Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle gdje u Zg mogu kupit set za ciscenje K&N zamjenskih filtera? Ako ima na vise mjesta, gdje je najjeftinije, ima netko popust mozda negdje :naughty:

Posted

Tamo je 130kn...

A mogu ovo koristit?

http://www.tpautosport.com/webshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=38&category_id=34&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

66kn... Nije K&N...? Vjerojatno je manje pakovanje, ali ionako ga ne mislim tako brzo opet cistit, tko zna di ce to zavrsit LOL Jel moze taj onda umjesto "K&N original". Ovo mi je duplo jeftinije, a jos bitnije blize mi je od Gabreka :)

Posted

K&N filteri su iznimno osjetljivi na "ostale" deterđente...

U K&N kitu dobiva se sredstvo za odmaščivanje...

U K&N setu ima dovoljno za 20ak pranja...

Posted

Koliko cesto treba prat uopce te filtere? (EDIT: Boky me s ovim malo preduhitrio :) )

Ako je taj set za 20tak pranja, ima netko da bi iznajmio :rofl:

Ako nema, morali bumo kupit znaci :doh:

Posted

Ja sam Simotu prao Purom (ili onim što je bilo u kuhinji na raspolaganju), imam doma set za čiščenje filtera al s tim se nije ni upola oprao filter kao sa ovim gore

Posted (edited)

Imam ti ja originalni K&N set za ciscenje, koristio mozda dva puta. Bocica za ciscenje skoro puna, ona s uljem djeluje nesto praznije ali ne znam koliko ga je u startu bilo. Dam ti ga za 40kn.

Pise na kutiji svakih 50.000-100.000 milja, ali mislim da je ipak bolje malo cesce.

Edited by Touche
Posted

Super. Prodano :) :notworthy:

Jel ima dosta ulja da ocistim (tj, naspricam) filter kako treba?

Ako ima, vidimo se u petak ili nakon toga... Ok? Javi na PM kad ti pase pa cemo se dogovorit :thumbsup:

Posted

Ako ima, vidimo se u petak ili nakon toga... Ok? Javi na PM kad ti pase pa cemo se dogovorit :thumbsup:

ulja se nasprica jako malo, mnogi grijese i stave ga previse, i otidje im maf jer dodje ulje u njega... tako da, oprezno s uljem, samo malo ga naspricati....

Posted
Koliko cesto treba prat uopce te filtere? (EDIT: Boky me s ovim malo preduhitrio :) )

Ako je taj set za 20tak pranja, ima netko da bi iznajmio :rofl:

Ako nema, morali bumo kupit znaci :doh:

Ako želiš, pošalji mi PM, imam ti ja 2 recharge kit-a u garaži, pa ćemo ti složit filter.

Usput možeš posjetit Smokey-a :rofl:

EDIT:

Ups, tek sad vidim...ništa onda.

Posted
ulja se nasprica jako malo, mnogi grijese i stave ga previse, i otidje im maf jer dodje ulje u njega... tako da, oprezno s uljem, samo malo ga naspricati....

Been there done that..Sad znam koliko malo ga treba nauljit

Posted (edited)
ničim :D:D

:lol:

BTW Jebo ovih 10 znakova ili koliko vec. Ne kuzim cemu to sluzi?!?! Kao da ce netko tko misli napisat post kraci od toga ODUSTAT jer se ne smije?!?1 Samo ce dodat par tockica ili sranje... Koje totalno beskorisno sranje od "pravila"... Jel sad imam 10 znakova :lol:

Edited by Outlaw

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...