Jump to content

Formula 1 2021

Gabre

Recommended Posts

haha, ima ona stara, mos oprostiti ali zaboraviti nikada ?   

ono sto me od pocetka sezone veseli vidjeti je da je Alonso ko neki drugi covjek, potpuna suprotnost frustriranog Alonsa zadnjih godina u mclarenu,

pozitivan, optimistican, a race craft i brzina mu ni sa 40 nije nestala nigdje

probao je...  ? 

Edited by Gabre
  • Like 2

• 4 weeks later...
A di je Alfonso? Ouch na četrnaestu.

Inace sam sve vise odusevljen Russellom i Norrisom, iz utrke u utrku postaju sve brutalniji vozaci. Uz Verstappena i Hamiltona, ajde dodajmo tu i Leclerca, imamo leglo top vozaca kakvo odavno nismo imali. 
Sve više?
Slabo ti gledas F1 onda.

Pa što napravi Perez kokos ga posrala.

Bit će jebena trka.

Auuu stari kaki bi to zajeb bio da si otišao

Williams do kraja sezone možda završi i 7i u prvenstvu haha
Ali mora im se priznat da su jako popravili bolid, čini mi se da su bolji od Alfe a da ne spominjem HAAS.

Gabre, zadnji put je bila sprdacina. Ovo sad je vidim sasvim ok? Da mi je vidit samo postove da je kojim slucajem Hami jucer uzeo pole...tu bi se pljuvalo po FIA-i sve u šesnaest i kreštalo o neregularnoj sezoni i sto sve ne.
Kakva sprdacina, i kakve poveznice danas ima sa bilo čim?
Pa to je SPA gdje doslovno svake godine neko pogine po suhom, nitko ne želi preuzeti odgovornost pustit bolide na otvorenu kišu na takvu stazu.

Jedino je sprdacina što su toliko rastezali i nisu otkazali 2 sata ranije.

8 hours ago, Robertino said:

Gabre, zadnji put je bila sprdacina. Ovo sad je vidim sasvim ok? Da mi je vidit samo postove da je kojim slucajem Hami jucer uzeo pole...tu bi se pljuvalo po FIA-i sve u šesnaest i kreštalo o neregularnoj sezoni i sto sve ne.

Pa i ovako je realno imao sreće. Ostao je vodeći u prvenstvu.

Da je bilo trke u punom opsegu, znajući njegove sposobnosti na kiši (Hockenheim, Imola...) dosta je izvjesno da bi Max bio vodeći... 

Lol znaci po tebi je Hamilton loš na kisi? Svasta sam ovdje mogao procitat, ali ovo..

Btw taj Max se i lani "pokazao" u Mađarskoj

Gabre sprdacina u smislu da su se djelili bodovi za utrku koje nije bilo, a moglo je komotno bez toga. Nitko nije rekao da su trebali vozit po onom.

Siguran sam da bi ti prvi tu proljevao zuc po FIAi da je Hamilton dobio vise bodova od Maxa.

Edited by Robertino

Lol znaci po tebi je Hamilton loš na kisi? Svasta sam ovdje mogao procitat, ali ovo..

Btw taj Max se i lani "pokazao" u Mađarskoj

Gabre sprdacina u smislu da su se djelili bodovi za utrku koje nije bilo, a moglo je komotno bez toga. Nitko nije rekao da su trebali vozit po onom.

Siguran sam da bi ti prvi tu proljevao zuc po FIAi da je Hamilton dobio vise bodova od Maxa.

Niko ne kaže da je loš. Ali nije ni svemoćni bog

Izgleda da si preskočio da ga je Russel u WILLIAMSU outkvalificirao na kiši.

