Kevin Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 koliko se sjecam minimalni razmak izmedju felge i kljesta je 5mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 27 minutes ago, Kevin said: koliko se sjecam minimalni razmak izmedju felge i kljesta je 5mm po cvh , a leon cupra s tim kocnicama i OEM felgama dolazi iz tvornice sa 2mm ali kad stavis aftermarket onda je DRAMA. @Pulsar jesi kupio vec felge?, TeamDynamics ti ima pro race 1.2 sa TUVom i ide preko cupra/ttrs kocnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulsar Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Felge su kupljene, gledao sam i TD ali nisu mi su svidjele izgledom. Ova kombinacija se uspjesno atestira u DE jer ih je vec nekoliko proslo atest tamo. Ja sam cuo za tih famoznih 5mm ali mi covjek u CVH nije znao objaniti po kojem to tocno ispitnom potupku gledaju i gdje je dokument za isti. Bio sam tamo prije dva mjeseca i pokazao mu slike, rekao je da nista ne moze zakljuciti bez vozila. Sljedeci tjedan bi trebao biti doma pa cu montirati gume i felge te prijaviti atest. Ako bude zezao, ne preostaje mi drugo nego kupiti nosace i smanjiti disk na 340mm. Samo mi nije jasan taj nosac lezaja, isti je na audi TT*RS i Cupri, a ima drugi PN na Audi S3, Golfu R Ugradnjom tog nosaca definitivno nema dovoljno prostora do krakova bez distanci. A i offset je za 3mm drugaciji, izbacuje klijesta prema van 3 mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Greska broj 1. Ako je u DE lako, brzo i uspjesno, onda u HR, a pogotovo u CVH, upravo suprotno. Nesto kao rak pluca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Jedno možda glupo pitanje, ali nigdje nisam našao obrazloženje. Zašto ideš na manje kočnice? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulsar Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Ima par razloga: - auto se bolje umiri na 18' felgama i nemam osjecaj da poskakuje toliko na poprecnim neravninama. - guma ima sirok izbor i 50% su jeftinije od onih na 19 - smanjenje rotirajuce mase na prednjim kotacima za 6kg, na straznjim za 4 kg - diskovi 370mm su abnormalno skupi iako ne znam zasto, 340mm ima na svakom cosku kao i zamjenskih pad-ova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 A onda se zamjeni s @BaGy za auto i obojica sretni, očito ne možeš održavati taj auto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 15 minutes ago, Pulsar said: Ima par razloga: - auto se bolje umiri na 18' felgama i nemam osjecaj da poskakuje toliko na poprecnim neravninama. - guma ima sirok izbor i 50% su jeftinije od onih na 19 - smanjenje rotirajuce mase na prednjim kotacima za 6kg, na straznjim za 4 kg - diskovi 370mm su abnormalno skupi iako ne znam zasto, 340mm ima na svakom cosku kao i zamjenskih pad-ova Evo ga, imam u podrumu cak i nove diskove i plocice Ovo su 18 Zoll-a zimske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Imam ti ja 340mm sa Golfa 7R ako se hoces mjenjati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 10 minutes ago, Pekx said: Imam ti ja 340mm sa Golfa 7R ako se hoces mjenjati. sta to od Daria dilas dijelove Bezi tamo, prvi sam pitao haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulsar Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Nisam siguarn jel pase, pogledajte gore exploded view, cini mi se da je kuciste lezaja kotaca drugacije. Moram biti 100% siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Just now, Pulsar said: Nisam siguarn jel pase, pogledajte gore exploded view, cini mi se da je kuciste lezaja kotaca drugacije. Moram biti 100% siguran. kazem, prebacimo sve s moga na tvoga i tvoje na moje oko cijene se jos dogovorimo, platim neku razliku, dobro meni i tebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulsar Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Ako padnem atest, smatraj rijesenim. Vracam se oko 27., 28. bi trebao to montirati i prijaviti atest. PS nemoj mi sad tamo podmititi ispitivaca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 19 minutes ago, Pulsar said: Ako padnem atest, smatraj rijesenim. Vracam se oko 27., 28. bi trebao to montirati i prijaviti atest. PS nemoj mi sad tamo podmititi ispitivaca ? hahahaha Ma necu, drzim ti iskreno fige da prodes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 kaj nije fora da ak padneš atest da više nisi teh. ispravan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 kaj nije fora da ak padneš atest da više nisi teh. ispravan?Kao i svaki tehnički valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 sta to od Daria dilas dijelove Bezi tamo, prvi sam pitao haha Na mom autu su kocnice. Ja bi trebao imati prednost, koliko sam se servera i licenci naplacao za sve forume zadnjih 10 godina, a nikad nisam iskoristio forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Na mom autu su kocnice. Ja bi trebao imati prednost, koliko sam se servera i licenci naplacao za sve forume zadnjih 10 godina, a nikad nisam iskoristio forum. Kad ponesen ritmovima cajki izletis preko nosa na rinzol, javi se da ti prodam takav set spidlajnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 37 minutes ago, semper said: 1 hour ago, Pekx said: Na mom autu su kocnice. Ja bi trebao imati prednost, koliko sam se servera i licenci naplacao za sve forume zadnjih 10 godina, a nikad nisam iskoristio forum. Kad ponesen ritmovima cajki izletis preko nosa na rinzol, javi se da ti prodam takav set spidlajnica Nemas ovakve sigurno. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 3 hours ago, IgoRR said: kaj nije fora da ak padneš atest da više nisi teh. ispravan? ne , tehnicki vrijedi 44 minutes ago, semper said: 1 hour ago, Pekx said: Na mom autu su kocnice. Ja bi trebao imati prednost, koliko sam se servera i licenci naplacao za sve forume zadnjih 10 godina, a nikad nisam iskoristio forum. Kad ponesen ritmovima cajki izletis preko nosa na rinzol, javi se da ti prodam takav set spidlajnica rs861 ili speedline ? ako su rs861 dolazim sa cashom, Lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 3 hours ago, Dario said: rs861 ili speedline ? ako su rs861 dolazim sa cashom, Lp Upravo si sam sebi podigao cijenu haha. Sad ce svi u gugl ebay cijene i onda cu ja sutra na parkingu ostat bez felgi konju. ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 jebote replike da te jebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Nemoš s replikama proć atest, tj mogao bi ako imaju podatke o nosivosti i materijalu ali to imaju 1 od 100 valjda. Posudi istu colažu neke oem, atestiraj dimenziju gume i poslje te niko ništa ne pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 On 11/23/2018 at 6:20 PM, Dario said: ne , tehnicki vrijedi rs861 ili speedline ? ako su rs861 dolazim sa cashom, Lp u cemu je razlika, nama neukima ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now