Rockatansky Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Kad ne okrene udari malo kakvom fosnom po anlaseru, možda su četkice. normalno, ako radi klik pri pokretanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted May 14, 2018 Author Share Posted May 14, 2018 nema klika, kod kljuca je najbolji pokusaj. sutra nakon posla cu do mehanicara pa da vidim kaj je smislio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 3 hours ago, josssip said: Koji? Cudno mi to jel znam barem 10kom koji nisu uopce anlasovali dok je bilo do kljuca.. Inace radim svaki dan s kljucevima pa znam.. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk 1998 godiste.. motor m43TU..elektorniku sam prije znao..sad nezz na pamet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 nema klika, kod kljuca je najbolji pokusaj. sutra nakon posla cu do mehanicara pa da vidim kaj je smislio Jebote jel ja pričam kineski il kaj Ajde probaj prvo ovo kaj velim, imaš sigurno negdje nekog s INPAom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted May 15, 2018 Author Share Posted May 15, 2018 14 hours ago, Branx said: Jebote jel ja pričam kineski il kaj Ajde probaj prvo ovo kaj velim, imaš sigurno negdje nekog s INPAom? ma nije kineski. i njega znam al prvo auto je vec kod mehanicara, a drugo nemam nikoga sa INPA-om. tako da nemrem probat da ga jebes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 INPA-u sam skineš i instaliraš na bilo koji laptop, uostalom ti kao E46 driver bi to morao imati spremno Imam ti ja negdje ja mislim komplet kabel onaj sa https://www.bcables.com/ Potražit ću pa ako ne riješiš javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted May 15, 2018 Author Share Posted May 15, 2018 aj potrazi. nadam se da ce sutra mehanikmen nekaj skemijat. ako ne budemo laptopirali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now