Jump to content

Formula 1 2021

Gabre

Recommended Posts

10 hours ago, Robertino said:

Lol znaci po tebi je Hamilton loš na kisi? Svasta sam ovdje mogao procitat, ali ovo..

LOL, ne, pravi je rainman, ne znam samo jel mi bolja izvedba ove godine na Imoli, pred par godina na Hockenheimu ili all-time title-losing klasik iz Kine... 

• Haha 1

1 hour ago, HrSupra said:

Zato sam davno vec orestao gledat formulu jer nema konkurencije, Mercedes je prejak za sve ostale i nema mi tu privlacnosti. Motogp je dalko interesantniji, sada za vikend prvih sest mjesta sve razliciti proizvodaci i svi su konkurentni.

Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk

stvar je sto je u formuli toliko ogromna kolicina faktora u svakoj utrci da to nisu istine koliko se toga mora poklopiti da bi bio dobar rezultat.

te price o najboljem vozacu nemaju uopce smisla. nije to atletika gdje si ti sam protiv stoperice i jedini utjecaj je kakve ces tenisice staviti na noge, uvjeti su za sviju isti.

a ovdje onako 150 faktora koje utjecu na tu stopericu.

1 hour ago, msporis said:

LOL, ne, pravi je rainman, ne znam samo jel mi bolja izvedba ove godine na Imoli, pred par godina na Hockenheimu ili all-time title-losing klasik iz Kine... 

Wow, Imola, zavrsio drugi, katastrofa teska. Hockenheim 2019 izletio (ko i pola grida ukljucujuci i Versteppena i Leclerca) dok je nakon 30ak krugova vodio 35 sekundi i cinio ostale smijesnima.

Kina? jel ti to o njegovoj rookie sezoni? strasno. Sta je onda Alonso te sezone bio, kad ni za "takvog" Hamiltona nije imao odgovor?

U 15 godina karijere 3 ajde recimo losije izvedbe na kisi, bez da se oznojim nađem ostalima (Leclercu valjda i 10) takvih 3, ukljucujuci Dedu i Sennu.

• Like 1

34 minutes ago, Robertino said:

Wow, Imola, zavrsio drugi, katastrofa teska.

Ozbiljno? ?  To je tvoj argument?  

Završio drugi? To kojom ludom srećom je uz maestralni gaf ipak bio drugi, nebitno? To što je bio parkiran minutu u pijesku, vratio se unsafe returnom na stazu bez kazne, dobio free popravak zbog sudara Bottasa, sve nebitno, jer bio je drugi? ?  Sorkač, zapravo je maestralno vozio po kiši, sjebah, krivo sam gledao, nisam naočale stavio.

Nema smisla s tobom raspravljat, imaš neke preružičaste naočale kad se priča o Hamiltonu, mi ostali ih nemamo, pa jebiga, ne gledamo istu F1 ? 

BTW, jedina loša kišna trka koje si se sjetio Maxu, ta prošlogodišnja Mađarska... Max je u toj trci bio.... drugi ? 

16 hours ago, HrSupra said:

Motogp je dalko interesantniji, sada za vikend prvih sest mjesta sve razliciti proizvodaci i svi su konkurentni.
.

.

Kcer i ja godinama gledamo moto GP i uvijek smo bili za Rossija. Prva utrka kad je Fabio dosao u moto GP, vidjeli smo sa Marsa da je momak materijal i uz Rossija smo poceli i njega podrzavati i nismo se zeznuli. Lani je jako grijesio jer se htio dokazati ali netko je izmedju sezona jebeno radio sa njim na psihi jer ove godine je sasvim drugi vozac

Moto GP je ove godine poprilicno ujednacen i gotovo pola grida moze pobjediti ili biti na postolju ali ako gledas utrke od pocetka sezone, svi su oni top vozaci ali voznja Fabia Quartarara je nesto sto bas doslovno vidis koliko bolje i sa kojom lakocom momak vozi a ima tek treci/cetvrti najbrzi bajk na gridu iza Ducatija i Suzukija, rekao bih i Honde. Putanje su mu jednostavno savrsene...

Formula 1 mi je postala vise onako, razbibriga za nedjeljno popodne jer se sve uvijek svodilo na Hamiltona

• Like 4

18 hours ago, msporis said:

Ozbiljno? ?  To je tvoj argument?  

