Jump to content

Recommended Posts

Posted
slike su jako  male i slozene u grid jos uz to.

probaj si https://postimages.org/   

odlicno radi i free je 
A ne da mi se iskreno zajebqvat samo zbog tapatalka i foruma
.. jbga javne su galerije na IG I FB, a bit će i web završen do kraja tjedna, tako da koga zanima moći će vidjeti tamo bolje fotke, a ovdje ionako samo za preview stavljam
  • Like 4
Posted
Imao sam par F20 i nisam primjetio nista alarmantno od ispod.

Rekao bi da to najvise ovisi o o porijeklu/podneblju eksplotacije vozila.
Apsolutno. Jedan auto nije pravilo. Sve ovisi u kojim uvjetima se auto nalazio, ali neki modeli stvarno imaju kriminalno lošu tvorničku zaštitu. Ja samo mislim da ljudi često nemaju pojma koliko im je loš auto od ispod... a ako nije auto za quick flip, definitivno se isplati napraviti zaštitu, makar i baznu
Posted
58 minutes ago, semper said:
23 hours ago, Exfreerider said:
Imao sam par F20 i nisam primjetio nista alarmantno od ispod.

Rekao bi da to najvise ovisi o o porijeklu/podneblju eksplotacije vozila.

Apsolutno. Jedan auto nije pravilo. Sve ovisi u kojim uvjetima se auto nalazio, ali neki modeli stvarno imaju kriminalno lošu tvorničku zaštitu. Ja samo mislim da ljudi često nemaju pojma koliko im je loš auto od ispod... a ako nije auto za quick flip, definitivno se isplati napraviti zaštitu, makar i baznu

nekako vise vidim problem sto se podnica nikad ili jako rijetko opere. Velim bas cu poslikat kako mi izgleda Atlas od ispod nakon 7 godina kanadskih zima i soli/kemije.
Nikakvih zastita nisam stavljao, ali ga redovno provezem kroz touchless koja ima i od ispod visokotlacne mlaznice pa ga ispere. 

Koliko kosta stavljanje te zastite od ispod? 

Posted

Nema tu univerzalne cijene, sve radimo isključivo po ponudi - doÄ'eÅ¡, dignemo ga na dizalicu, prekontroliramo, pofotkamo i napravimo ponudu za 2-3 varijante ovisno koji level zaÅ¡tite hoćeÅ¡. To koÅ¡ta 80€, i kad se odlučiÅ¡ koju varijantu hoćeÅ¡, to umanjimo od finalne cifre.

Evo KIA ovjes I pogon gotovi, nastavljamo s podnicom i auspuhom0f1689f8d6f9b5f45426b251cfe71917.jpg4941cd3351f042c1be7580770018d32a.jpg5d5c9450503f83ec26a9450317c08250.jpgc36fc906a55690a09b779ee7ab969b9a.jpg

• Like 5
Posted
On 20. 02. 2025. at 11:56, semper said:

Ne vjerujem dok ne vidim emoji13.png imaš fotku?

E jebi ga sad, moro sam kod frenda na dizalicu.

IMG-20250215-130153.jpg

• Like 3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...