Gabre Posted Monday at 16:10 Posted Monday at 16:10 slike su jako male i slozene u grid jos uz to. probaj si https://postimages.org/ odlicno radi i free je
semper Posted Monday at 20:53 Author Posted Monday at 20:53 slike su jako male i slozene u grid jos uz to. probaj si https://postimages.org/ odlicno radi i free je A ne da mi se iskreno zajebqvat samo zbog tapatalka i foruma.. jbga javne su galerije na IG I FB, a bit će i web završen do kraja tjedna, tako da koga zanima moći će vidjeti tamo bolje fotke, a ovdje ionako samo za preview stavljam 4
Exfreerider Posted Monday at 22:03 Posted Monday at 22:03 Imao sam par F20 i nisam primjetio nista alarmantno od ispod. Rekao bi da to najvise ovisi o o porijeklu/podneblju eksplotacije vozila.
semper Posted Tuesday at 20:15 Author Posted Tuesday at 20:15 Imao sam par F20 i nisam primjetio nista alarmantno od ispod. Rekao bi da to najvise ovisi o o porijeklu/podneblju eksplotacije vozila.Apsolutno. Jedan auto nije pravilo. Sve ovisi u kojim uvjetima se auto nalazio, ali neki modeli stvarno imaju kriminalno lošu tvorničku zaštitu. Ja samo mislim da ljudi često nemaju pojma koliko im je loš auto od ispod... a ako nije auto za quick flip, definitivno se isplati napraviti zaštitu, makar i baznu
Gabre Posted Tuesday at 21:17 Posted Tuesday at 21:17 58 minutes ago, semper said: 23 hours ago, Exfreerider said: Imao sam par F20 i nisam primjetio nista alarmantno od ispod. Rekao bi da to najvise ovisi o o porijeklu/podneblju eksplotacije vozila. Apsolutno. Jedan auto nije pravilo. Sve ovisi u kojim uvjetima se auto nalazio, ali neki modeli stvarno imaju kriminalno lošu tvorničku zaštitu. Ja samo mislim da ljudi često nemaju pojma koliko im je loš auto od ispod... a ako nije auto za quick flip, definitivno se isplati napraviti zaštitu, makar i baznu nekako vise vidim problem sto se podnica nikad ili jako rijetko opere. Velim bas cu poslikat kako mi izgleda Atlas od ispod nakon 7 godina kanadskih zima i soli/kemije. Nikakvih zastita nisam stavljao, ali ga redovno provezem kroz touchless koja ima i od ispod visokotlacne mlaznice pa ga ispere. Koliko kosta stavljanje te zastite od ispod?
semper Posted Wednesday at 22:32 Author Posted Wednesday at 22:32 Nema tu univerzalne cijene, sve radimo isključivo po ponudi - doÄ'eÅ¡, dignemo ga na dizalicu, prekontroliramo, pofotkamo i napravimo ponudu za 2-3 varijante ovisno koji level zaÅ¡tite hoÄeÅ¡. To koÅ¡ta 80â¬, i kad se odluÄiÅ¡ koju varijantu hoÄeÅ¡, to umanjimo od finalne cifre. Evo KIA ovjes I pogon gotovi, nastavljamo s podnicom i auspuhom 5
Sasaa Posted yesterday at 06:34 Posted yesterday at 06:34 Samo napred, odlicna ideja za uopce nudit takve usluge. 3
semper Posted yesterday at 10:56 Author Posted yesterday at 10:56 Moj F20 je ko nof ispod... Ne vjerujem dok ne vidim imaš fotku?
HrSupra Posted yesterday at 15:01 Posted yesterday at 15:01 Vidimo se uskoro ;)Poslano sa mog 2201123G koristeći Tapatalk 2
Puh Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 20. 02. 2025. at 11:56, semper said: Ne vjerujem dok ne vidim imaš fotku? E jebi ga sad, moro sam kod frenda na dizalicu. 3
Varga Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Semper mozes dat cca cijenu ovoga sto je radeno na kii, cisto kao neku orjentaciju da znamo koga zanima.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now