Jump to content

Recommended Posts

Posted
50 minutes ago, msporis said:

Eto, kenjalo se po Vettelu da ga je izbacio, a ispade da je čovjeku napravio uslugu ? 

Pogotovo što je Wolff potpisao još 3 leti sa Mercom, tak da nema govora o Wolffu u Aston Martinu.

A sad da je usluga ne znam.

Ako gledas na cinjenicu da ima sjedalo u top timu da.

Ako gledas kako prolaze Maxovi timski kolege i ne bas. 

Posted
2 minutes ago, Kegalj said:

A sad da je usluga ne znam.

Ako gledas na cinjenicu da ima sjedalo u top timu da.

Ako gledas kako prolaze Maxovi timski kolege i ne bas. 

A gle, ako prođe isto, onda nije opravdao signing i realno zaslužuje da leti iz F1. 

Ako je stvarno jedan od jačih na gridu ko što neki tvrde, onda će ipak biti puno bliže Maxu nego Gasly i Albon, a time i opravdati očekivanja.... Tak da, priliku je dobio, svakako bolja pozicija nego Racin Point, ako misliš da si stvarno dobar... 

Posted
1 minute ago, msporis said:

A gle, ako prođe isto, onda nije opravdao signing i realno zaslužuje da leti iz F1. 

Ako je stvarno jedan od jačih na gridu ko što neki tvrde, onda će ipak biti puno bliže Maxu nego Gasly i Albon, a time i opravdati očekivanja.... Tak da, priliku je dobio, svakako bolja pozicija nego Racin Point, ako misliš da si stvarno dobar... 

Kuzim te u potpunosti. Ja sam vise gledao na tretman koji je Ricciardo dobio tamo unatoc cinjenici da je izuzetno sposoban vozac.

Da ce bit bolji nego Gasly i Albon to definitivno vjerujem cisto zbog iskustva u vise bolida tako da je vise prilagodljiv od njih dvojice.

Posted

da se snadje kako se russel snasao u Mercedesu, gledati cemo opasnu borbu unutar tima (ali se bojim klauzula o tome da je max No1 favorit), a i za pobjede.

Posted (edited)
6 minutes ago, Gabre said:

da se snadje kako se russel snasao u Mercedesu, gledati cemo opasnu borbu unutar tima (ali se bojim klauzula o tome da je max No1 favorit), a i za pobjede.

Ako bude na nivou Ricciarda moze ocekivat ponudu za sjedalo u vrhu mid fielda. To je samo moje misljenje doduse.

Edited by Kegalj
  • Like 2
Posted

IMHO odlican potez Redbulla, Perez je bas ono sto im treba. Sporiji vozac od Maxa pa nece biti timskih borbi i sudaranja, a s druge strane izuzetno inteligentan i strpljiv, pa zna kapitalizirati sve prilike i donosi dosta bodova na kraju dana.

Samo je pitanje dali ce se Perez znati mentalno pomiriti s tim da je Max ipak neki drugi svijet za njega, i da ce se razumljivo, momcad vrtjeti oko Maxa. 

• Like 1
Posted

Drugi svijet? Jel to u nekom paralelnom svemiru, jer mu je rikiardo uredno uzimao mjeru dok su bili skupa u timu.

Ja baš mislim da će mu Perez dati glavobolje, jeste zaboravili okršaje njega i ocona u Forsindiji

Neka neka, nek se razbije mit i o Maxu, kao što je Russel razbio o Hamiltonu.

• Like 1
Posted

Ne volim Maxa jer mi je odbojan al sto se voznje tice, slazem se da je svemirac, pogotovo za Pereza koji je u 10 godina F1 napravio nista a i skoro pa kurca osvojio prije dolaska u F1.
Tip je simpatican, to stoji. Da nisu uzeli Mercedes B - aka kopija, kita bi i ostao.

Posted
18 minutes ago, Xman said:

Ne volim Maxa jer mi je odbojan al sto se voznje tice, slazem se da je svemirac, pogotovo za Pereza koji je u 10 godina F1 napravio nista a i skoro pa kurca osvojio prije dolaska u F1.
Tip je simpatican, to stoji. Da nisu uzeli Mercedes B - aka kopija, kita bi i ostao.

