Kegalj Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 50 minutes ago, msporis said: Eto, kenjalo se po Vettelu da ga je izbacio, a ispade da je čovjeku napravio uslugu ? Pogotovo što je Wolff potpisao još 3 leti sa Mercom, tak da nema govora o Wolffu u Aston Martinu. A sad da je usluga ne znam. Ako gledas na cinjenicu da ima sjedalo u top timu da. Ako gledas kako prolaze Maxovi timski kolege i ne bas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 2 minutes ago, Kegalj said: A sad da je usluga ne znam. Ako gledas na cinjenicu da ima sjedalo u top timu da. Ako gledas kako prolaze Maxovi timski kolege i ne bas. A gle, ako prođe isto, onda nije opravdao signing i realno zaslužuje da leti iz F1. Ako je stvarno jedan od jačih na gridu ko što neki tvrde, onda će ipak biti puno bliže Maxu nego Gasly i Albon, a time i opravdati očekivanja.... Tak da, priliku je dobio, svakako bolja pozicija nego Racin Point, ako misliš da si stvarno dobar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 1 minute ago, msporis said: A gle, ako prođe isto, onda nije opravdao signing i realno zaslužuje da leti iz F1. Ako je stvarno jedan od jačih na gridu ko što neki tvrde, onda će ipak biti puno bliže Maxu nego Gasly i Albon, a time i opravdati očekivanja.... Tak da, priliku je dobio, svakako bolja pozicija nego Racin Point, ako misliš da si stvarno dobar... Kuzim te u potpunosti. Ja sam vise gledao na tretman koji je Ricciardo dobio tamo unatoc cinjenici da je izuzetno sposoban vozac. Da ce bit bolji nego Gasly i Albon to definitivno vjerujem cisto zbog iskustva u vise bolida tako da je vise prilagodljiv od njih dvojice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 18, 2020 Author Share Posted December 18, 2020 da se snadje kako se russel snasao u Mercedesu, gledati cemo opasnu borbu unutar tima (ali se bojim klauzula o tome da je max No1 favorit), a i za pobjede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 (edited) 6 minutes ago, Gabre said: da se snadje kako se russel snasao u Mercedesu, gledati cemo opasnu borbu unutar tima (ali se bojim klauzula o tome da je max No1 favorit), a i za pobjede. Ako bude na nivou Ricciarda moze ocekivat ponudu za sjedalo u vrhu mid fielda. To je samo moje misljenje doduse. Edited December 18, 2020 by Kegalj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 IMHO odlican potez Redbulla, Perez je bas ono sto im treba. Sporiji vozac od Maxa pa nece biti timskih borbi i sudaranja, a s druge strane izuzetno inteligentan i strpljiv, pa zna kapitalizirati sve prilike i donosi dosta bodova na kraju dana. Samo je pitanje dali ce se Perez znati mentalno pomiriti s tim da je Max ipak neki drugi svijet za njega, i da ce se razumljivo, momcad vrtjeti oko Maxa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 18, 2020 Author Share Posted December 18, 2020 Drugi svijet? Jel to u nekom paralelnom svemiru, jer mu je rikiardo uredno uzimao mjeru dok su bili skupa u timu. Ja baš mislim da će mu Perez dati glavobolje, jeste zaboravili okršaje njega i ocona u ForsindijiNeka neka, nek se razbije mit i o Maxu, kao što je Russel razbio o Hamiltonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Ne volim Maxa jer mi je odbojan al sto se voznje tice, slazem se da je svemirac, pogotovo za Pereza koji je u 10 godina F1 napravio nista a i skoro pa kurca osvojio prije dolaska u F1.Tip je simpatican, to stoji. Da nisu uzeli Mercedes B - aka kopija, kita bi i ostao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 18 minutes ago, Xman said: Ne volim Maxa jer mi je odbojan al sto se voznje tice, slazem se da je svemirac, pogotovo za Pereza koji je u 10 godina F1 napravio nista a i skoro pa kurca osvojio prije dolaska u F1. Tip je simpatican, to stoji. Da nisu uzeli Mercedes B - aka kopija, kita bi i ostao. Kako je odrastao i kako ga je stari tretirao jos je i dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Kako je odrastao i kako ga je stari tretirao