fire Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 15 minutes ago, Miataoldschool said: Ne vezano za strane Hic ili fire tak mi puca kurac jer neam koristi od ni jednog ni drugog, ali koristim zdravi razum.Činjenica je da Hic ima 500x bolji, sofisticiraniji alat.. A sad ko je bolji čuner cije su mape bolje,ko popravlja iza koga... Nebi o tome jer sam cuo jako toga lošeg i dobrog o jednom i drugom no definitivno auto bi mjerio na adekvatnom alatu kao što to ekipa vani radi i izbacuje whp. Jel mozes obraloziti tih 500x bolji? U cemu? Pa nemogu izmjeriti moment niti jednog auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) Nema smisla da ti objašnjavam išta ako se neznas pomiriti s tim da valjci tvoga kalibra te vremenskog perioda kojeg su odradili, trošenje materijala, mjera odstupanja te razlicite druge stavke...untar svog vijeka nisu mjerilo usporedbe za valjke njegovog kalibra pa da i samo vrijeme pokazuju.. tolko dugo si u tom poslu i onda tvrdis da je "lidel bolji od makite" ... Daljnji komentari su suvisli.. Isto tako kao što si tvrdio za moj turbo za spool... No to ces uskoro imat priliku vidjet na temi No nebitno.. ja sam ti reko htio ti to shvatit ili ne covjek ima bolji alat od tebe da se na trepavice postaviš. Edited February 28, 2018 by Miataoldschool 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) Dyno je samo alat koji bez znanja i vjestine tunera ne vrijedi nista i kraj price. Edited February 28, 2018 by robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Hic kad nije imao valjke rekao je da se najbolje auto izmapira po cesti...da su valjci bez veze....glupost sranje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Pusti sad ovca orijentirane komentare pricamo o usporedbi dva "alata" ... Onaj ko razmislja tu kao ovca je nedvojbeno omađijan imaginarnim poklonima svog pastira. Jer u suprotnom ne vidim poante hvalit "lidel" nad "makitom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Pa realno i je... zato svi odu poslije valjaka i jos dodatno mapiraju na cesti... Samo zasto nije preporucljivo... ovi pravi tuneri sto mapiraju 4+ sati... na cesti juriti i buljiti u ekran laptopa... pa izginuli bi svi kad tad... ili bili u zatvoru jer voze prebrzo... odgovornost za vozila ako dode do nesrece (pogotovo za prave tunere sto mapiraju aute koji kostaju puno)... i tako dalje i tako blize... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) Pa dovoljan ti je argument sam za sebe ono kad sam vidio za 4x4 sa opecejkom...pa kaj je sa evom, kaj je sa prezama.. Kaj ce ici negdje outsorsat nekog i placat da tamo tunira... Halo ljudi prestanite bit ovce i razmislite glavom... Ta dva alata su ne usporediva tocka kraj gotovo. Edited February 28, 2018 by Miataoldschool Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Boze dragi koje sve gluposti covjek nece ovdje procitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 1 minute ago, KIMI_1.8T said: Boze dragi koje sve gluposti covjek nece ovdje procitati. Ajde pametni moj pojasni nama glupanima kaj si ti to glupo pročitao bas me zanima i tocno mi citiraj... Cisto da prodiskutiramo ko je to tu glupan bas me zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Just now, Miataoldschool said: Ajde pametni moj pojasni nama glupanima kaj si ti to glupo pročitao bas me zanima i tocno mi citiraj... Cisto da prodiskutiramo ko je to tu glupan bas me zanima Ja za sebe nisam rekao da sam pametan, niti mislim da sam pametan. Koliko vidim po tvojim postovima, upravo ti za sebe mislis da si jebeno pametan i da sve sto je vezano uz auto radis najbolje na svijetu. Cak si vec i najbrzi a jos niti upalio auto nisi.Da ti postavim jedno pitanje vezano uz Makitu i Lidl busilicu. U cemu se ralikuje rupa koju ce izbusiti jedna ili druga? Ili tvrdis da Lidlova nece izbusiti rupu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 28, 2018 Author Share Posted February 28, 2018 1 hour ago, Zoka RS said: Hic kad nije imao valjke rekao je da se najbolje auto izmapira po cesti...da su valjci bez veze....glupost sranje... ali ovo su super duper mega magic valjci i oni simuliraju dionicu na kojoj bi vozio ,recimo odaberes A1 Lucko- Karlovac i enter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 