_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 (edited) 4 minutes ago, tigar_87 said: Daj ti još malo pogledaj kaj se nudi na tržištu, prekratko ti traje ova kupovina novog auta Gledam ja cijelo vrijeme. Ne brine me posto auto imam. Ne vidim razlog zasto bi trebao u 3 sata kupit auto? Jedino ako vam smeta rasprava o autima. Onda mozemo prestat, pa cmo u drugi topic o vesmasinama. Edited October 17, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 3 minutes ago, _DEX_ said: Gledam ja cijelo vrijeme. Ne brine me posto auto imam. Ne vidim razlog zasto bi trebao u 3 sata kupit auto? Jedino ako vam smeta rasprava o autima. Onda mozemo prestat, pa cmo u drugi topic o vesmasinama. Ti duže biraš auto, nego su neki dečki birali žene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 (edited) 1 minute ago, tigar_87 said: Ti duže biraš auto, nego su neki dečki birali žene Zato su se rastali nakon manje od godinu dana Ja cu ga traziti duze nego sto ce biti kod mene. Edited October 17, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Mislim da sam neodlucan, ili nisam!? Sent from my LG-H818 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 nazovi još jednom svakog od svojih 60 kumova, sigurno netko zna za neki top auto koji će te zadovoljavat bar 2 i pol mjeseca 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 Mislim da sam neodlucan, ili nisam!? Sent from my LG-H818 using Tapatalk Samo cekam priliku i pravu ponudu. Par auta su dobili moju ponudu, pa ako zele, javit ce se. Sent from my LG-H850 using Tapatalk nazovi još jednom svakog od svojih 60 kumova, sigurno netko zna za neki top auto koji će te zadovoljavat bar 2 i pol mjeseca Kuma imam na brzom biranju. Nije to problem. Njega sam zvao i za Yarisa kojeg vozim zacudo 10-11 mjeseci Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Just now, _DEX_ said: Samo cekam priliku i pravu ponudu. Par auta su dobili moju ponudu, pa ako zele, javit ce se. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Auti su dobili ponudu ili vlasnici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 Auti su dobili ponudu ili vlasnici? Jedna je vlasnica bas dobra, njoj bi dao nesto drugo umjesto ponude, odnosno dao bi joj nemoralnu ponudu Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Jebote već bi i žena popizdila i kupila neki auto koliko ti biraš i razmišljaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Pa Dex je ustvari jedna velika žena Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 1 minute ago, tigar_87 said: Pa Dex je ustvari jedna velika žena Takva zena te pomete dok trepnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 (edited) @tigar_87 ima veće sise od 80% današnjih cura... Quote Posto svi hocete auto koji valja za sitnis eto vam sada prilike, nezelim u inbox upite moze cijena dole cijena je zadnja 3500€ Seat leon top sport-1.8t - 156000tkm- 2004 godiste- novi turbo - nove gume - novi intercooler Auto radi ko sat video posaljem u inobx nije nikakav problem, ne radi se o nekom seljo tuningu masina i sve na autu utegnuto u potpunosti. postani muško i kupi normalan auto Edited October 17, 2017 by JosipZG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 3 minutes ago, cyberphere said: Jebote već bi i žena popizdila i kupila neki auto koliko ti biraš i razmišljaš Nije stvar do razmisljanja nego je ekipa vise tvrdoglava sa cijenom. I dalje ti auti nisu prodani, a nece spustit malo cijenu. Jbg, ima hrpa drugih auta. Ja auto imam i meni se nigdje ne zuri. Kad ce netko od tih meni zanimljivih auta prihvatit cijenu, tad cu kupiti. Vrlo jednostavno. Druga je stvar kaj ja ovdje raspravljam o autima. Jbg, ionako cu kasnije oet kupivat auto, pa cu vise znat iz ove rasprave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 1 minute ago, _DEX_ said: Takva zena te pomete dok trepnes. Pa ima takvih žena s kojima se ne bi htio naći u mraku, viđam ih gradom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 Just now, tigar_87 said: Pa ima takvih žena s kojima se ne bi htio naći u mraku, viđam ih gradom Kad si pička. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 @JosipZG Čini mi se dosta niska cijena? Nisam pratio nikad cijene tih Seata, ali mi se čini za 2004 dosta nisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 (edited) @JosipZG kaj si lud? Pa TDI-i se raspadaju i imaju probleme, sad zamisli kakva je situacija sa turbo benzincima 13 godina starima? I meni kao tebi ne treba BMW ili nesto "musko" da bi nadoknadio nedostatak cm u gacama. Edited October 17, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 u pravu si, kupi si multiplu il tak nešto i budi sretan i dosadan cijeli život Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 1 minute ago, JosipZG said: u pravu si, kupi si multiplu il tak nešto i budi sretan i dosadan cijeli život Kupio bi, ali zeni je ipak malo prevelik. Imao sam Alhambru, pa joj je to malo tesko za parkiranje. I moja zena se naucila na male stvari, pa je ogroman auto maknut sa popisa. Inace bi mi i 407 Sw bio u kombi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Just now, _DEX_ said: Kupio bi, ali zeni je ipak malo prevelik. Imao sam Alhambru, pa joj je to malo tesko za parkiranje. I moja zena se naucila na male stvari, pa je ogroman auto maknut sa popisa. Inace bi mi i 407 Sw bio u kombi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Sto ga jebete ko da je lako kupiti auto na kome se da zaraditiSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 Sto ga jebete ko da je lako kupiti auto na kome se da zaraditiSent from my iPhone using TapatalkNe trebam ja zaraditi. Ja sam trazim realnu cijenu. Ne moze C4 by Loeb 1.6 benzinac pred istekom rege i klimom koja ne radi vrijediti 5000 eura kolko pise u oglasu. Ako vama da, slobodno. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 DEX si kupio kaj? Ak nisi gle twingaca za tebe http://www.index.hr/oglasi/oglas.aspx?oid=640594&edit=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 20, 2017 Author Share Posted October 20, 2017 Karta za sutra ujutro za Rijeku kupljena, pa idem tam vidjet.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 ^što ideš gledati? ako budeš imao vremena javi se na pm pa ćemo neku cugicu iskombinirati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now