Jump to content

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Ja danas kupio perwoll black magic. Sutra kad ga operem bit će će da buce crn ko noć. I kupio pastu za cipele da gume namažem :rofl: :rofl:

vidiš! nisam se sjetio blek međika pa da popravim staru oplovu crnu boju!!!

joj pa gdje mi pamet :rofl:

Posted

isprobano danas :D

stvarno nije los :D bolji od nekih šampona koje sam probao, jedina mana kaj se malo teze ispire jel se pjeni dosta, al uglavnom i dalje ce prat čarli xD

Posted

oprao auto čarlijem za probu...nije loše...ali zato čarli radi čuda s felgama...

stavio bola boce čarlija u ogromnu plastičnu bačvu i bubnuo felgu nutra na 15 min...nakon kaj sam je zglancao pogledajte kak zgleda..

cipeke2154401.jpg

mislim da je za masnoću i ono crno od kočnica čarli maajka

Posted
vi koji perete čarlijem, preporučujem i žicu za pranje posuđa, odlična je za lak, nekad se mogu kupit i u setu, žica gratis..

zanima me na koji nacin je pranje auta carlijem stetno

Posted

i opet cu ponovit da nije dobar za pranje po ljeti jer se pre brzo suši zahvaljujući sredstvima za brzo sušenje u njemu :) a onda ostaju tragovi jer ne stignete prebrisat kanebicom :)

Posted

pretopostavljam da je agresivan prema laku,ak otapa masnoću s tave u kojoj se čmarila masna mesina onda znaš da ti i lak dobija po p****...IMHO

Posted

Ja sam jednom na moru bio prisiljen prat s tim auto, jer tamo kod mene nema autopraonice, a auto je bio koma, i jedino kaj me naživciralo je kaj je po autu ostalo hrpa osušene sapunice, odn, nisam stgo ispirat tak brzo da se ne osuši.. Eto...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...