13 minutes ago, KIMI_1.8T said: Ja za sebe nisam rekao da sam pametan, niti mislim da sam pametan. Koliko vidim po tvojim postovima, upravo ti za sebe mislis da si jebeno pametan i da sve sto je vezano uz auto radis najbolje na svijetu. Cak si vec i najbrzi a jos niti upalio auto nisi.Da ti postavim jedno pitanje vezano uz Makitu i Lidl busilicu. U cemu se ralikuje rupa koju ce izbusiti jedna ili druga? Ili tvrdis da Lidlova nece izbusiti rupu? Ja nisam upalio auto Majko isusova daj još nesto napiši molim te pametni o meni šta ja nisam napravio .... A ovo vezano za sve šta radim na autu pa da... sve do sad šta sam napravio na svom autu je najbolje i sve što mu slijedi ce bit isključivo da bude ultimat build... Pa jebote ekipa preko bare me pita šta kako itd.. Tolko o tome da je ne radim svoj auto vrhunski. Nebitno neda mi ti se elabolirat kad sam i kaj i na koji nacina napravio imas sve na temi pa budi pametan i reci da nešto nije vrhunski odrađeno. A ovime šta si napiso bazirajući se na bušenje rupe mi vrijeđa inteligenciju da ti odgovaram! I opet zbog ovca stavova se odlazi od topica Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 1 hour ago, Miataoldschool said: Nema smisla da ti objašnjavam išta ako se neznas pomiriti s tim da valjci tvoga kalibra te vremenskog perioda kojeg su odradili, trošenje materijala, mjera odstupanja te razlicite druge stavke...untar svog vijeka nisu mjerilo usporedbe za valjke njegovog kalibra pa da i samo vrijeme pokazuju.. tolko dugo si u tom poslu i onda tvrdis da je "lidel bolji od makite" ... Daljnji komentari su suvisli.. Isto tako kao što si tvrdio za moj turbo za spool... No to ces uskoro imat priliku vidjet na temi No nebitno.. ja sam ti reko htio ti to shvatit ili ne covjek ima bolji alat od tebe da se na trepavice postaviš. Daj napisi nesto konkretno. Kaj ti mislis da ja valjke ne servisiram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) Sve si rekao. Puno tebi srece sa tvojim najbolje slozenim autom na svijetu. Sreca je da te ovi "preko bare" imaju kad im nesto zapne. Sto se filmica tice, nigdje ne vidim tu GTX2867R ??? Edited February 28, 2018 by KIMI_1.8T 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ma nesto mulja. A ms dosao nedavno. Na filmicu pise Published on Jun 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) 1 minute ago, fire said: Ma nesto mulja. A ms dosao nedavno. Na filmicu pise Published on Jun 6, 2017 Sad ce on tebi objasniti. Nemas ti pojma. Vidis da su ti se valjci potrosili. Edited February 28, 2018 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Just now, KIMI_1.8T said: Sve si rekao. Puno tebi srece sa tvojim najbolje slozenim autom na svijetu. Sreca je da te ovi "preko bare" imaju kad im nesto zapne. Sto se filmica tice, nigdje ne vidim tu GTX2867R ??? O ne brini bit ce filmica kao što reko i muhi... Kao što vidiš iz ostalih filmica tjunam si auto i pomalo prilagođavam s obzirom na sve modifikacije, afr, ms3pro... Dugotrajan proces kada slažes vrhunski iz nule svaku stavku i pripremas za finalni cilj ultimativne igracke. I turbo je gtx gen2 molim lijepo nemoj opet širiti krive informacije o meni 5 minutes ago, fire said: Ma nesto mulja. A ms dosao nedavno. Na filmicu pise Published on Jun 6, 2017 Muljam ti pastelama po tom unajmljenom prostoru šupe di radis 10 minutes ago, KIMI_1.8T said: Sreca je da te ovi "preko bare" imaju kad im nesto zapne. Pa nebi vjerovao kako je mentalitet ljudi vani drugačiji... Al ono doslovno covjek bi se iznenadio kad vidi ovaj jal hrvatistana tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 3 minutes ago, Miataoldschool said: O ne brini bit ce filmica kao što reko i muhi... Kao što vidiš iz ostalih filmica tjunam si auto i pomalo prilagođavam s obzirom na sve modifikacije, afr, ms3pro... Dugotrajan proces kada slažes vrhunski iz nule svaku stavku i pripremas za finalni cilj ultimativne igracke. I turbo je gtx gen2 molim lijepo nemoj opet širiti krive informacije o meni Muljam ti pastelama po tom unajmljenom prostoru šupe di radis Znam ja jako dobro koji je turbo. Ko ti je rekao sta je bolja opcija kad si htio GTX2863R? Ili si postao zaboravan? Drugi puta stavi filmic auta o kojem cijelo