Unknown Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Poštovani, trebam info, i da li vrijedi ovo reparirat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Po slikama ne izgleda loše, ali najbolje i najpametnije ti je izmjeriti debljinu i usporediti sa debljinom nove (nađi podatak kod proizvođača lamele). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 hmm gdje bi to uopce mogao naci? bila je klizala pa sam ju promjenio prije 4 god ali postoji mogućnost da je klizala jer nije bila adekvatna korpa tj pojačana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Ne izgleda previše potrošena. Ima jo mjesta između mesa i nitni. Ali ako ne drži, onda je gotova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batina Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Djeluje masno, Mozda mi se cini. Meni je sinter, a i nitne od istog pojeli dmf i korpu, klizalo zbog ulja i na kraju nitne pocele rezat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Moje staro: I novo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now