m3 power Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Ja sam u jednom trenutku skužio tamo lijevo u parteru neku plišanu životinju, znači lik je plišanog medu isfurao? Ja sam isto očekivao da se i El Bahatee pojavi, ali moguće da je odlučio da je to iza njega i nije se dao nagovoriti. Sada se navodno bavi proizvodnjom nekih čokolada?Je. Bahatee radi brutalne cokolade. Sa zenom valjda. Dolazi dosta cesto u firmu i radimo s njim jer mu proizvodimo omote i ambalazu za cokolade. Navodno dosta toga van prodaje. Kod nas bas nema za to interesa.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 2 minutes ago, 2fast said: Ja sam u jednom trenutku skužio tamo lijevo u parteru neku plišanu životinju, znači lik je plišanog medu isfurao? Ja sam isto očekivao da se i El Bahatee pojavi, ali moguće da je odlučio da je to iza njega i nije se dao nagovoriti. Sada se navodno bavi proizvodnjom nekih čokolada? Kako je @m3 power rekao, lik ga je kasnije bacio na binu. I meni je zao kaj nije izasao Bahatee. On bi isto dobro digao atmosferu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Ja sam imao osjecaj da dvorana samo to ceka jos. Bahateeja i onda mogu doma. Bar je takva atmosfera vladala kod nas na tribinama lijevo u jednom momentu bisa ekipa se na toj tribini i derala bahatee ali ovicito ostatak dvorane nije cuo pa nije bilo podrske Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 (edited) 4 minutes ago, m3 power said: Je. Bahatee radi brutalne cokolade. Sa zenom valjda. Dolazi dosta cesto u firmu i radimo s njim jer mu proizvodimo omote i ambalazu za cokolade. Navodno dosta toga van prodaje. Kod nas bas nema za to interesa. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Daaaa Zaboravio sam na to 1 minute ago, m3 power said: Ja sam imao osjecaj da dvorana samo to ceka jos. Bahateeja i onda mogu doma. Bar je takva atmosfera vladala kod nas na tribinama lijevo u jednom momentu bisa ekipa se na toj tribini i derala bahatee ali ovicito ostatak dvorane nije cuo pa nije bilo podrske Sent from my SM-N910C using Tapatalk Ocito smo bili blizu jer brijem da sam i ja cuo kak se ekipa dere Bahatee. Isto smo bili na tribini lijevo. Edited November 13, 2017 by _DEX_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Daaaa Zaboravio sam na to Nas kak je meni bilo, kad su mi rekli dolazi ti Stiv Kahlina pa daj vidi za te cokolade. Moji u firmi pojma nemaju tko je on. A ja blenuo ko tele. Vidjet cu el bahateeja Sent from my SM-N910C using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucooo Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 11 minutes ago, _DEX_ said: Inace 26. i 27.01.2018 je Hip hop festival u Tvornici, pa cak i to mislim otic jer nastupaju Bolesna braca i Kanđija. Među ostalima bit ce i Who See i Kankšvester. To ću se zaletit, slušao sam Kandžiju u Karlovcu, bili su u Papa´s klubu jedan petak. Znači brutalno zvuče uživo, bend je vrhunski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 (edited) 2 minutes ago, 2fast said: To ću se zaletit, slušao sam Kandžiju u Karlovcu, bili su u Papa´s klubu jedan petak. Znači brutalno zvuče uživo, bend je vrhunski. i ja sam cuo da dobro rasturaju uzivo. Ak se ja odlucim i kupim karte, cujemo se, pa da popijemo koju cugu tam. Edited November 13, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2High Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Nažalost realna slika današnjih koncerata...jebeno 9 milijardi mobitela u zraku blica...snima...ovo ono...ljudi su jebeno zaboravili uživat u nečemu bez mobitela...nit srat više na wc nejdu bez moba...dam se kladit da 80% ekipe nikad nebude pregledalo više to kaj su snimali i slikali...al bitno da se snima...lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Just now, 2High said: Nažalost realna slika