bojan25 Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 imao sam svakakvih guma..od toya,pirellija,baruma,wanlija,bridgestonea,contija... vrijedi pravilo kolko para tolko muzike,skuplja guma se osječa i u vožnji da je skuplja.mogu samo reći da su sva ona green contact,energysaver i sl sranja smrt.kao štede gorivo ali po kiši ne štede živce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Ja i dalje nisam skuzio koje si gume kupio:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Ja i dalje nisam skuzio koje si gume kupio:huh: Evo što je kupio potpuno drugu klasu od onih iz početka topica. kupio michelinke primacy hp:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Cak bi mi imalo i logike da tvornice narucuju jeftinije gume od proizvodjaca tako da im cijena auta u prizvodnji bude sto manja ali tko to moze dokazati. o tome se i radi,pogotovo jer su velike kolicine i oni tu uštede gro love .. al nema veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 moja iskustva u usporedbi re050 i contia 3 idu na stranu re050 (225,45,17),vozio jedne pa sad vozim druge i mogu reć da po novom asfaltu su tu negdi,ali po glatkom je re050 bolja,ali je conti malo udobniji nema tvrde bočnice kao 050,zato sam ih i uzeo.ali su mi se conti dosta brzo potrošile,pa ću slijedeće uzeti pilotuše. a po kiši mi se čini da su li- la. ma tu su negdi po meni conti 3 i 050.ono vidit koje se mogu dobiti povoljnije,pa te uzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Ajde da i ja ne otvaram novi topic, moje su gume isto na izdisaju i moram mijenjat Radi se o 225/40/18 U igri su: Michelin pilot sport Dunlop Sport MAX-TT Bridgestone RE050A PO gume cu u SLO, ajmo sad koje uzet!? Sad su na autu Dunlop Sport maxx tvorničke i nisu bile lose, ali su pokojne Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 pilot sport samo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 slažem se sa goranomE46.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Conti sport 3 u dimenziji 215/45/17 je vise nego losa guma. Dolazi kao prva ugradnja na clio sportu i svi se slazemo da je guma pre pre losa. Zaobici u sirokom luku. Imao sam i Conti sport 2 u 225/40/18 i tek kad sam presao na Potenzu RE 050A sam skuzio kolko je Conti losija guma. sve ok, mozda je do quattro pogona, ne znam.. Kad malo razmislim, s takvim pogonom niti mozes za neku gumu rec da je losa. ja ti velim moja i iskustva nas jos nekoliko sa FWD autima i guma je stvarno losa, odnosno, osjetno losija od konkurencije. POTPIS na gore navedeno... Moja preporuka - Potenza 050A :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Ajde da i ja ne otvaram novi topic, moje su gume isto na izdisaju i moram mijenjat Radi se o 225/40/18 U igri su: Michelin pilot sport Dunlop Sport MAX-TT Bridgestone RE050A PO gume cu u SLO, ajmo sad koje uzet!? Sad su na autu Dunlop Sport maxx tvorničke i nisu bile lose, ali su pokojne pilot sport samo.... Od navedenih pilot sport 2,vjerojatno je i goran mislio na dvojku:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Pa PS1 se neproizvodi već 7 god. AFAIK... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now