JosipZG Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Hrupelj ima 0.8mmCuo sam da vise ne proizvode nego da samo preprodaju (nisam provjeravao info)Netko drugi mozda? Konkretno, razmisljam kupiti jedan e30, i limar kaze da takav projekt on ne bi radio s tim danasnjim 0.8 limovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swendija Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Možda ovdje https://www.dadracom.hr/rezanje-savijanje-limova Znam da je frend kod njih kupovao lim 1mm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 23, 2022 Author Share Posted January 23, 2022 Zna limar tko moze savijati i gdje se mogu kupiti ploce lima od 1mm ali na taj nacin gubi vise vremena nego da mu donesem gotove takve pragove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 (edited) Koliko znam, Hrupelj je nabavljao Klokerholm limariju, isto kao i Anet. Mi smo prije 11 godina čitavog Minija s Klokerholmom napravili, auto je pokazao minorne znakove ruzine (pjeskarenje nije bilo baš moderno u to vrijeme pa smo se uzdali u čeličnu četku i brusilicu), ali uzmi u obzir da je auto u Dalmaciji i nije vidio soli, kao i da je zadnjih par godina u garaži. Temeljna boja im je loša, to svakako oguli i kvalitetnom temeljnom namaži, bilo je slučajeva da se zna guliti. Moj ti je savjet da ne štediš na limariji, pogotovo ako namjeravaš taj auto duže držati kod sebe, sve ostalo na autu možeš promjeniti, ali kad je auto loše izlimaren... Kurčina. Ili traži limarski urednu kockicu, još ih se da naći, pogotovo ako ne patiš na kupe verziju i šestaka. Edited January 23, 2022 by DiscoVolante 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 23, 2022 Author Share Posted January 23, 2022 Zato i hocu napravit kako kaze limar kojem vjerujem pa da traje dulje vrijeme Hrupelj se jos uvijek reklamira kao da proizvodi ali ocito nažalost samo preprodaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Ono o čemu bih ja razmislio je nalaženje zdravog donora dijelova, naravno, ako se limaru da zajebavati s time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Hrupelj preprodaje lim upitne kvalitete. Prijatelju smo za e36 kupili haubu, masku između farova, blatobrane i pragove (uzeli smo ''skuplje''). Završilo je da je limar napravio nove dijelove, koje je morao, nešto smo nabavili polovnih, a hrupelj smo bacili (osim vanjskih pragova koji su prepravljani). Ništa nije sjedalo kako treba, nisu se pratile linije, masku je bilo nemoguće upasati da bude kako spada... Uglavnom...nije baš rješenje ako slažeš uredan auto, a ne neki drift missile ili slično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 23 hours ago, JosipZG said: Zato i hocu napravit kako kaze limar kojem vjerujem pa da traje dulje vrijeme Hrupelj se jos uvijek reklamira kao da proizvodi ali ocito nažalost samo preprodaje Nije to posao... Kako češ recimo pragove riješiti? Ili unutarnje blatobrane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 24, 2022 Author Share Posted January 24, 2022 Nije to posao... Kako češ recimo pragove riješiti? Ili unutarnje blatobrane? Koje nije posao?Hrupeljovi dijelovi ili da limar da posebno za mene pigati dijelove, od debljeg lima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Krivo citirao. Mislio na prijedlog da se skida s donora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 24, 2022 Author Share Posted January 24, 2022 Krivo citirao. Mislio na prijedlog da se skida s donora.To ne želi ni limar iako imam jako dobrog donora (isto coupe).Uglavnom, kocka kupljena i sve je dogovoreno s limarom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now