vrijeme pises a ne o swapu koji su vec svi zaboravili. Tebi ocito fali da ljudi pricaju o tvom autu pa onda pisi u svom topicu a ne svugdje gdje pocne bilo kakva tema o autima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) 22 minutes ago, fire said: Daj napisi nesto konkretno. Vec sam ti napiso, al ti oces da ti ponizim alat opet.... dobro... Znaci sutra dolazim sa evo9 di idemo... Nigdje. Tu staje sva priča, ne mozes odradit taj auto moraš outsorsat kod nekog valjke... Samim time bilo koja moja tvrdnja odozgora je samo + na to da imaš manje adekvatan alat. Ja sam svoje reko neda mi se vise trošit energiju... Ko je shvatio je shvatio. Edited February 28, 2018 by Miataoldschool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 4 minutes ago, KIMI_1.8T said: Znam ja jako dobro koji je turbo. Ko ti je rekao sta je bolja opcija kad si htio GTX2863R? Ili si postao zaboravan? Drugi puta stavi filmic auta o kojem cijelo vrijeme pises a ne o swapu koji su vec svi zaboravili. Tebi ocito fali da ljudi pricaju o tvom autu pa onda pisi u svom topicu a ne svugdje gdje pocne bilo kakva tema o autima. Neznam ja šta si ti kvalitetno napiso osim da bu turbo premali... Pa je muha reko da bu preveliki... Nebitno oba ste bili u krivu na na temelju moje kalkulacije gtx2860r gen2 sam uzeo jer mi je najviše odgovaro za moj setup računski.To cu i dokazati kad auto završim kao što sam reko na toj temi. Tako da opet krivo pises, ponavljam ti ako te kaj zanima imas na temi kani se mog projekta tu... A ja nebi krenuo pricat o mom autu da nisi pocel pametno laprdat šta ja "nisam" . Tako da drugi put prije nego skocis reci hop. Tolko od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 13 minutes ago, Miataoldschool said: Vec sam ti napiso, al ti oces da ti ponizim alat opet.... dobro... Znaci sutra dolazim sa evo9 di idemo... Nigdje. Tu staje sva priča, ne mozes odradit taj auto moraš outsorsat kod nekog valjke... Samim time bilo koja moja tvrdnja odozgora je samo + na to da imaš manje adekvatan alat. Ja sam svoje reko neda mi se vise trošit energiju... Ko je shvatio je shvatio. Mapirao vise komada evo 9 na dyno-u i nije bilo problema. Sve manje je auta s stalnim 4x4, cak mislim da su od ove godine to zabranili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ne samo da si zelen ko zelena grana u gori zelenoj nego si i bezobrazan Miki je vise zaboravio nego sto ces ti ikada znati, a slaga aute koji su jebeno jurili dok ti nisi ni u jajcima bio. A sad hop hop u svoj topic pa se tamo hvali über najbolji majstore na svijetu. O valjcima si sve rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 5 minutes ago, Miataoldschool said: Neznam ja šta si ti kvalitetno napiso osim da bu turbo premali... Pa je muha reko da bu preveliki... Nebitno oba ste bili u krivu na na temelju moje kalkulacije gtx2860r gen2 sam uzeo jer mi je najviše odgovaro za moj setup računski.To cu i dokazati kad auto završim kao što sam reko na toj temi. Tako da opet krivo pises, ponavljam ti ako te kaj zanima imas na temi kani se mog projekta tu... A ja nebi krenuo pricat o mom autu da nisi pocel pametno laprdat šta ja "nisam" . Tako da drugi put prije nego skocis reci hop. Tolko od mene Evo npr auto koji ide 0-280km/h za 8.4s kako izgleda mapiranje kod mene. Npr taj auto nebi mogao na nekim drugim valjcima izmapirati. btw bas me zanima kako si izracunao za svoj turbo. Da bi to napravio dobro treba ti prvo dobra VE tablica motora. Onda ti trebaju podatci koje garrett nikad nije objavio(za ispusnu stranu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Neka netko od tunera ovdje stavi snimku kad siluje auto na valjcima.....ja ocu takav tuning ako pukne nek pukne na stolu ovo malo korigiraj i zavrti nije tuning Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) 3 minutes ago, robert said: Neka netko od tunera ovdje stavi snimku kad siluje auto na valjcima.....ja ocu takav tuning ako pukne nek pukne na stolu ovo malo korigiraj i zavrti nije tuning To ide na kraju kad se stvara umjetno opterecenje (kad se koce valjci) E to je muka za gledat ako si vlasnik auta. Muha, daj jednu takvu snimku stavi. Edited February 28, 2018 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now