Završio drugi? To kojom ludom srećom je uz maestralni gaf ipak bio drugi, nebitno? To što je bio parkiran minutu u pijesku, vratio se unsafe returnom na stazu bez kazne, dobio free popravak zbog sudara Bottasa, sve nebitno, jer bio je drugi? ?  Sorkač, zapravo je maestralno vozio po kiši, sjebah, krivo sam gledao, nisam naočale stavio.

Nema smisla s tobom raspravljat, imaš neke preružičaste naočale kad se priča o Hamiltonu, mi ostali ih nemamo, pa jebiga, ne gledamo istu F1 ? 

BTW, jedina loša kišna trka koje si se sjetio Maxu, ta prošlogodišnja Mađarska... Max je u toj trci bio.... drugi ? 

Lako ih se sjetim jos bar 5. Izljetanje u kisnoj utrci, to je po tebi ogroman gaf. Izljetanje u probnom krugu, cak i ne u probnom krugu vec dok se vozikas na grid...nista strasno??

Imas pravo, ne ispati se raspravljati. Tvoji argumenti su u stilu ko da ja Messiju nađem 3 utakmice di nije zabio gol, i po tom zakljucim da nije nista posebno. Ili mu nađem 2 promašena jedanaesterca pa ga ismijem. Sve one ostale brutalne utaknice/voznje...zanemarivo. Bitno da se iskopa neki rijetki trenutak koji ce ici meni na mlin. 

Spomenes jednu Kinu 2007 a zaboravis recimo Silverstone 2008 di je na kisi lappao svih za krug, osim preostale dvojice na postolju. Ili kad je na kratkoj Austrijskoj stazi 2020 uzeo Pole na kisi za 1.2 sekunde. Turska 2020 i pobjeda s preko 30 sec prednosti (Verstapen se ni tad nije proslavio) Da ne nabrajam dalje. Ne isplati se, a i vidim da te pamcenje dosta dobro sluzi, pa si momente njegovog majstrstva na kisi i sam dosta puta gledao i zapamtio.

EOD

Edited by Robertino

.
Kcer i ja godinama gledamo moto GP i uvijek smo bili za Rossija. Prva utrka kad je Fabio dosao u moto GP, vidjeli smo sa Marsa da je momak materijal i uz Rossija smo poceli i njega podrzavati i nismo se zeznuli. Lani je jako grijesio jer se htio dokazati ali netko je izmedju sezona jebeno radio sa njim na psihi jer ove godine je sasvim drugi vozac

Moto GP je ove godine poprilicno ujednacen i gotovo pola grida moze pobjediti ili biti na postolju ali ako gledas utrke od pocetka sezone, svi su oni top vozaci ali voznja Fabia Quartarara je nesto sto bas doslovno vidis koliko bolje i sa kojom lakocom momak vozi a ima tek treci/cetvrti najbrzi bajk na gridu iza Ducatija i Suzukija, rekao bih i Honde. Putanje su mu jednostavno savrsene...

Formula 1 mi je postala vise onako, razbibriga za nedjeljno popodne jer se sve uvijek svodilo na Hamiltona
I meni je Fabio netko za koga cu navijeti kad Doktor nakon ove sezone ode u zasluzenu penziju. Stavrno je cudo sta Fabio radi sa Yamahom koja je ipak nesto losija od ovih koje si naveo.

Vec od prosle sezone se vidjelo da se timovi polako izjednacavaju i da su dosli neki novi talentirani momci. MotoGP je sada zanimljiviji nego ikada.

Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk

• Like 2

Mislim da nema smisla raspravljati tko je bolji vozač, činjenica je da nisu dobri ne bi ni bili za volanom formule 1.

Što se tiče Hamiltona i njegove dominacije/karizme, spomenuti ću Schumachera u Ferrariju, kad su oni godinama dominirali nikome ništa, a ni on nije bio svetac, da se spomenemo 94' i zadnje trke/borbe za naslov protiv Hilla i kako je izazvao sudar nakon što je izletio te osvojio naslov nakon toga. Ili sramote u Austriji 2002 kad ga je Barrichello morao propustiti u zadnjem krugu, doslovno mu je ukrao pobjedu... Pa nitko nije srao po Schumacheru kao što ljudi seru po Hamiltonu danas, a smatraju ga najboljim vozačem ikada, mada Hamilton ima više rekorda od Schumachera.

