bojan25 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 imao sam svakakvih guma..od toya,pirellija,baruma,wanlija,bridgestonea,contija... vrijedi pravilo kolko para tolko muzike,skuplja guma se osječa i u vožnji da je skuplja.mogu samo reći da su sva ona green contact,energysaver i sl sranja smrt.kao štede gorivo ali po kiši ne štede živce.
Rudy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ja i dalje nisam skuzio koje si gume kupio:huh: Evo što je kupio potpuno drugu klasu od onih iz početka topica. kupio michelinke primacy hp:naughty:
scuka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cak bi mi imalo i logike da tvornice narucuju jeftinije gume od proizvodjaca tako da im cijena auta u prizvodnji bude sto manja ali tko to moze dokazati. o tome se i radi,pogotovo jer su velike kolicine i oni tu uštede gro love .. al nema veze
mrlakis Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 moja iskustva u usporedbi re050 i contia 3 idu na stranu re050 (225,45,17),vozio jedne pa sad vozim druge i mogu reć da po novom asfaltu su tu negdi,ali po glatkom je re050 bolja,ali je conti malo udobniji nema tvrde bočnice kao 050,zato sam ih i uzeo.ali su mi se conti dosta brzo potrošile,pa ću slijedeće uzeti pilotuše. a po kiši mi se čini da su li- la. ma tu su negdi po meni conti 3 i 050.ono vidit koje se mogu dobiti povoljnije,pa te uzeti
Freak021 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ajde da i ja ne otvaram novi topic, moje su gume isto na izdisaju i moram mijenjat Radi se o 225/40/18 U igri su: Michelin pilot sport Dunlop Sport MAX-TT Bridgestone RE050A PO gume cu u SLO, ajmo sad koje uzet!? Sad su na autu Dunlop Sport maxx tvorničke i nisu bile lose, ali su pokojne
Raptor6767 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Conti sport 3 u dimenziji 215/45/17 je vise nego losa guma. Dolazi kao prva ugradnja na clio sportu i svi se slazemo da je guma pre pre losa. Zaobici u sirokom luku. Imao sam i Conti sport 2 u 225/40/18 i tek kad sam presao na Potenzu RE 050A sam skuzio kolko je Conti losija guma. sve ok, mozda je do quattro pogona, ne znam.. Kad malo razmislim, s takvim pogonom niti mozes za neku gumu rec da je losa. ja ti velim moja i iskustva nas jos nekoliko sa FWD autima i guma je stvarno losa, odnosno, osjetno losija od konkurencije. POTPIS na gore navedeno... Moja preporuka - Potenza 050A :thumbsup:
Rudy Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ajde da i ja ne otvaram novi topic, moje su gume isto na izdisaju i moram mijenjat Radi se o 225/40/18 U igri su: Michelin pilot sport Dunlop Sport MAX-TT Bridgestone RE050A PO gume cu u SLO, ajmo sad koje uzet!? Sad su na autu Dunlop Sport maxx tvorničke i nisu bile lose, ali su pokojne pilot sport samo.... Od navedenih pilot sport 2,vjerojatno je i goran mislio na dvojku:D
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now