_DEX_ Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Frend ima problem sa Volvom XC60 2008. Provjerio je osigurace pod haubom. U unutrasnjosti kaze da ne moze do osiguraca jer mu treba alat. Taj dio mi nije jasan da to ne moze, ali ok. Trazi da stavim na forum ako netko zna kaj je. Ja sam mu rekao da ga odveze kod Štefaneka.
rox Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Najbolja opcija je da nazove HAK, pa da mu oni s pokretnom radionom provjere.
kutija Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Mehanizam za zakljucavanje volana moze bit. Nek proba mrdat rukom ako moze doc ispod volana. Meni na laguni je slicno bilo.
Pale Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 moj je savjet da pogleda akumulator, jako puno autiju, novih pogotovo, ako nema dovoljan napon, pogasi jako puno sustava. meni je verglao ko novi, ali bravica i puz oko volana nije dobivao napon, odnosno premali napon, i nije htio upalit. cak je dosao i frajer iz haka, kleme spajali, ovo ono....nista nije pomoglo dok nisam stavio novi napunjen akumulator
_DEX_ Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Bas mi je javio da je bio akumulator. Ovaj su napunili i sve radi.
Joe Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Jos jedna stvar kaj moze biti je i baterija u kljucu, to je sestra imala problem na CX5ici....da auto nije htio niti zaverglati, a niti upaliti kontrolnu plocu... vec je skoro narucila novi aku i kazu joj da promijeni bateriju u kljucu i odmah se sve upalilo....
_DEX_ Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Za bateriju u kljucu te neko vrijeme upozorava na ploci da je slaba baterija. Uglavnom, ovdje je bio aku. Ja sam mu rekao da spoji na kleme da proba, ali on tvrdi kako se to na novim autima ne radi.
Swordfish Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 33 minutes ago, _DEX_ said: Ja sam mu rekao da spoji na kleme da proba, ali on tvrdi kako se to na novim autima ne radi. Onda neka ne pita po forumima i neka odmah zove HAK.. Na novim autima se ne spaja, a novi auti će da voze na struju.. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now