Iskreno od svih vozača na gridu mi je najsimpatičniji i najdraži Riccardo.

Sent from my Digitron DB811 SR

Vili mislim da je stvar sto je Schumacher osvajao te naslove i vidljivo inferiornom bolidu. Znam da je npr Hillov Williams bio drastično bolji bolid nego tadasnji Schumacherov.

A za ove komentare Hamiltona - on je top vozač, sigurno jedan od 5 najboljih u sportu. Ali po statistici je najbolji ikad što po meni i nije.

• Like 2

7 hours ago, Robertino said:

Lako ih se sjetim jos bar 5.

Pa sjeti ih se, zasad si naveo dvije, a ja iz glave Hamiltonu izvukao 3, iliti 4 ako računamo i kvalifikacije Belgije gdje je i Williams bio brži od njega. 

Uglavnom, previše je puta sjebao po kiši, pogotovo zadnjih par godina, da bi ga se nazivalo rainman-om. Imao je i dobrih kišnih trki, daleko od toga, nitko nije rekao da je na kiši ko Massa ili Bottas, ali moja oklada na kiši bi ipak bila na Maxa, pogotovo sada kad su u koliko toliko ravnopravnoj borbi što se tiče bolida ? 

BTW, šupak je već krenuo sa mindfuck igrama. Danas je objavio sliku sa svojim psom, i kao 'slučajno' tagirao Russela nad psom ? Izgleda da Russel na kraju ipak dolazi u Merc, unatoč protivljenju primadone. 

Vili mislim da je stvar sto je Schumacher osvajao te naslove i vidljivo inferiornom bolidu. Znam da je npr Hillov Williams bio drastično bolji bolid nego tadasnji Schumacherov.

A za ove komentare Hamiltona - on je top vozač, sigurno jedan od 5 najboljih u sportu. Ali po statistici je najbolji ikad što po meni i nije.
Osvajao je on naslove i kad je vozio daleko najbolji bolid na gridu, kasnije kad je otišao u Mercedes nije više bilo takvih slika...

Osvajao je on naslove i kad je vozio daleko najbolji bolid na gridu, kasnije kad je otišao u Mercedes nije više bilo takvih slika...

Je, ali prve naslove - ono Benetton i tadasnji Ferrari - to su bili u najboljem slučaju srednje dobri bolidi, a on ih je dovezao da postanu prvaci.

Svi drugi iz toga doba su bili maltene one hit wonders koji su eventualno dosli do jednog naslova u godini kada su imali daleko najbolji bolid tipa JP Montoya i slicni

Edit: Montoya nikad nije osvojio. Ne znam zasto sam mislio da je, ali tada je imao daleko najbrzi bolid

2 minutes ago, TomiTraktor said:

Je, ali prve naslove - ono Benetton i tadasnji Ferrari - to su bili u najboljem slučaju srednje dobri bolidi, a on ih je dovezao da postanu prvaci.

Jedva čekam 15.9. pa da pogledamo dokumentarac o pravom GOAT-u F1 ? 

• Like 3

Pa sjeti ih se, zasad si naveo dvije, a ja iz glave Hamiltonu izvukao 3, iliti 4 ako računamo i kvalifikacije Belgije gdje je i Williams bio brži od njega. 

Uglavnom, previše je puta sjebao po kiši, pogotovo zadnjih par godina, da bi ga se nazivalo rainman-om. Imao je i dobrih kišnih trki, daleko od toga, nitko nije rekao da je na kiši ko Massa ili Bottas, ali moja oklada na kiši bi ipak bila na Maxa, pogotovo sada kad su u koliko toliko ravnopravnoj borbi što se tiče bolida  

BTW, šupak je već krenuo sa mindfuck igrama. Danas je objavio sliku sa svojim psom, i kao 'slučajno' tagirao Russela nad psom  Izgleda da Russel na kraju ipak dolazi u Merc, unatoč protivljenju primadone. 
Sjeti se Maxa u Brazilu pred koju godinu, tada još balavac. Master fckn class iako mi nije drag kao ni Hamilton.

mislim da je to odavno odluceno. odavno je vec bottas jako flegma, nula elana kroz vikende. totalni bezkicmenjak. cak ni kad odlazi nema muda vozit kako treba.

Cim su mu rekli da aobrt lap, je pusta gas ali je bio napravio preveliku prednost pa je slucajno uzeo FL

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...