Jump to content

KW Street Comfort

Recommended Posts

14 minutes ago, Prez said:

Ne znam koliko ima istine u tome ali čuo sam i nešto čitao na njemačkom forumu za DTS gewinde da je amortizer isti kao na V1, firma na istoj adresi kao KW.

KW ima preko 20 kompanija u svom vlasništvu. ST, AP, LSD, belltech, Raceroom, Weitec... I tko radi u R&D-u bilo cega zna da kad jednom razvijes stvar iskoristit ces ju maximalno puta koliko got mozes. I da, svi ti brendovi koriste KW amortizere, samo nabace drugu boju i eventualno drugaciji spring rate opruge gore i tjt, al to se sve vidi u TuV papirima ovijesta kada kupis. 

spacer.png

TuV dokument mojih AP gewindi na Golfu 6.

Edited by Radman_ED35
  • Like 4

• 3 weeks later...

Da  i ja potvrdim ovo za KW.... isto bio tamo par puta i prodavao ih nekad... onda je bio aktualan samo Weitec i AP kao podbrendovi....

Znam da je recimo kW V1 u tvari uložak u tijelu gewinde do su V2, V3, SC i motorsport program slagani direkt u kuištu i puno je drugačiji proces proizvodnje.

V1 je u stvari kao bilo koji amoritzer samo što ima navoj za feder ....

I ti ulošci za V1 se proizvode (ili barem jesu prije 10-tak godina) u nekoj španjolskoj firmi aftermarket dijelova...nemrem se sad sjetiti imena.....

Ma kakvi Risbo, AP i KW varijanta 3 su ista stvar, samo ofarbane opruge i bolje kuciste, vidis da varaju ljude. Prevara vrhunska, najbolje odmah jom, ta technics i slicno staviti, instant usteda. ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...