto..ne vidim u čemu bi trebala bit razlika..
DarioB Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 vi koji perete čarlijem, preporučujem i žicu za pranje posuđa, odlična je za lak, nekad se mogu kupit i u setu, žica gratis.. zanima me na koji nacin je pranje auta carlijem stetno
Dinac Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 stetno je za one koji imaju vosak.. a i za one koji suše auto sa za "mokrim voskom" tipa Eagle1 - wax as u dry
TomiTraktor Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 zanima me na koji nacin je pranje auta carlijem stetno zbog svoje kiselosti nagriza lak
msporis Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 i opet cu ponovit da nije dobar za pranje po ljeti jer se pre brzo suši zahvaljujući sredstvima za brzo sušenje u njemu a onda ostaju tragovi jer ne stignete prebrisat kanebicom
TomiTraktor Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 a ruke ne? naravno da da... ...pogledaj koliko zene koje rucno peru sudje koriste kreme za ruke. Jel ti koristis toliko kreme na autu?
bubinjo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ja sam stojadina poliro sa uljem za motor isto tako smo polirali kamione u vojsci
Auto-Robi Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 zbog svoje kiselosti nagriza lak nemoze nikako biti gori od sredstva u self service praonama:)
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nemoze nikako biti gori od sredstva u self service praonama:) Možeš malo pojasniti ovu tvrdnju?
bojan25 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 pretopostavljam da je agresivan prema laku,ak otapa masnoću s tave u kojoj se čmarila masna mesina onda znaš da ti i lak dobija po p****...IMHO
Shane Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ja sam jednom na moru bio prisiljen prat s tim auto, jer tamo kod mene nema autopraonice, a auto je bio koma, i jedino kaj me naživciralo je kaj je po autu ostalo hrpa osušene sapunice, odn, nisam stgo ispirat tak brzo da se ne osuši.. Eto...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now