stipe Posted February 9 Share Posted February 9 prijasnji vlasnik je mjenjao posudu vode i kaze da od tad blinka lampica temperature stavio sam drugu posudu - isto blinka gledao sam dijagnostikom senzore temperature i ulja - pokazuju i jedan i drugi dobro. dijagnostikom kontrolirao tablu - isto sve radi... kabele kontrolirao unimerom - cini mi se da su ok... imate ideju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 9 Share Posted February 9 9 minutes ago, stipe said: prijasnji vlasnik je mjenjao posudu vode i kaze da od tad blinka lampica temperature stavio sam drugu posudu - isto blinka gledao sam dijagnostikom senzore temperature i ulja - pokazuju i jedan i drugi dobro. dijagnostikom kontrolirao tablu - isto sve radi... kabele kontrolirao unimerom - cini mi se da su ok... imate ideju? mozda glupo zvuci, jesi probao naliti malo vise od MAX razine? Ja sam na golf 4 tako rijesio problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted February 9 Author Share Posted February 9 sad je cca 1cm preko maxa - mogu naliti do cepa pa viditi sto ce biti... ulio, ista stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted February 9 Share Posted February 9 prijasnji vlasnik je mjenjao posudu vode i kaze da od tad blinka lampica temperature stavio sam drugu posudu - isto blinka gledao sam dijagnostikom senzore temperature i ulja - pokazuju i jedan i drugi dobro. dijagnostikom kontrolirao tablu - isto sve radi... kabele kontrolirao unimerom - cini mi se da su ok... imate ideju?Krive senzore gledaš. Posude su im inaće problem i vjerovatno ti nevalja. Razina vode se mjeri na pricip kondezatora... Moraš na konektoru imat nekih 25hz frenkvenciju. Uglavnom promini posudu :)Poslano sa mog 22101316G koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted February 9 Share Posted February 9 pa odspoji posudu i onda vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted February 9 Author Share Posted February 9 kad odspojim posudu isto se dogadja. kad stavim novu posudu, isto... danas sam uzeo, febijevu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Ja bi za pocetak odspojio akumulator na par minuta (da se isprazne kondenzatori) i probao. Igra za nivo ulja, pa bi po nekoj logici mozda igralo i za nivo vode. Edited February 9 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 10 Share Posted February 10 17 hours ago, stipe said: prijasnji vlasnik je mjenjao posudu vode i kaze da od tad blinka lampica temperature stavio sam drugu posudu - isto blinka gledao sam dijagnostikom senzore temperature i ulja - pokazuju i jedan i drugi dobro. dijagnostikom kontrolirao tablu - isto sve radi... kabele kontrolirao unimerom - cini mi se da su ok... imate ideju? ja se sjecam da sam imao isti problem, sve zivo izmjenjali, probali, testirali, Tihi cijeli sat prelemio, pregledao, testirao, na kraju smo doslovno odlemili tu lampicu da ne blicka. Dan danas auto vozi kod staroga. Ima od toga jedno 12 godina. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted February 10 Author Share Posted February 10 akumulator je bio odpojen jedno dva dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now