JosipZG Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 (edited) frend kupio bivši auto od mog direktora auto je bio u jednom sudaru (bočno su se "poljubili"), slagan kod jurkovića i sad frend okinuo neki stupić i otkrio stručnost jurkovićevih limara, evo slike pa procjenite sami ne radi mi upload preko tapatalka.. ak direktor laže da je to jedini sudar bio s tim autom, lažem sad i ja vama Edited December 2, 2021 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 kaj ti ocekujes da za 15 sati limar i lakirer naprave.. salu na stranu gadljivo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 vidim ja to dobro? 4000kn + pdv lakiranje blatobrana i branika?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 nigdje po racunu ne vidim da je slagan desni zadnji bok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted December 2, 2021 Author Share Posted December 2, 2021 (edited) nemam pojma ima netko u allianzu? da provjeri po toj šteti a00119/18 kaj je točno tad bilo oštećeno? netko me možda malo mulja haha Edited December 2, 2021 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 nigdje po racunu ne vidim da je slagan desni zadnji bok Tak je, po računu je slagan prednji desni kut s kotačem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Ovo je valjda sused Štef malo pokital ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Direktor metnuo frendu 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 a kao inače su ovlašteni oličenje dobro odrađene limarije i lakiranja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batina Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Da znate koliko novih auta bude prodano u ovakvom stanju, ali novih koji se ostete u transportu ili budu uzeti takvi pa se skrpaju i prodaju kod nas po sistemu app Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 (edited) 4 hours ago, Batina said: Da znate koliko novih auta bude prodano u ovakvom stanju, ali novih koji se ostete u transportu ili budu uzeti takvi pa se skrpaju i prodaju kod nas po sistemu app meni je megane bio takav kao novi, ne baš skrpan al sfušaren definitivno... prvo farbanje tamo negdje 2000., auto star 2g, i kaže mi lakirer a vrata si već farbal reko nisam nikaj farbal pa pogledaj, imaš na pola vrata prijelaz, kak je imal falc taman su povukli do njega... i osjeti se pod prstom prao sam ga do tada xy puta al eto, mlad i zelen, nisam skontal stari pošto si je bio dobar sa Rocom gdje je i kupljen auto popizdio i na telefon kaže baja njemu, a kaj bi ti, ak Vam kaj ne paše tužite me kasnije smo saznali preko ljudi da je auto nov bio na parkingu kod Baotića u žici neki klinci preskočili ogradu, bilo im dosadno, jedini ključevi do kojih su se dokopali bili su od nekog Twinga, van žice nisu mogli al su zato napravili đez po parkingu govorimo o kraju 90-tih, čuvar valjda na drugom kraju ili spava, od kamera ni k. i u tom đeziranju momci razvalili par novih autiju, među njima moj najbolje prošao, samo su malo štrajfali vozačeva vrata... normalno, klošari pofarbali vrata malo preko plovice i to je to.. realno ništa vrijedno spomena al ak već kupuješ novo onda bi bio red da se takva stvar zna i da bude neki popust na isto... da se razumijemo, ovlašteni u DE nisu ništa bolji od naših kak dođu auti od njih složeni i pofarbani to je kriminal, nedugo je frend koji radi u Porsche-u, govorim o mehaničaru koji sklapa mašine u tvornici znači nije neki levat imao je fini sex oko skoro novog A6 u jednom gore ovlaštenom, muljaža na najjače... naravno, njega nisu preveslali al svaki drugi laik bi ga najebo... Edited December 2, 2021 by 13DM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Dogodi se to svima narocito kad radis sa velikom kolicinom proizvoda. Mi rokamo 180 do 200 novih auta mjesecno i nemoguce je izbjec stetu. Razlika je u tome sto se ovdje nista ne popravlja nego se sve mora promijenit. Ova Mazda ili sto god sa stetom na stranici bi znacila promjenu cijele stranice. Naravno osim toga imamo provincijsku agenciju za nadzor koja nam izdaje licencu i uvjetuje "Full Disclosure". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 ljudi nisu svjesni kada kupe novi auto i misle nikad udaren nikad lakiran a npr. lagermaxova limarija i lakirnica rade 00-24 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Zato kupiš rabljeni pa znaš da je ionako fušan u nekoj fazi pa si miran ? ? Meni neki od golfova bio 101% sjeban jer se vidlo na čepu goriva srebrne maglice, auto imao 4km na satu, bio službeni pa me zabolilo ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Znači kad preuzimaš novi auto u salonu fino nosiš onaj mjerač debljine laka ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Mazda Jurković ? ? Bratić je lakiro tam oštećenje na svojom Mazdi 3.....prvo kaj sam ga pito je bilo, ček ti si preuzeo ovakav auto??? e hebomepas ja bi to bez ikakvog iskustva bolje pošprical. a svega sam se nagledal...frend je htel kupit u Ljubljani nekog hebenog A6 starog valjda 2 godine s malo km, full oprema, baš mamojebač....u Porsche/Weltauto salonu...naravno garancija da je unfalfraj...dobro da je imo frenda koji je tamo "insider"...auto je imo finu štetu jer se izokrenuo na autoputu, i napred i nazad su bila jaka oštećenja... Nama u firmi prije par godina novi Passat...bio na preuzimanju u Auto Remetincu, igrom slučaja...gledam haubu napred...s jedne strane luft cca 3 mm, s druge jedno 7 mm....ono, iz aviona se vidi...e sad, jel razbijan ili su krivo zmontirali u noćnoj smjeni, ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 On 12/6/2021 at 11:45 AM, dar-mar said: Nama u firmi prije par godina novi Passat...bio na preuzimanju u Auto Remetincu, igrom slučaja...gledam haubu napred...s jedne strane luft cca 3 mm, s druge jedno 7 mm....ono, iz aviona se vidi...e sad, jel razbijan ili su krivo zmontirali u noćnoj smjeni, ne znam... Ma to ti je sve ok, pa nema Renault Lagune karavan koja ima jednako lufta sa obje strane gepeka ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now