jos je i dobar.Ne znam to, ima neka prica oko toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 (edited) 5 minutes ago, Xman said: 6 minutes ago, Kegalj said: Kako je odrastao i kako ga je stari tretirao jos je i dobar. Ne znam to, ima neka prica oko toga? Koliko sam cuo stari ga je ko klinca ostavio na nekoj stazi samog jer nije pobijedio. https://www.archysport.com/2020/01/jos-put-max-out-of-the-van-and-left-him-behind-after-a-bad-race-in-italy/ Na benzinskoj. Kazem ne znam detalje, samo sam nacuo nesto o tome Edited December 18, 2020 by Kegalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 18, 2020 Author Share Posted December 18, 2020 (edited) 1 hour ago, Xman said: Ne volim Maxa jer mi je odbojan al sto se voznje tice, slazem se da je svemirac, pogotovo za Pereza koji je u 10 godina F1 napravio nista a i skoro pa kurca osvojio prije dolaska u F1. Tip je simpatican, to stoji. Da nisu uzeli Mercedes B - aka kopija, kita bi i ostao. i Max je vec 7 godina i napravio je nista realno gledajuci... jednu dvije pobjede po sezoni i to je to... a usporedjivati fors indiju i red bull...... jedino je ove sezone RP imao pristojan bolid.. i da dodam ovo: https://www.skysports.com/f1/news/12433/11363892/daniel-ricciardo-v-max-verstappen-two-years-as-red-bull-team-mates rikiardo mu je uzeo mjeru dok su skupa vozili, tako da... kao sto je uzeo vetellu 2014-e. Iskreno se nadam da ce Rikiardo dogodine sa mclarenom jos vise parirati za podije i pobjede, ako mclaren uspije opet dobro posloziti bolid sa mercedesovim motorom i vratiti se pobjedama kao sto su radili prije sa mercedesom pod haubom Edited December 18, 2020 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 5 hours ago, Gabre said: Drugi svijet? Jel to u nekom paralelnom svemiru, jer mu je rikiardo uredno uzimao mjeru dok su bili skupa u timu. Ja baš mislim da će mu Perez dati glavobolje, jeste zaboravili okršaje njega i ocona u Forsindiji Pricam o tome sto je Max SAD, ne sto je bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 rikiardo mu je uzeo mjeru dok su skupa vozili, tako da... kao sto je uzeo vetellu 2014-e. Iskreno se nadam da ce Rikiardo dogodine sa mclarenom jos vise parirati za podije i pobjede, ako mclaren uspije opet dobro posloziti bolid sa mercedesovim motorom i vratiti se pobjedama kao sto su radili prije sa mercedesom pod haubomZnaci sad je statistika bog i batina ali ista je kita kad pricamo o Hamiltonu? Zanimljivo.Mislim da je Max sad u Mercedesu, osvojio bi sve sto se moze.Da je Ricciardo, ne znam bas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 18, 2020 Author Share Posted December 18, 2020 Statistika unutar istog tima u istom bolidu ;) Sve su to top vozači. Imaš hama, Maxa, rikija, alonsa, leclerca, Russela, Kimija, sainza, Hulka, Pereza, Seba, to su sve redom do jednog vrhunski vozači, i bilo tko od njih u Hamiltonovu bolidu bi uzeo ta prvenstva, garantirano. Možda ne bi Kimi jer njega boli kita :D ali ostali sigurno bi. Onda imaš ostale, koje predvodi Gasly, bottas, Norris, ocon, stroll, djovo, oni bivsi haasovci, i da ne spominjem latifija koji je doslovno panj od vozača, a kad gledam intervjue s njim imam osjećaj da je malo i priglup dečko. Pa Hamilton se napola bolestan vratio u bolid da bi izbjegao daljnje brukanje od strane Russela, a vidi se kako je s pola snage odvezao trku što je i razumljivo nakon covida. Baš sam nabrijan na sljedeću sezonu, jak grid, top vozačke postave, zaista jak midfield, zelim vidjet alonsa u borbi za podije skupa sa rikijem. Ferrariju ne predvidjam neki napredak, ne vjerujem da će nadoknaditi taj zaostatak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 7 hours ago, Gabre said: Ferrariju ne predvidjam neki napredak, ne vjerujem da će nadoknaditi taj zaostatak... Bas. Binotto je nesto trkeljao da je novi motor na stolu i daje super rezultate prije mjesec dana i odonda apsolutno nista i nigdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now