Jump to content

Upit za woofer u autu


Stile

Recommended Posts

Nije za mene, pitanje je za ženu ? Naime, onda bi htjela svoju Kiu Ceed malo boostati boljim zvukom, jačim basom. Ima li neka preporuka što i kako kupiti, ne treba nužno ići onaj veliki woofer, ali nešto što će dati dobar bas u autu dok se solo vozi pa da pojača i uživa. Svaki prijedlog je dobrodošao pa ćemo odlučiti što uzeti i instalirati. Pitam ovdje jer sam odavno ispao iz štosa što se trenutno ugrađuje.

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Danko said:

Ima dosta dobrih aktivnih subova, npr. https://www.ronis.hr/subwoofer-za-auto-alpine-swe-815-aktivni-s-pojacalom/9876/product/

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
 

 

Aktivni znači što? Da ne treba zasebno pojačalo? Jel' to čemu i da li dobro zvuči? Znači, samo se instalira takav sub uz već postojeće zvučnike?

Link to comment
Share on other sites

Da, pojačalo u kutiji sa subom. A ako imaš već provučenu instalaciju onda nije problem. Ako nemaš, onda moraš vući napajanje od aku prema pojačalu i chinch kabele iz HU prema pojačalu, i jasno masu spojiti.

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ovo i mene zanima a nikad se nisam zadubljivao u auto akustiku pa da pitam, isto bi htio jake baseve ili kakav manji woofer, cisto da osjetim malo u zelucu kako buba.

 

E sad, prostor u Celici mi je slaba tocka a vidjao sam nekakve woofere sto idu pod sic. Jel to cemu?

 

jbl-basspro-under-seats-sub-woofer-2-500

Link to comment
Share on other sites

Dakle, aktivni sub + instalacija košta jednako ili podjednako kao solidan sub u custom made kutiji, sa eksternim pojačalom. Sve zavisi koliko ti prostora treba, što uistinu očekuješ i da li imaš potrebu zamijeniti postojeće zvučnike po vratima jačima ili nešto drugo još raditi?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...