Dacho Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 18 hours ago, Kegalj said: 3.5 V6 je skoro identican kao na Highlanderu kojeg imate na trzistu. Filter ulja je A1 isti kao i na highlanderu V6, Ne bi mu puno dijelova trebalo iskreno, a to sto mu treba jednom u 3-5 godina tipa kocnice nabavi s malo planiranja i bez problema. Jebeni su auti. Malo zedni i performanse nisu vrh vrhova, interijer je na razini radnog vozila, vozi se kao kamion, ali neces ju ubit nikad Ma cijelo vrijeme gledam dal ce se pojaviti kakav pickup veliki kod nas na tržištu a da nije dizel, samo me benzinac interesira jer realno malo km prolazim pa mi potrošnja ne igra apsolutno nikakvu ulogu, može i 50l trošit tak mi svejedno, samo je uvijet da je novi auto, za polovni bi morao ženu nagovarati dugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero464 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 3 hours ago, Dacho said: Ma cijelo vrijeme gledam dal ce se pojaviti kakav pickup veliki kod nas na tržištu a da nije dizel, samo me benzinac interesira jer realno malo km prolazim pa mi potrošnja ne igra apsolutno nikakvu ulogu, može i 50l trošit tak mi svejedno, samo je uvijet da je novi auto, za polovni bi morao ženu nagovarati dugo Ne jebe lep, nego uporan 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now