Kako je odrastao i kako ga je stari tretirao jos je i dobar.

Posted (edited)
5 minutes ago, Xman said:
6 minutes ago, Kegalj said:

Kako je odrastao i kako ga je stari tretirao jos je i dobar.

Ne znam to, ima neka prica oko toga?

Koliko sam cuo stari ga je ko klinca ostavio na nekoj stazi samog jer nije pobijedio.

https://www.archysport.com/2020/01/jos-put-max-out-of-the-van-and-left-him-behind-after-a-bad-race-in-italy/

Na benzinskoj. Kazem ne znam detalje, samo sam nacuo nesto o tome

Edited by Kegalj
Posted (edited)
1 hour ago, Xman said:

i Max je vec 7 godina i napravio je nista realno gledajuci... jednu dvije pobjede po sezoni i to je to... a usporedjivati fors indiju i red bull......   jedino je ove sezone RP imao pristojan bolid..

i da dodam ovo:

https://www.skysports.com/f1/news/12433/11363892/daniel-ricciardo-v-max-verstappen-two-years-as-red-bull-team-mates

rikiardo mu je uzeo mjeru dok su skupa vozili, tako da...  kao sto je uzeo vetellu 2014-e. Iskreno se nadam da ce Rikiardo dogodine sa mclarenom jos vise parirati za podije i pobjede, ako mclaren uspije opet dobro posloziti bolid sa mercedesovim motorom i vratiti se pobjedama kao sto su radili prije sa mercedesom pod haubom

Edited by Gabre
Posted
5 hours ago, Gabre said:

Drugi svijet? Jel to u nekom paralelnom svemiru, jer mu je rikiardo uredno uzimao mjeru dok su bili skupa u timu.

Ja baš mislim da će mu Perez dati glavobolje, jeste zaboravili okršaje njega i ocona u Forsindiji

Pricam o tome sto je Max SAD, ne sto je bio. 

Posted

rikiardo mu je uzeo mjeru dok su skupa vozili, tako da...  kao sto je uzeo vetellu 2014-e. Iskreno se nadam da ce Rikiardo dogodine sa mclarenom jos vise parirati za podije i pobjede, ako mclaren uspije opet dobro posloziti bolid sa mercedesovim motorom i vratiti se pobjedama kao sto su radili prije sa mercedesom pod haubom

Znaci sad je statistika bog i batina ali ista je kita kad pricamo o Hamiltonu? Zanimljivo.

Mislim da je Max sad u Mercedesu, osvojio bi sve sto se moze.
Da je Ricciardo, ne znam bas.
Posted

Statistika unutar istog tima u istom bolidu ;)

Sve su to top vozači. Imaš hama, Maxa, rikija, alonsa, leclerca, Russela, Kimija, sainza, Hulka, Pereza, Seba, to su sve redom do jednog vrhunski vozači, i bilo tko od njih u Hamiltonovu bolidu bi uzeo ta prvenstva, garantirano.

Možda ne bi Kimi jer njega boli kita :D ali ostali sigurno bi.

Onda imaš ostale, koje predvodi Gasly, bottas, Norris, ocon, stroll, djovo, oni bivsi haasovci, i da ne spominjem latifija koji je doslovno panj od vozača, a kad gledam intervjue s njim imam osjećaj da je malo i priglup dečko.

Pa Hamilton se napola bolestan vratio u bolid da bi izbjegao daljnje brukanje od strane Russela, a vidi se kako je s pola snage odvezao trku što je i razumljivo nakon covida.

Baš sam nabrijan na sljedeću sezonu, jak grid, top vozačke postave, zaista jak midfield, zelim vidjet alonsa u borbi za podije skupa sa rikijem.

Ferrariju ne predvidjam neki napredak, ne vjerujem da će nadoknaditi taj zaostatak...

Posted
7 hours ago, Gabre said:

Ferrariju ne predvidjam neki napredak, ne vjerujem da će nadoknaditi taj zaostatak...

Bas.

Binotto je nesto trkeljao da je novi motor na stolu i daje super rezultate prije mjesec dana i odonda apsolutno nista i nigdje.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...