Xman Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Trafic, ima ventilaciju za srednji i zadnji red sjedala al kroz to ide samo hladan zrak. Neviđena debilana. Naravno ljudima koji se voze iza je hladno a ja se naprijed pržim dok vozim, da njima bude barem malo toplije. Imate kakav savjet kome otici da mi spoji neku cijev da kroz tu ventilaciju na krovu ide topli zrak koji ide i na prednji dio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 si siguran? koliko se sjecam ima radijator za grijanje zadnje kabine iza ispod nogu, vani na podu mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 27, 2023 Author Share Posted November 27, 2023 Nazalost siguran jer moj na krovu, kod drugog reda sjedala, ima samo prekidac za hladno (s plavim oznakama) dok neki imaju i drugi prekidac, s crvenim, ocigledno za grijanje.Ova treca slika je ispod armature naprijed i iz toga ide topli zrak pa ako ne izmislim kako dobit topli zrak kroz ventilaciju iza, razmisljam o nekom diy rjesenju da se nekom fleksibilnom cijevi barem nesto od tog toplog zraka usmjerim iza na noge ljudima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 jbg onda, ocito zaboravili staviti grijanje u tvornici slozi nekako cijevi na to prednje podno grijanje da puse ozada mozes i sloziti elektricni grijac na zadnje, zavisi koliko je dostupan usis zadnje ventilacije, vecinom je kod zadnjeg blatobrana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 to je bila doplata kod kupovine, ali rijetko koji prodavac to napomene kupcu, jer vjerojatno nisu ni oni skolovali, pogotovo kad se uzima neka flota. poznanik je uzeo za radnike, doduse opel, ali to je isti drek, uspio je smajmunirat da ga se resi i preuzel je leasing za 2 god staru caravellu umesto opla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 Da, koliko je to moglo kostati da netko to ne bi doplatio? Idiotarija zesca da to vec u seriji nema, zamisli ljudi bi otraga da im je toplo, nezamislivo skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 hhaha ne mogu vjerovat da nema grrijanje nazad, a vec su cijevi tamo, vidi jel postoji da retrofitas sa nekog razbijenog s otpada, vjerojatno se rradi samo o dodatnim klapnama ispod table Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Kao Zastavina vozila nekad, dođu poludovršena i onda sam doma zavidavaj... Serem se na modernu autoindustriju s takvim rješenjima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 14 Author Share Posted April 14 Prodao sam Trafica, trazim drugi kombi pa molim ako tko ima iskustva, koji kombiji imaju grijanje za iza, znam za VW Transportera, on ima odvojeno sto je super. Vidio sam da Merc Vito ima puhanje po nogama ali samo za 2. red i nema odvojeno, ok mozda novi imaju al ne gledam kombi od 60k eur.Pucajte :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 14 Share Posted April 14 V klasa ti ima... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatijaSB Posted April 14 Share Posted April 14 Moj Viano 2008 ima grijanje i klimu iza. Odvojeno od prednjeg sistema. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted April 14 Share Posted April 14 Prodao sam Trafica, trazim drugi kombi pa molim ako tko ima iskustva, koji kombiji imaju grijanje za iza, znam za VW Transportera, on ima odvojeno sto je super. Vidio sam da Merc Vito ima puhanje po nogama ali samo za 2. red i nema odvojeno, ok mozda novi imaju al ne gledam kombi od 60k eur.Pucajte :)Jesi iz još odreÄ'enih razloga bio nezadovoljan Trafficom, ili je samo taj nedostatak ventilacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 14 Author Share Posted April 14 Bas obratno, bio sam opcenito jako zadovoljan s njim, ovaj je imao led farove, parking senzore, tempomat itd i jako je ugodan za voznju, stvarno bas dobar kombi al sam se zeznuo jer nisam znao za nedostatak grijanja iza a to mi je zbog uvjeta u kojem ga koristim jako vazno. Moj je bio produzeni pa je iza stalo brdo stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now