današnjih koncerata...jebeno 9 milijardi mobitela u zraku blica...snima...ovo ono...ljudi su jebeno zaboravili uživat u nečemu bez mobitela...nit srat više na wc nejdu bez moba...dam se kladit da 80% ekipe nikad nebude pregledalo više to kaj su snimali i slikali...al bitno da se snima...lol... Ovo je trenutak kada su Tramovci zamolili da se upale upaljaci, mobiteli ili bilo kaj kaj svijetli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Nažalost realna slika današnjih koncerata...jebeno 9 milijardi mobitela u zraku blica...snima...ovo ono...ljudi su jebeno zaboravili uživat u nečemu bez mobitela...nit srat više na wc nejdu bez moba...dam se kladit da 80% ekipe nikad nebude pregledalo više to kaj su snimali i slikali...al bitno da se snima...lol...Propustaju ljudi zbog toga ja se nisam niti sjetio da ga imam. Samo sam po pljuge posezao u đep Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 2 hours ago, 2High said: Nažalost realna slika današnjih koncerata...jebeno 9 milijardi mobitela u zraku blica...snima...ovo ono...ljudi su jebeno zaboravili uživat u nečemu bez mobitela...nit srat više na wc nejdu bez moba...dam se kladit da 80% ekipe nikad nebude pregledalo više to kaj su snimali i slikali...al bitno da se snima...lol... e ovo je zalosna stvarnost. Bio sam tu na koncertu U2-a, jebenih 55,000 ljudi. I jedva da cujes pljesak. uzas. Ono, izlaze na binu, brutalan ulaz, a sa tribina kao da je koncert klasicne glazbe. Ali zato cijeli stadion svijetli od ekrana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Meni je žao kaj nisu s Braćom Božićnu otpjevali neki lik ispred mene je skoro svaku pjesmu snimao, ne znam kak mu se dalo a nikad to neće pogledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 (edited) 3 hours ago, Gabre said: e ovo je zalosna stvarnost. Bio sam tu na koncertu U2-a, jebenih 55,000 ljudi. I jedva da cujes pljesak. uzas. Ono, izlaze na binu, brutalan ulaz, a sa tribina kao da je koncert klasicne glazbe. Ali zato cijeli stadion svijetli od ekrana... Kod nas je bio show na U2. Prejeben koncert. Međutim, ovaj koncert od T11 me je ugodnije iznenadio nego koncert od U2 jer nisam očekivao ni blizu da bude ovako dobro, dok sam imao visoka očekivanja od U2. 6 hours ago, _DEX_ said: Ovo je trenutak kada su Tramovci zamolili da se upale upaljaci, mobiteli ili bilo kaj kaj svijetli. Tako je - i bilo je super. Istu stvar su U2-ovci tražili na svom koncertu na Maksimiru. Mislim da imam negdje slike. Nemam slike, imam video: Edited November 13, 2017 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucooo Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 btw. ne znam kak je bilo na parteru al na tribini se bez beda moglo pasivno naduvat kolko su dimili svi ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 btw. ne znam kak je bilo na parteru al na tribini se bez beda moglo pasivno naduvat kolko su dimili svi A i aktivno. Samo su kruzile Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 8 hours ago, bucooo said: btw. ne znam kak je bilo na parteru al na tribini se bez beda moglo pasivno naduvat kolko su dimili svi ??? Mi smo bili na tribini desno, lik u redu ispod nas je rafalno palio, osjećao sam se ko šunka u sušioni. U par navrata sam morao upalit svjetlo na telefonu da vidim di sam... Još mi u nedjelju ujutro na streljani čudno kak tak smireno pucam... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Ovo je živa istina za pasivno duvanje. Na tom istom U2 koncertu se toliko dimilo, da su cure koje su bile samnom doslovno rekle da ih je opalilo u glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Ne stignem se nigdje pasivno napušit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Veliš kod tebe samo aktiva igra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now