Na Hamiltonu se vidi već par trka kako je kiselog raspoloženja. Jel to zbog pritiska prvi put u 5 godina i osjećaja da mu prvenstvo bježi, ili do toga da će mu dogodine Russel zagorčati život, ostaje da vidimo.
Drago mi je za Russela da je napokon počeo imati dobre rezultate u WILLIAMSU.
Gledao sam intervju sa Claire, kad je objašnjavala kakvu George ima radnu etiku, fokusiranost, predanost, da je neminovno klasa prvaka i da joj je samo žao da s njima neće osvojiti prvenstvo.

Slažem se da bodove nisu trebali dati nikome. Aj da su barem 20 krugova odvezli ovako je baš bezveze.

@Gabre, Hamilton je citavu sezonu kiseli jer se sad konacno pokazuje ono sta svi, osim njegovih fanova, govore a to je da "it is the car". Nije on nista specijalan vozac. Talenta ima. Ima brzine ali ima bolid. Sad ce pojavilo par njih koji su brzi, Max, Lando npr. i panika. Red bull je stvarno brz i parira Mercedesu bez muke

Paznja vise nije na njemu sta se vidilo i u Silverstoneu kad je slavio kao zadnji debil i kad je u Madjarskoj stigao drugi i na bini glumio da je pod dugotrajnim kovidom skrecuci paznju na sebe sa Ocona koji je pobjedio fair and square

Nije navikao biti izvan svjetala. Nije on nikakav ledeni hladnokrvni vozac pobjednik. U doba Senne bio bi prosjecan na sredini grida...

• Like 3

5 minutes ago, Fox said:

@Gabre, Hamilton je citavu sezonu kiseli jer se sad konacno pokazuje ono sta svi, osim njegovih fanova, govore a to je da "it is the car". Nije on nista specijalan vozac. Talenta ima. Ima brzine ali ima bolid. Sad ce pojavilo par njih koji su brzi, Max, Lando npr. i panika. Red bull je stvarno brz i parira Mercedesu bez muke

Paznja vise nije na njemu sta se vidilo i u Silverstoneu kad je slavio kao zadnji debil i kad je u Madjarskoj stigao drugi i na bini glumio da je pod dugotrajnim kovidom skrecuci paznju na sebe sa Ocona koji je pobjedio fair and square

Nije navikao biti izvan svjetala. Nije on nikakav ledeni hladnokrvni vozac pobjednik. U doba Senne bio bi prosjecan na sredini grida...

on je meni jednostavno antipatican, i kako bi rekli ameri, "fejk" ?    glumata, baca floskule, svaka druga trka mu je najteza u zivotu, gume su mu uvijek mrtve (sljedeci krug fastest lap), itd.

on je svakako vrhunski vozac, ali u danasnjoj F1 je bolid a i cijela momcad presudan faktor. Na kraju krajeva, bilo je tako oduvijek. Danas na gridu ima barem 5 vozaca koji bi napravili slicne rezultate na njegovom mjestu i takvoj momcadi.
Rijetko je pravo iskren, uvijek mi je ko neki politicar.

Ono sto mu priznam sto jako rijetko pravi greske, ali bogami ove sezone je i to poceo raditi. I ima srece na vagone.

Zato sam davno vec orestao gledat formulu jer nema konkurencije, Mercedes je prejak za sve ostale i nema mi tu privlacnosti. Motogp je dalko interesantniji, sada za vikend prvih sest mjesta sve razliciti proizvodaci i svi su konkurentni.

Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk

• Like 2

1 minute ago, HrSupra said:

Zato sam davno vec orestao gledat formulu jer nema konkurencije, Mercedes je prejak za sve ostale i nema mi tu privlacnosti. Motogp je dalko interesantniji, sada za vikend prvih sest mjesta sve razliciti proizvodaci i svi su konkurentni.

Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk

Ove godine nije.

Problem je sto jednom kad prestanes gledat par godina tesko je opet pocet jer su ti svi novi i nepoznati.

Ja sam tako prestao gledat 2009 do 2017 i popustio 2012. koja je bila legendarna godina.

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...